Cautare

1958 de rezultate pentru "cluj" (3.82 secunde)
Presedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, solicita birourilor electorale din Cluj-Napoca si din judetul Cluj sa dispuna indepartarea afiselor electorale ale UDMR, invocand o decizie a Biroului Electoral Central (BEC).
Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale. ... Serban Radulescu este medic chirurg, profesor universitar si a fost presedintele PNTCD Cluj. ... Cluj-Napoca Casatorit: ... Cluj - Napoca, Str.
Social-democratii clujeni si-au desemnat posibilii candidati la presedintia CJ si Primaria Cluj-Napoca. Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
VIDEO REZUMAT "U" Cluj - Steaua 0-1. ... Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu. Steaua a inceput in zodia ghinionului partida cu "U" Cluj. ... U CLUJ:
De asemenea, la solicitarea clubului Universitatea Cluj, rejucarea partidei cu CFR Cluj va fi arbitrata de o brigada din strainatate.
Iar daca ne-a ramas de invatat, atunci singur glasul libertatii este!" xxx Din reportajul dumneavoastra deduc, domnule prim-ministru, ca ati fost prezent la Cluj in seara zilei de 21 decembrie 1989, cand s-a tras prima oara si au cazut primele victime.
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a contestat, joi, la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
Liberalii Marius Nicoara si Horea Uioreanu sunt desemnati candidati ai USL la Primaria Cluj-Napoca, respectiv la presedintia CJ. ... Victor Ciorbea se prezinta la Cluj drept unicul presedinte validat de instanta si reunificatorul PNTCD. ... 90% din banii alocati judetului Cluj merg la primariile "portocalii".
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
CFR CLUJ A CASTIGAT CAMPIONATUL. Porumboiu, despre arbitrajul de la U Cluj-CFR:
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: ... ALIVE TVR CLUJ. Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
Liderul PRM Cluj, Gheorghe Funar (foto), a remis un comunicat in care arat ca Emil Boc - presedinte al PD si primar al municipiului Cluj-Napoca - "a inceput o actiune de intimidare a procurorilor de la DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj", in loc sa ia atitudine "impotriva actelor de coruptie, a santajelor si a traficului de influenta care sunt documentate de catre procurori si politisti".
Liviu Spataru (vicepresedinte PNL Caras-Severin) "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD", in timp ce presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, isi exprima speranta ca la nivelul judetului Alianta D.A. ... Aceeasi opinie o au si liberalii din Cluj, din Bistrita, dar si primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit.
PSD Cluj il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca face campanie electorala pe bani publici si cere decontarea de catre PNL a cheltuielilor pentru vizita pe care acesta o va face vineri in judetul Cluj, considerand-o electorala.
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
google-analytics.com