Cautare

657 de rezultate pentru "clinica orthoexclusive 2c specializata in ortodontie si ortopedie dentfaciala" (2.64 secunde)
O femeie a murit intr-o clinica privata dupa ce a baut o substanta de contrast necesara pentru un examen imagistic.
O clinica oftalmologica din Bucuresti, acuzata de importuri si transplanturi ilegale de cornee
Sunt acuzatii grave la adresa medicilor de la Clinica de Ginecologie din Cluj-Napoca dupa ce mai multi bebelusi au murit la cateva zile de la nastere.
Iar discutiile care se poarta de multa vreme, iar recent au dus la acceptarea noii forme a legii privind reforma in sanatate de catre senat, cam a furt imi miros.
O pacienta acuza o clinica privata din Craiova ca a suferit arsuri grave in timpul unui RMN. Femeia a fost operata de urgenta.
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
Masura se datoreaza iradierii provocate de campurile magnetice ale instalatiilor si antenelor amplasate pe cladire si a fost aprobata in baza Ordonantei de Urgenta a Guvernului 10/2007, care prevede acordarea unor astfel de sporuri pentru personalul bugetar care lucreaza in conditii vatamatoare.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Procurorii anticoruptie au recuperat pagube de 500 de milioane de euro Presedintele Traian Basescu a prezidat ieri sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, in cadrul careia procurorul general al Parchetului National Anticoruptie, Ioan Amarie, a prezentat Raportul de activitate al PNA pe anul 2004, precum si propuneri pentru perfectionarea cadrului legislativ al institutiei, greutatile pe care le intimpina procurorii in desfasurarea anchetelor si tendintele pe 2005.
La dana de pasageri a Portului Constanta a acostat vineri, 6 mai a.c., fregata franceza "La Motte-Picquet” care va efectua peste trei zile un exercitiu comun in Marea Neagra, cu fregatele romanesti "Marasesti” si "Regele Ferdinand”.
Judecatorii Curtii Constitutionale in pragul colapsului. ... Prin abuz procedural se cauta, insa, folosirea ei in blocarea procesului legislativ, precum si transformarea sa in instrument al loviturilor indreptate impotriva ordinii de stat.
Conducerea CNE-PROD Cernavoda, societatea ce gestioneaza Unitatea I a Centralei Nuclear-Electrice a incheiat in urma cu un an un contract cu o firma bucuresteana pentru exploatarea instalatiei de furnizare a apei potabile pentru platforma centralei, in valoare de peste 4,3 miliarde lei.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratie” demersului lui Mugur Ciuvica.
Mai multe companii din Spania si o firma din Brazilia sunt interesate sa intre pe piata romaneasca pentru afaceri in domeniul constructiilor, sectorul bancar si industria vinicola, au anuntat reprezentantii casei spaniole de avocatura Estudio Juridico Intercontinental.
Mironescu a facut un scurt istoric al concesionarii serviciilor de pilotaj din porturile maritime romanesti, aratand ca acest lucru, desi nu s-a realizat "in urma celei mai bune licitatii tinute vreodata", a facut o oarecare ordine in pilotaj.
Intr-un interviu pentru Deutsche Welle, presedintele Traian Basescu regreta ca Serviciile secrete nu au intreprins nimic pentru a-si schimba imaginea publica.
Desi sunt obligate ca, pana in octombrie, sa inventarieze cladirile cu risc seismic, autoritatile locale craiovene nu au demarat inca aceasta operatiune. ... 14/2006, angajatii primariei trebuie sa le identifice si sa transmita lista catre guvern.
Circ de voie, X si 0 intre doua proiecte de hotarari votate, glume, amenintari cu ingradirea acesului presei in sala (ma rog, in cele doua camarute mititele din podul Primariei).
google-analytics.com