Cautare

375 de rezultate pentru "clinica" (2.58 secunde)
Magda Marincovici) Doi medici, un pediatru si un specialist in alergologie Si imunologie clinica ne ajuta sa descifram misterele artritei idiopatice juvenile (AIJ) boala care, potrivit acestor specialisti, afecteaza articulatiile, dar este prevestita de o banala inrosire a ochiului.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) La Centrul Cardio-Chirurgie din cadrul Spitatului MS Curie, in ultimii doi ani, au fost efectuate 169 de interventii chirurgicale pentru malformatii congenitale de cord, de catre medici romani si italieni, in cadrul unui program intre Ministerul Santatii si Clinica San Donato.
De atunci, ascensiunea profesionala a fost evidenta, astazi ocupand fuunctia de Sef de clinica dermatologie la Spitalul Clinic Colentina, Bucuresti, si cea de Profesor Universitar Doctor la Catedra de Dermatologie UMF Carol Davila, Bucuresti.
De data aceasta, ficatul i-a dat batai de cap si se trateaza la o clinica din Germania. ... - Nu ma simteam bine si am fost sa fac investigatii la o clinica de la noi. ... In octombrie, ea s-a operat intr-o clinica din Viena.
Cele doua vedete si-au oferit un weekend doar pentru rasfat cu masaje si relaxare prin plimbari in natura, chiar in padurea ce inconjoara clinica. ... Cu siguranta vom repeta experienta Adina Halas s-a declarat si ea incantata de zilele petrecute la clinica.
Atat la barbati, cat si la femei, pierderea podoabei capilare se intalneste foarte des, iar specialistii DHI Global Medical Group, clinica internationala specializata in implantul de par, au creat sampoane si lotiuni speciale pentru a trata si preveni caderea parului.
El a operat gratis doi pacienti in stare grava, la o clinica privata. ... Radu Zamfir, care poarta si acum geaca pe care a avut-o in ziua tragediei aviatice din Apuseni, a decis sa opereze fara bani pacienti aflati in stare critica la o clinica privata din Capitala.
Dupa citirea acestui articol am inteles mai bine in ce consta radioterapia, dar mai ales ce avantaje prezinta pentru pacientii din Romania faptul cau au la dispozitie, la Clinica Amethyst, tehnici de radioterapie la standarde mondiale. ... Ion-Christian Chiricuta, despre tratamentul complex oferit de Clinica Amethyst.
Astazi, Ministerul Sanatatii a demarat o inspectie la clinica unde a fost internat regretatul interpret de muzica populara. Este aceeasi clinica pe care autoritatile statului au inaugurat-o acum un an.
Nereguli extrem de grave gasite de echipa Directiei de Sanatate Publica trimisa sa investigheze clinica unde a fost tratat artistul Petrica Mitu Stoian. Printre altele, personalul medical de acolo interna pacientii desi nu avea acest drept, pentru ca vorbim de o clinica ce avea autorizatie doar pentru sistem ambulatoriu.
Exista si vedete care au venit la clinica noastra din Bucuresti, dar numele lor sunt confidentiale. ... Eu am deschis clinica in 1994 si am observat ca s-a pastrat acelasi apetit pentru chirurgia estetica, nu pot spune ca e mai mult ceruta acum.
Luni dimineata, senatorul a fost transportat, pentru cateva investigatii, la Institutul Clinic Fundeni, dupa care comisia a hotarat efectuarea angiocoronarografiei in clinica de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul de Urgenta Floreasca, unitate condusa de doctor serban Bradisteanu.
"Daca poarta lentile in timpul meciului, cred ca e OK, vede bine!" Ramona Barac, medic oftalmolog la clinica Retina, e de parere ca lentilele de contact ar trebui sa-l ajute pe Prepelita sa nu aiba nici o problema de vedere atunci cind joaca fotbal.
Unii au obtinut diploma dupa cursul de un an de chirurgie hepatica si transplant hepatic, altii au venit, pur si simplu, din proprie initiativa si au efectuat stagii mai lungi sau mai scurte in clinica noastra, pentru a se instrui in transplantul hepatic.
Andreea Marin a reusit sa isi recapete silueta dupa o scurta sedere la o clinica din Turcia, unde a tinut un tratament de detoxifiere, in timpul caruia nu a baut decat sucuri.
Dupa operatia de hernie de disc, pe care a suferit-o la Viena acum doua saptamani, presedintele Basescu s-a intors in Romania in cursul zilei de miercuri, 17 mai a.c., fiind internat imediat in clinica de recuperare a Spitalului Elias din Bucuresti, pentru refacere postoperatorie.
Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti Dr. ... Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti va recomanda:
Cardioclinic din Bucuresti - clinica specializata in cardiologie; ... Cardioclinic (www.cardioclinic.ro) este o clinica specializata pe probleme cardiovasculare si detine primul laborator privat de ecocardiografie acreditat de Societatea Europeana de Cardiologie.
Pe de-o parte, aceasta practica denota ca pacientul nu are incredere in clinica unde merge. ... Eu, daca ma duc acum intr-un spital din Anglia, discutia cu mine nu va fi una clinica pentru ca FRCS atesta ca am toata expertiza necesara, ci va fi o discutie administrativa, business plan.
Eu am invatat intr-o clinica cu un profesor care acuma are 92 de ani si a lucrat pana la 68 de ani si avea o experienta, a gandit si a aplicat o noua radioterapie.
google-analytics.com