Cautare

375 de rezultate pentru "clinica" (2.76 secunde)
Moartea clinica Unii oameni au parte, pe langa filmul final, si de o repetitie: moartea clinica, care este starea organismului in conditiile opririi complete a circulatiei, respiratiei si activitatii functionale a creierului. ... Spre deosebire de moartea adevarata, moartea clinica este o stare reversibila daca se actioneaza la timp.
La numai 2 ani de la deschiderea primului sediu, Clinica Dr. ... Clinica este centru de excelenta in implantologie si estetica dentara, destinat procedurilor complexe, precum interventiile chirurgicale sau implanturile dentare. ... Clinica este situata pe str. ... In prezent, Clinica Dr. ... In anul 2015, Clinica Dr.
Trei antreprenori romani au deschis Dental Medical, o clinica stomatologica utilata cu echipamente de ultima generatie, in urma unei investitii care a depasit 300.000 de euro.
La numai 2 ani de la deschiderea primului sediu, Clinica Dr. ... Clinica este centru de excelenta in implantologie si estetica dentara, destinat procedurilor complexe, precum interventiile chirurgicale sau implanturile dentare. ... Clinica este situata pe str. ... In prezent, Clinica Dr. ... In anul 2015, Clinica Dr.
Recent s-a deschis prima clinica de nutritie din Romania, dedicata copiilor si adolescentilor, KiloStop Junior in prezenta jurnalistilor, bloggerilor si a persoanelor publice.
- Ati vorbit de clinica de arsi. ... Cel mai mare procent al infectiilor a fost inregistrat in Clinica ATI - 2,8%. ... Sectia Clinica ORL este unul din cele 7 centre nationale de implant cohlear.
Reprezentantii Clinicii Marie Stopes din Londra au anuntat, joi, ca renunta sa ii mai faca avort fetitei de 11 ani din judetul Neamt, insa unitatea medicala s-a angajat sa o trimita la alta clinica din Marea Britanie si sa ii plateasca toate cheltuielile."Nu ii vom mai face avort fetitei, dar vom aranja pentru ea sa fie transferata la alta clinica din Marea Britanie pentru a i se face avortul", a declarat unul din reprezentantii Biroului de presa al centrului din Londra.
A fost prima Clinica din Europa care a comandat un Unit Dentar prototip (care nu se fabricase inca), Unit care are incorporata toata aparatura anexa, necesara intr-un cabinet dentar. ... Design versus igiena Clinica Art Implant din Bucuresti, situata pe Bd.
Dan Enescu ne prezinta o clinica unicat in Romania, destinata copiilor cu malformatii craniene si cardiace (Autoare:
Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul malformatii congenitale asociate cu retard mental, Spitalulul Clinic de Urgența pentru Copii Dr. ... Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul malformatiilor/anomaliilor de dezvoltare si dizabilitatilor intelectuale rare, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf.Maria Iasi;
Pentru mai multe informatii si pentru a accesa tratamentul adecvat, accesati www.clinica-hope.ro. La CLINICA HOPE veti gasi servicii moderne de psihiatrie si psihoterapie pentru intreaga familie, intr-un cadru cald si primitor.
Mijlocasul echipei Pandurii, Cosmin Bacila, se recupereaza la o clinica din Roma si spera sa revina pe teren la finalul lunii martie Fotbalistul pandurilor, Cosmin Bacila, incearca sa-si revina dupa accidentarea din partida cu Steaua din turul acestui sezon, cand Florin Gardos i-a provocat o dubla fractura, de tibie si peroneu.
Am avut un caz celebru la Bucuresti, cu o clinica privata ce se ocupa cu asa ceva. ... - De ce aleg cuplurile din Romania clinica Genesis din Atena pentru fertilizari in vitro?
Tot in acest timp am dus leziunile excizate din plaman pentru imunohistochimie si anatomopatologie, la clinica indicata de catre toti medicii din Bucuresti ca fiind cea mai buna, bineinteles, o clinica privata unde am platit.
Vezi LISTA romanilor internati la clinica din Podgorica! ... LISTA ROMANILOR INTERNATI LA CLINICA DIN PODGORICA: Clinica de Ortopedie si Traumatologie: ... Niculescu Ana Mihaela Clinica de oftalmologie:
Ministerul Sanatatii investeste peste patru milioane de euro intr-o noua clinica de hematologie in Cluj. ... Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a deschis, vineri, lucrarile de constructie la cea mai noua clinica de hematologie din tara.
Reamintesc ca Galatiul are mare nevoie de o clinica care sa beneficieze de tomograf. ... La randul sau, vicepresedintele CJ, Eugen Chebac, este de parere ca, odata cu ridicarea unui nou spital judetean, nu mai este nevoie de o noua clinica, care sa beneficieze de concesionarea terenului de la Judetean.
Ziarul "Tricolorul" nu se lasa nici el si informeaza ca "Traian Basescu si-a facut analizele, in mare secret, la o clinica medicala din Italia - ficatul pacientului e praf.
Tehnicile pe care clinica le-a folosit inca de la inceput se bazeaza pe arta preciziei elvetiene in proceduri estetice minim invazive, asa ca centrul a dobandit si un nume reprezentativ:
Tanara de etnie roma din Iasi care a intrat in coma dupa o interventie pentru marirea sanilor a murit Femeia de etnie roma de 30 de ani care a intrat in coma dupa o interventie chirurgicala de remodelare a sanilor, la o clinica privata din Iasi, a murit in aceasta dimineata.
google-analytics.com