Cautare

1960 de rezultate pentru "cluj" (2.74 secunde)
Turneul national "Lectia" va continua apoi cu un concert Tudor Gheorghe, joi 8 Mai 2014, la Hunedoara, iar marti 27 Mai 2014 va avea loc un concert la Cluj Napoca.
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Sallai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
Ecaterina Pop) La numai 30 de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, departe de forfota orasului, exista un loc cu totul aparte, nemaiintalnit niciunde in Romania.
Endocrinologia, in Congres la Cluj (Autoare: ... Si am aflat ca, intre 4 si 7 septembrie, la Cluj se deruleaza al VIII-lea Congres al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania, sub patronajul Academiei de Stiinte Medicale, Institutului National de Endocrinologie "CI Parhon" si UMF "Iuliu Hateaganu" din Cluj.
O tragedie fara margini a lovit o familie din Dej, judetul Cluj, chiar intr-o zi care ar fi trebuit sa fie una a bucuriei. ... Aici starea fetitei s-a agravat iar medicii au fost obligati sa o intubeze si au decis transferul al UPU Cluj.
Cele mai avantajoase orase din Romania Cel mai avantajos oras din Romania este Brasov, urmat de Oradea si Cluj-Napoca, potrivit analizei realizate de platforma de imobiliare Storia.ro in colaborare cu agentia de cercetare D&D Research.
M-a ajutat mult faptul ca am absolvit sectia de filologie engleza a Liceului Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca si detin atestatul de limba engleza-romana, care imi da inclusiv posibilitatea de a preda aceste limbi...
Accidentul a avut loc din cauza neacordarii de prioritate, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca:
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
CFR Cluj n-a avut nicio problema cu rivala locala 'U' Cluj. S-a impus cu 4-0 in ultima etapa din sezonul regulat, dupa un meci in care trupa lui Dan Petrescu a primit trei penalty-uri pentru trei henturi.
Patronul FCSB sustine ca l-a observat pe Bogdan Rusu in meciul CFR Cluj - CS Mioveni 4-2, cand atacantul in varsta de 32 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale.
CFR Cluj - Sepsi 2-1 Etapa 14 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) Arbitru: Kovacs Istvan (Carei), A1:
U Cluj - FC Arges 2-0 Superliga, play-out, etapa 1 A marcat: ... U Cluj: ... Cluj Arena (capacitate: 30.201 locuri)
Superliga, play-off, etapa a 10-a CFR Cluj - Farul 1-2 (1-1) Au marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu, Cluj-Napoca Arbitru: Marcel Birsan / Asistenti:
CFR Cluj - FC U Craiova 1-0 A marcat: Kolinger 97 CFR Cluj: ... Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) Arbitru: Kovacs Istvan (Carei) / A1:
Superliga, etapa 1 CFR Cluj - Poli Iasi 2-0 Au marcat: ... CFR CLUJ (3-5-2): ... Constantin Radulescu", Cluj-Napoca Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenti:
Superliga, etapa a 17-a CFR Cluj - UTA 0-0 Echipe de start: CFR Cluj: ... Constantin Radulescu, Cluj-Napoca Arbitru: Ionut Coza / Asistenti:
Liderii PUNR si PD din Cluj nu sunt de acord cu ideea apropierii celor doua organizatii, lansata de presedintele PD Emil Boc. Ioan Oltean, presedintele organizatiei judetene PD Cluj, s-a declarat ieri neinteresat de perspectiva colaborarii cu politicienii peuneristi, care nu au o pondere foarte mare in zona.
Intre cele doua tururi de scrutin pentru prezidentiale, Boc s-a dus la Cluj si s-a predat PSD“, a declarat Sandru.
Fostul presedinte al PSD a transat, intr-un blitz simultan, diferendele cu Marian Sarbu si reprezentantii grupului de la Cluj.
google-analytics.com