Cautare

1960 de rezultate pentru "cluj" (2.46 secunde)
Pentru moment, compania Nokia nu intentioneaza sa se retraga din Romania, insa in viitor orice este posibil, a declarat directorul Nokia Romania, Risto Meskus, intr-un interviu pentru Ziua de Cluj.
60 de angajati ai fabricii Nokia din Jucu, judetul Cluj, au primit, duminica, preavizele de concediere. ... Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat vineri ca autoritatile locale negociaza cu firma finlandeza acordarea a 20 de salarii compensatorii pentru lucratorii de la Jucu ce urmeaza sa fie disponibilizati.
Reducerea TVA-ului la alimentele de baza este o prioritate a Guvernului USL "In primul rand, cred ca trebuie sa fac o precizare, chiar daca astazi si zilele acestea se desfasoara in Cluj un mare eveniment pe zona de agricultura, astazi sunt in calitate politica, in calitate de presedinte al Partidului Conservator in judetul dumneavoastra.
Jolidon Cluj, s-au clasat duminica pe primele doua locuri la turneul international de pregatire din Turcia. ... Jolidon Cluj-Wang Toppidrett 36-32. ... Jolidon Cluj, cu o singura infrangere la activ (chiar cu Oltchim), s-a clasat pe locul secund.
Cluj. ... Cluj din aceasta iarna. "Ne-am gandit la Ungurusan de la 'U' Cluj. ... Cluj. Ultimul amical Pandurii incheie primul stagiu de pregatire din Antalya cu un ultim joc de verificare, programat astazi, de la ora 18.00, in compania echipei de prima liga din Azerbaidjan, FK Baku.
Echipele care au cerut arbitri straini sunt Steaua, Dinamo, Rapid, FC Vaslui si U Cluj Greii din Liga 1 si-au vazut implinita dorinta de aducere a "cavalerilor" de peste hotare, la al doilea "Congres".
Jolidon Cluj, cu scorul de 29-27 (13-15), intr-un meci restant din etapa a XVI-a a Ligii Nationale, acesta fiind primul esec dupa trei ani in competitia interna. Derbiul de la Cluj a fost disputat (8-8, min.
Alina Pesu si colegele sale se pot revansa printr-un joc bun astazi, cand vor primi vizita campioanei en-titre Olimpia Cluj. ... Olimpia Cluj este singura formatie care a invins Realul in acest acest sezon, si in tur, si in retur.
Steaua are in momentul de fata 65 de puncte, cu doua mai putine decat liderul CFR Cluj. Un eventual egal al CFR-ului in meciul cu Universitatea Cluj, programat vineri seara, ar face ca soarta titlului sa se transeze duminica, in ultima etapa, in urma meciului CFR Cluj - Steaua.
CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua isi stiu locurile in cupele europene Dupa CFR Cluj, care a devenit vineri campioana, si-au stabilit locurile in cupele europene, duminica seara, FC Vaslui si Steaua.
Clasament final 1 CFR Cluj 34 21 8 5 63-31 71 2 FC Vaslui 34 22 4 8 58-29 70 3 Steaua Bucuresti 34 19 9 6 47-26 66 4 Rapid Bucuresti 34 18 10 6 54-29 64 5 Dinamo Bucuresti 34 18 8 8 57-32 62 6 Otelul Galati 34 15 7 12 34-29 52 7 Pandurii Tg.
Intre 23 - 26 august 2012, va avea loc cea de-a XI-a editie a CUPEI TAUBENREUTHER, pe Terasa Capus, judetul Cluj, organizata de catre Clubul Transsylvania Off Road.
Intentiile lui Bonetti la Cluj s-au vazut imediat ce jucatorii si-au luat pozitiile pe teren. ... Tucudean e in forma mare si era sa se transforme repede (6) in erou si la Cluj.
CFR Cluj - Viitorul Constanta 0-1/ Ioan Andone:
Steaua a invins CFR Cluj, scor 3-0 Steaua a invins sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0) echipa CFR Cluj, intr-un meci din etapa a V-ia a Ligii I. ... CFR Cluj:
Romania - Muntenegru 1-1 Reprezentativele de fotbal ale Romaniei si Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminica seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, in primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. ... Cluj-Napoca, Cluj Arena:
Nou-promovata Dunarea Calarasi a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CFR Cluj, campioana en-titre, intr-o partida din cadrul etapei a doua a Ligii I de fotbal, disputata sambata dupa-amiaza.
Din 2020, vom avea turneu WTA 250 la Cluj Ion Tiriac pare sa fie acum foarte interesat de o colaborare cu edilul Clujului, oras care a gazduit ultimele infruntari ale echipelor Romaniei de Fed Cup si Cupa Davis. ... Daca este un turneu indoor, se joaca la Cluj.
Reluarile au clarificat tot FCSB a castigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0. ... Meciul FCSB - CFR Cluj nu mai avea nicio impornata pentru clasamentul final, echipa din Gruia este deja campioana. ... Mihai Teja va fi demis de la FCSB dupa meciul cu CFR Cluj.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
google-analytics.com