Cautare

1958 de rezultate pentru "cluj" (2.68 secunde)
CFR Cluj a invins-so pe Rennes cu 1-0, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa E a Europa League.
Aurelia Ion a fost gasita in stop-cardio respirator de catre echipajele care au ajuns la fata locului, avea multiple fracturi si traumatisme si hipotermie severa, a declarat medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea.
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, haine din lana - la 150 si 200 RON, fusta veche de 200 de ani, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Salai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Premiera chirurgicala la Cluj Napoca:
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos:
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: ... Eugen Neagoe CFR Cluj:
Presedintele organizatiei judetene Cluj a PSD, Ioan Rus, a demisionat luni din functie, demisia sa fiind deja trimisa presedintelui Mircea Geoana.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului. ... Ar fi o formula foarte buna“, a declarat Nastase la Cluj-Napoca.
Ioan Rus, presedintele filialei Cluj, anunta ca “Grupul de la Cluj“ va propune candidati pentru toate functiile de conducere ce vor fi scoase la “licitatie“ la Congresul din aprilie.
Ceea ce este cunoscut in folclorul politic drept "grupul de la Cluj" reprezenta o solutie pe care am gandit-o in anul 2000 pentru problemele PSD din Transilvania. ... Strategia a dat, la inceput, rezultate, iar in anul 2004 PSD a obtinut in Cluj cel mai bun rezultat din istoria sa.
Era vorba despre deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes Zoltan care a decedat la Cluj dupa ce fusese internat cu coma diabetica. ... 9 Cluj cu 1.825 voturi. ... "Familia mea are nevoie de mine la Cluj, iar prezenta mea este esentiala aici.
Liderii PSD s-au intalnit ieri la Cluj cu reprezentantii filialelor din Transilvania si Banat. ... "Nu am venit intamplator la Cluj, am dat si un semnal prietenilor mei din Cluj.
S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele. ... Ion-Christian Chiricuta a facut parte din prima generatie de studenti care au absolvit Fizica Atomica si Nucleara la Facultatea de Fizica a Universitatii Babes - Bolyai din Cluj-Napoca.
Presedintele PRM Cluj, senatorul Gheorghe Funar, a facut, luni, un apel la partidele politice care participa la alegeri sa isi repartizeze candidatii in sectiile de votare pentru a asista la corectitudinea numararii voturilor.
PSD Cluj va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), acuzand PD-L ca a politizat actiunea de informare privind votul uninominal prin folosirea, la Cluj-Napoca, a fluturasilor informativi in care este inserata sigla partidului si care contin culoarea portocalie.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Martin Eichtinger (foto), a anuntat miercuri, la Cluj-Napoca, ca sustine ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj. Acesta a facut declaratia dupa o intalnire cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. ... Am discutat despre ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj-Napoca.
google-analytics.com