Cautare

1960 de rezultate pentru "cluj" (3.65 secunde)
VASILE SOPORAN • Vechi securist din grupul de la Cluj, cu afaceri ilegale A candidat la Timis, in Colegiul nr.
Alba, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Maramures •Diferente mici la mandate sau situatii inverse la primarii/consilii judetene: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Potrivit unui comunicat de presa transmis ieri de Biroul Permanent Central al PER, alegerea lui Petru Lificiu in functia de presedinte al partidului s-a facut intr-o intrunire nestatutara, desfasurata la Cluj-Napoca de catre un numar de membri ai PER “instigati“ de catre deputat.
  Surprize neplacute la Broker Cluj Catre finalul saptamânii trecute actiunile SSIF Broker Cluj s-au tranzactionat ex-dividend, pentru ca data de referinta a fost pe 29 aprilie.
El a aflat ca Filiala PSD Cluj intentioneaza sa ceara consiliului local scaderea indemnizatiei primarului, pentru ca acesta lipseste din localitate pentru rezolvarea problemelor de partid la Bucuresti.
Evident, este destul de greu sa faca acest lucru de la Cluj“, a apreciat presedintele Camerei. Adrian Nastase a mentionat ca aceasta situatie ar conduce la declansarea unei proceduri pentru alegeri anticipate in municipiul Cluj-Napoca.
Grupul PSD de la Cluj este impartit in privinta desfiintarii functiei de presedinte executiv al partidului.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
Membrii organizatiei de tineret a PSD Cluj au impartit sambata, in municipiile din judet, 10.000 de plicuri portocalii continand mesaje critice la adresa Aliantei D.A., cateva plicuri fiind impartite si de liderul PSD, Mircea Geoana, la Cluj-Napoca.
Ca medic homeopat, competente in api-fitoterapie, acupunctura si studii de psihologie medicala, dr Sorina Soescu a publicat la Editura EIKON din Cluj-Napoca o carte exceptionala, cu titlul:
Ministerul Sanatatii investeste peste patru milioane de euro intr-o noua clinica de hematologie in Cluj. ... Aceasta va functiona in cadrul Institutului Oncologic Profesor Doctor Ion Chiricuta din Cluj Napoca.
Presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, a anuntat ca in sesiunea din toamna va propune modificarea Legii 303 privind Statutul magistratilor, printr-un nou proiect de lege care prevede introducerea unor sanctiuni pecuniare pentru magistrati.
Liberalii, orgoliosi, nu vor sa recunoasca in ruptul capului ca au inceput sa joace un soi de "nu te supara, frate!" cu democratii, dar se vor intalni azi la Cluj, in mare "secret", cu partenerii de Alianta pentru a-si reinnoi juramintele.
Mai bine la nunta decat la o sedinta de partid Presedintele PSD Cluj, Ioan Rus, si senatorul PSD de Cluj Vasile Dancu au lipsit de la intalnirea conducerii partidului cu liderii de organizatii judetene, care a avut loc sambata la Bucuresti, intrucat au fost la nunta unui prieten.
Nu avem in intentie asa ceva si nu umblam la usile nimanui", a declarat Gheorghe Flutur ieri, intr-o conferinta la Cluj-Napoca.
Secretarul general al filialei democrate din Bihor s-a intors, de la mitingul organizat, miercuri, la Cluj-Napoca, cu convingerea ca Traian Basescu este seful statului doar pentru membrii PD si le-a cerut celorlalti cetateni-politicieni sa-i lase chipul si naravul in pace.
Boc face campanie pe bani publici La randul sau, deputatul PNL de Cluj Horea Uioreanu a sustinut ca in municipiul Cluj-Napoca au fost montate "zeci de panouri electorale", toate apartinand PD. "In municipiul Cluj-Napoca au aparut panouri electorale cu zecile, dar pe aceste panouri apar doar afisele PD.
Nu se stie cum, dar marea majoritate este alcatuita din fosti sau actuali ministri, deputati si senatori doar din PNL si PC, lideri locali liberali si conservatori (in special din Cluj), dar si cateva figuri masonice foarte proeminente.
"Am avut ieri la Cluj o intalnire la care au participat liderii din judetele Mures, Salaj, Maramures si Cluj, in care am analizat criteriile de selectie pentru listele la alegerile pentru Parlamentul European.
Gheorghe Flutur, presedintele executiv al PLD, a anuntat miercuri ca fostii presedinti ai organizatiilor PNTCD Cluj, Mures, Sibiu, Galati si Calarasi, impreuna cu mai multi membri, s-au inscris in PLD.
google-analytics.com