Cautare

376 de rezultate pentru "clinica" (4.00 secunde)
- Se spune ca in clinica Dvs. ... - Clinica noastra a avut intotdeauna o rata ridicata a vindecarii unor afectiuni. Folosim medicamente unice, elaborate de catre savantii nostri.
A introdus in tara noastra (Ia Clinica Sf. ... A initiat, in 1993, in aceeasi clinica, o metoda de diagnosticare si de tratament minim invaziva in domeniul chirurgiei endoscopice rinosinusale.
Clinica unde s-a tratat Petrica Mitu Stoian, inchisa doua saptamani
Din nefericire, a suferit un atac cerebral si a intrat in moarte clinica. ... Organele, probabil, sunt luate pe gratis de la persoane aflate in moarte clinica.
Caz incredibil intr-o clinica privata din Targoviste. O femeie a murit dupa ce a folosit substanta de contrast pentru investigatii imagistice intrucat suferea de cancer la san.
O femeie a murit intr-o clinica privata dupa ce a baut o substanta de contrast necesara pentru un examen imagistic.
O clinica oftalmologica din Bucuresti, acuzata de importuri si transplanturi ilegale de cornee
Sunt acuzatii grave la adresa medicilor de la Clinica de Ginecologie din Cluj-Napoca dupa ce mai multi bebelusi au murit la cateva zile de la nastere.
Adica daca esti mai de la tara sau mai putin scos prin lume si nu ai auzit de astfel de acte normative, deci nu ai avut cand sa refuzi negru pe alb sa donezi (poate si pentru ca medicul de familie de obicei are si alta treaba decat sa abordeze alte subiecte pentru care nu te-ai prezentat la control), si te trezesti din greseala in moarte clinica pe patul de spital, asta inseamna musai ca, prin deductie "logica", nu te deranjeaza cu nimic sa ti se foloseasca organele pentru a salva alte vieti.
O pacienta acuza o clinica privata din Craiova ca a suferit arsuri grave in timpul unui RMN. Femeia a fost operata de urgenta.
Premierul va face controlul medical la clinica sportiva Merignac, de langa orasul francez Bordeaux, unde a si fost operat la 23 noiembrie.
Dupa o agravare a bolii, la sfarsitul lui august, senatorul a fost internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, pentru ca, ulterior, sa fie transferat la o clinica din Viena, la cererea familiei.
Fostul primar al sectorului 1 si membru de vaza al Organizatiei PSD Bucuresti, Vasile Gherasim, a fost si mai transant si a apreciat ca Boc ar avea ceva probleme cu sanatatea din moment ce face asemenea afirmatii, prin urmare un concediu medical petrecut la o clinica de resort ar fi taman lucrul potrivit.
In septembrie anul trecut, inainte de demisie, trebuia sa plec la o clinica din Elvetia, unde obtinusem un card pentru o operatie experimentala la inima.
Moldovencele au luat cu asalt clinica de chirurgie plastica a Spitalului „Sf. Ioan“ din Iasi cu intentia declarata de a-si mari bustul pentru obtinerea unei slujbe mai bune în Italia.Conform dr.
Sergiu Nicolaescu, care suferea de o afectiune digestiva cronica benigna, a fost operat pe 28 decembrie, pe cale laparoscopica, la Spitalul Elias, interventia chirurgicala fiind impusa de evolutia clinica.
Bebelusul s-a nascut la o clinica privata din Bucuresti, chiar de Sfintii Petru si Pavel. "Baiatul lui tata este frumos, este bine, plange mult.
Alexandru George Timofte, fiul fostului director al Serviciului Roman de Informatii (SRI) Radu Timofte, a murit la numai 32 de ani. Decesul a survenit in urma unei boli, la clinica unde se afla spitalizat, scrie Stiri pe surse.
Oana Mizil a nascut o fetita, joi (3 septembrie), la o clinica privata din Bucuresti. Iubita lui Marian Vanghelie si primarul suspendat al sectorului 5 au ajuns la spital in jurul orei 11.00.
Atunci cand studentii sfarsesc prin a-i cere sfatul cu privire la probleme legate de sex, el realizeaza ca nimeni n-a intreprins o cercetare clinica serioasa, care sa poata conferi raspunsuri credibile la astfel de intrebari.
google-analytics.com