Cautare

376 de rezultate pentru "clinica" (5.65 secunde)
Constantin Dumitrache a inlocuit obezitatea cu globezitate, din cauza globalizarii stilului de alimentatie Intre 3 si 6 septembrie, la Sibiu, se desfasoara cel de-al 9-lea Congres al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania.
"Astfel de centre de excelenta se afla pe platforma Fundeni - este o clinica de gastroenterologie puternica, un serviciu de anatomopatologie foarte calificat, un serviciu de radiologie si centru de chirurgie pe care il conduc.
Suferea de depresie, teama si nesiguranta, aproape nu mai putea sa scrie si prin urmare, a urmat in mod voluntar un tratament la o clinica de psihiatrie.
Romanii nu au incredere intr.-un sistem de sanatate aflat in moarte clinica, unde oamenii isi pierd viata intre spitale, in asteptarea ambulantei, in urma unei banale operatii sau a cazurilor de malpraxis.
Laboratorul de Electrofiziologie Clinica si Pacing din cadrul Sectiei de Cardiologie este dotat cu echipamente performante in cadrul unui program de cercetare cu finantare nerambursabila de peste 36 de milioane de lei, care se va finaliza in urmatorii cinci ani cu infiintarea Centrului de Excelenta pentru cercetare CREDO in Sectia de Cardiologie.
Mircea Stapanoiu, medic primar dentist la clinica Biodent Professional, declara: ... Printre cele mai solicitate interventii pe care le oferim la clinica Biodent Professional sunt tratamentele de bleaching, onlay CAD/CAM, dar si obturatii compozit fotopolimerizabil, dar ne vom concentra si pe ceea ce inseamna mentinerea unei danturi sanatoase".
Daca suferiti si de alte boli este bine ca postoperator, sa ramaneti in clinica 24 de ore sub supraveghere medicala.
Clinica de recuperare medicala si refacere sportiva Kinetic Sport Medicine, in parteneriat cu Weyergans Romania, organizeaza conferinta de presa "Premiera in Romania:
Ritli Ladislau, de la Clinica de Pediatrie Oradea, in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a, desfasurata la Zalau in acest week-end.
Radu Vladareanu, Sef Clinica Obstetrica-Ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, doctor in stiinte medicale si profesor la Universitatea Carol Davila si Sef Lucrari Neonatologie dr. ... Radu Vladareanu, Sef Clinica Obsetrica-Ginecologie.
Radu Vladareanu, sef clinica obstetrica-ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, doctor in stiinte medicale si Sef Lucrari Neonatologie, dr. ... Radu Vladareanu, Sef Clinica Obsetrica-Ginecologie.
Cu greu, parintii lui Alexandru au reu­sit sa gaseasca un loc la spi­talul Marie Curie si si-au dat consimtamantul de trans­portare a micutului de catre unitatea mobila de la clinica locala.
Trei zile mai tarziu, i-a venit ideea sa infiinteze, in Romania, prima clinica Allen Carr, dupa modelul celor din strainatate.
Dupa o strategie care a adus multor tari o crestere spectaculoasa a numarului de turisti, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania, Bio Ortoclinic, lanseaza o oferta noua pe piata turismului medical:
Darius Stanese (eyebrows designer/fondatorul primului studio de pensat profesional din Romania - iBrows) impreuna cu reprezentantii Esteworld - clinica de chirurgie estetica si implant de par, au dezvaluit marti, 31 mai 2016, in cadrul unui cocktail party organizat la Mercure Bucharest City Center, secretele celei mai noi proceduri din arealul estetic:
Incepand din aceasta luna, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania, Bio Ortoclinic - specializata in tratamentul tuturor tipurilor de dureri de spate si a herniei de disc fara operatie, precum si in proceduri de recuperare in urma oricarei interventii chirurgicale de ortopedie - a incheiat contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), pentru recuperare medicala, fizioterapie si kinetoterapie.
Recent, am avut o femeie tanara care a nascut prin cezariana la o clinica privata. ... M-au sunat de la clinica privata pentru a-i ajuta.
Razvan Sandulescu si Simona Gherghe au mers la o clinica specializata in ecografii de sarcina. Razvan si Simona au venit cu masinile personale si au intrat impreuna pe usa institutiei medicale, vizibil emotionati si nerabdatori.
In viitor, biomarkeri noi pentru diagnostic, prognostic si raspuns terapeutic vor imbunatati si mai mult rezultatele.” spune profesorul John Isaacs, de la Institutul de Medicina Celulara si profesor in reumatologie clinica in cadrul Universitatii Newcastle, UK.
Mi-as dori sa pot sa renovez clinica. ... Am depus la Ministerul Sanatatii o solicitare in acest sens si speram sa se dea curs, pentru ca Institutul de Boli Cardiovasculare si Clinica de chirurgie cardiovasculara merita o renovare ampla.
google-analytics.com