Cautare

375 de rezultate pentru "clinica" (2.86 secunde)
Mircea lucra atunci intr-o clinica de radiologie si l-am sunat chiar in vinerea in care am ajuns in Germania. ... Eu lucram intr-o clinica cu aparatura performanta si colaboram cu niste oameni extraordinar de deschisi.
Liana Dumitrescu a avut o boala cerebrala rara, cu evolutie fulminanta sub tratament, ceea ce a facut imposibil transferul in alta clinica, a declarat, miercuri, managerul Spitalului Elias. ... Raspunsul primit a fost acela ca ceea ce s-a facut in Romania s-ar fi facut si in orice clinica din strainatate.
Gorjul lui Ponta l-a excomunicat deja pe Antonescu O dovada concreta ca USL-ul a intrat in moarte clinica vine din Gorjul lui Victor Ponta.
Situatia descrie destul de fidel starea politicii romanesti din prezent, adica moartea clinica in care se afla partidele si politica in sensul ei mai larg.
Fundasul echipei Lazio Stefan Radu va fi supus unei interventii artroscopice la genunchiul drept la clinica Paideia din Roma si va fi indisponibil cel putin trei saptamani, informeaza Mediafax.
Mihai Nesu s-a intors in Olanda dupa ce a petrecut mai multe luni in America, la o clinica de recuperare din California.
Dupa ce in urma cu multi ani a efectuat un consult amanuntit la o clinica din Israel, fosta mare atleta a aflat ca nu va putea avea copii, dar nu se poate resemna nici astazi cu acest verdict.
La cativa ani dupa ce a devenit mama, Eugenia Serban, una dintre cele mai frumoase actrite romance, si-a facut implant de silicoane la o clinica din Italia, scrie Click. ... Interventia de inlaturare a silicoanelor a fost efectuata intr-o clinica privata din Bucuresti.
Ministerul Educatiei Nationale, Editura CD Press, Clinica Just Smile, Editura Elixir Press Parteneri media : ... Ministerul Educatiei Nationale, Editura CD Press, Clinica Just Smile, Editura Elixir Press Parteneri media :
Brigitte Sfat a fost operata la o clinica din Viena, dupa ce medicii i-au depistat in urma cu doua luni doua tumori la san.
Faptul ca suntem singura clinica din Romania partenera DHI ne bucura si putem garanta si pacientilor rezultatele dorite. In cazul lui Razvan, linia frontala a fost refacuta prin metoda FUE, folosita in clinica noastra.
In urma cu 20 de ani am infiintat prima clinica de toxicologie la Spitalul de Urgenta Floreasca cu specialisti din Centrul de Cercetari Stiintifice Medico-Militare. ... Si tot aici am infiintat si catedra de toxicologie si farmacologie clinica, de nivel stiintific contemporan, unica din tara.
Decizia vine la un an de cand Alberts a fost "vizitata", la clinica ei de pe Bulevardul Banu Manta, din Bucuresti, de angajatii Serviciului Disciplina in Constructii si Afisaj Stradal din Primaria Sectorului 1.
Filozofia CAMBRA este introdusa in Romania pentru prima data de clinica OrthoExclusive si reprezinta o noua abordare pentru prevenirea si tratamentul cariilor dentare incipiente prin tratarea cauzelor  inaintea aparitiei cavitatilor carioase in  tesutul dentar.  Clinica OrthoExclusive este specilaizata in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala iar una din preocuparile noastre principale este Preventia si Profilaxia.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti. ... Tratamente clinica • ACUPUNCTURA:
Daca ne bazam doar pe rezultatele oferite prin calcularea IMC nu vom reusi sa depistam obezitatea sau supraponderea in cazul a aproximativ 25% dintre copii, explica Asma Javed, principalul autor al studiului si endocrinolog la Clinica Mayo.
Putem cu usurinta sa le clasificam ca deliruri dintr-o perspectiva rationala, insa o credinta religioasa are caracteristicile sale, influentele sale culturale, si necesita un studiu amanuntit cand vine vorba de practica clinica. ... Revista "Psiquiatria Clinica" 34, supl 1;
o clinica medicala, un laborator de cercetare, o sala de operatie din spital, un centru de radio-diagnostic, un centru de radioterapie oncologie, un laborator de histopatologie, un laborator de analize medicale, o unitate de primiri urgente, o sectie de anestezie si terapie intensiva si o expozitie de produse si echipamente medicale.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
google-analytics.com