Cautare

476 de rezultate pentru "clubul" (5.24 secunde)
Curtea Veche Publishing a invitat recent cititorii sa petreaca o seara alaturi de Razvan Petrescu, unul dintre cei mai importanti si indragiti autori de proza scurta, vineri, 20 septembrie, incepand cu ora 18.30, la Clubul Taranului Roman.
Evenimentul "Scoate poezia de la colt" incepe sambata, 28 septembrie, de la ora 20.30 in clubul "Tramvaiul Douasase" (str. ... Organizatorii evenimentului in Bucuresti au ales clubul "Tramvaiul Douasase", unul dintre spatiile cu care pasionatii de poezie din Capitala s-au obisnuit in ultimul an.
Concertul de la Ateneul Roman este organizat de Fundatia Clubul de la Bucuresti, si va incepe la ora 19,00. La concert vor participa membri ai Fundatiei Clubul de la Bucuresti, precum si simpatizanti si prieteni ai presedintelui Ion Iliescu.
Dupa concertul sold out din decembrie 2014, ce a avut loc la fabrica, trupa Celelalte Cuvinte revine in Capitala, la clubul B52, pentru o noua repriza de hard rock, in cadrul primului concert de anul acesta din Bucuresti.
Andrei Galut, solistul trupei care concerta in clubul Colectiv, este la terapie intensiva la spitalul Elias si se zbate intre viata si moarte, scrie Adevarul.
Nicolae Zimbroianu este un artist pe care l-am cunoscut recent la Galeria Orizont, in aceste zile triste, dupa tragedia cu acei tineri care si-au pierdut viata in Clubul Colectiv din Bucuresti.
Evenimentul va avea loc la Clubul Taranului, orele 15:30, in Bucuresti. Eugen a cantat de mai multe ori la Medias, si sper sa revina cat de curand cu o nou concert.
Fundatia Wings, in colaborare cu Clubul Atlantis si Ministerul Sanatatii, in cadrul proiectului "Traim sanatos", deruleaza o ampla campanie impotriva obezitatii la copii. ... Campania debuteaza la 22 septembrie si se deruleaza pana la 21 septembrie anul viitor, la Clubul de fitness Atlantis.
6 din Voluntari au primit vineri cadouri de la Clubul Mamicilor din Johnson & Johnson, cu ocazia Zilei Copilului. Angajatii Johnson & Johnson au donat dimineata pachete cu jucarii, carti, dulciuri, dar si haine si produse de igiena personala.
•2 VAUCHERE x 3 persoane oferite de CLUBUL AVIATORILOR constand intr-un zbor de agrement cu un avion CESSNA 172.•1 VAUCHER x 1 persoana oferit de IACARII ACROBATI - ACROBATIC YAKERS constand intr-un zbor plin de adrenalina cu un avion YAK 52.
Mariustuca.ro / Oprescu vrea sa refaca Clubul de yahting din Herastrau, pe terenul retrocedat Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a salutat, marti, decizia Curtii de Apel Bucuresti, care a dat castig de cauza Primariei Capitalei si Clubului Sportiv Studentesc, in procesul in care acestia reclamau faptul ca 7 hectare de teren din Parcul Herastrau au trecut in proprietatea privata, in mod ilegal, in urma unui ordin de ministru in anul 1999.
De la tragedia din clubul Colectiv, bilantul victimelor decedate se ridica la 29. ... Din pacate visele Catalinei Ionita si a iubitului ei, Mihai Alexandru, au fost curmate in cateva clipe de flacarile care au mistuit vineri seara clubul Colectiv, din Capitala.
Jurnalista Pro Tv, Teodora Maftei, a fost primul pacient ranit in urma incendiului din clubul Colectiv care a primit ingrijiri medicale in strainatate. ... Teodora Maftei a fost grav ranita in incendiul izbucnit in clubul Colectiv din Capitala.
Pregatirea medicilor si atentia acordata ranitilor din Colectiv au fost exemplare /AGERPRES Pregatirea medicilor si atentia pe care acestia au acordat-o persoanelor ranite in incendiu au fost exemplare, iar o tragedie de amploarea celei din clubul Colectiv impune cooperarea intre tarile europene, a declarat dr.
- Doamna doctor, va propun sa faceti o radiografie a parintelui care are un copil ranit in incendiul din clubul colectiv, asa cum i-ati vazut si evaluat dumneavoastra?
Radio Romania Actualitati va difuza luni, 30 octombrie, de la ora 23:05, spectacolul 64, inspirat din drama de la Clubul Colectiv. ... Titlul spectacolului indica numarul celor saizeci si patru de victime decedate in teribilul accident de la Clubul Colectiv.
Basescu la televizor, Basescu in ziare, Basescu prezent cu steguletul alb la Clubul Roman de Presa, pentru a defini (sau redefini) relatiile dintre ziaristi si politicieni.
Patronul clubului de fotbal englez Chelsea Londra, Roman Abramovici, a anuntat ca va vinde clubul, relateaza BBC.
nu doreşte Romania in clubul celor mai bogate şi civilizate state din Europa. ... majoritatea foste comuniste, care au intrat in clubul Uniunii abia in 2004.
Clubul lasa sa se inteleaga, la fel, ca nu e vinovat, iar politistii spun ca le trebuie o reclamatie ca sa poata gasi un vinovat.
google-analytics.com