Cautare

657 de rezultate pentru "clinica orthoexclusive 2c specializata in ortodontie si ortopedie dentfaciala" (3.24 secunde)
Sistemul sanitar din Romania are nevoie de resuscitare.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Magda Marincovici) Un laborator unic in tara noastra, care realizeaza diagnosticul si tratamentul ablative al aritmiilor cardiace complexe, a fost inaugurat azi la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.
Despre Iulia Albu se stie ca taie in carne vie si putine sunt vedetele care reusesc sa ii intre in gratii. Temutul fashion editor are un zambet de zece carate si dintii "ascutiti" corespunzator. Si asta nu doar pentru ca adora diamantele.
planetaroz.ro/ Reconstructia areolei si mamelonului - Cat de importanta este completarea reconstructiei mamare cu reconstructia areolei si a mamelonului? - Dupa interventia de reconstructie mamara, reconstructia areolei si a mamelonului este pasul final pentru redobandirea aspectului natural.
Clinica de recuperare medicala si refacere sportiva Kinetic Sport Medicine, in parteneriat cu Weyergans Romania, organizeaza conferinta de presa "Premiera in Romania: ... - Terapia cu vacuum intermitent si descrierea tehnologiei revolutionare Vacusport - Indicatii si contraindicatii - Protocoale de tratament - Studii de caz - Demonstratii Speakeri:
efectele tardive ale tratamentului, sesizarea recaderii, cresterea si dezvoltarea, vaccinarii, etc. Printre cauzele tulburarii de crestere se numara si iradierea craniului", a spus Conf.
Radu Vladareanu, Sef Clinica Obstetrica-Ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, doctor in stiinte medicale si profesor la Universitatea Carol Davila si Sef Lucrari Neonatologie dr.
Recent, s-a desfasurat conferinta "Traieste Sanatos cu Simona", editia "Mama si copilul". ... Magda Ciontea, medic intretinere corporala, expert in nutritie, reprezentant Silhouette; ... Radu Vladareanu, sef clinica obstetrica-ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, doctor in stiinte medicale si Sef Lucrari Neonatologie, dr.
Se estimeaza ca avem o incidenta comparabila si in Romania. ... Noutatea este faptul ca, daca bebelusii sunt diagnosticati si tratati la timp, pot duce o viata normala dupa aceste interventii.
Asa te lasi de fumat in 6 ore! Nu conteaza daca fumezi de 40 de ani sau de o luna Diana Vasiliu, 29 de ani, a scapat de sclavia viciului intr-o dupa-amiaza, dupa ce a citit pe nerasuflate cartea lui Allen Carr, Easyway to stop smoking (In sfarsit, nefumator).
Dupa o strategie care a adus multor tari o crestere spectaculoasa a numarului de turisti, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania, Bio Ortoclinic, lanseaza o oferta noua pe piata turismului medical:
Darius Stanese (eyebrows designer/fondatorul primului studio de pensat profesional din Romania - iBrows) impreuna cu reprezentantii Esteworld - clinica de chirurgie estetica si implant de par, au dezvaluit marti, 31 mai 2016, in cadrul unui cocktail party organizat la Mercure Bucharest City Center, secretele celei mai noi proceduri din arealul estetic:
Cu vioara si stetoscopul langa inima (Autoare: ... 15 octombrie) este ziua domniei sale de nastere si ii dorim tot binele din lume. ... Si nu exagerez deloc. ... Dar stiam ca este o zona cu multa actiune, ca mi se potriveste si ca este o provocare.
La Bucuresti, s-a desfasurat recent Forumul de Imuno-Stiinta din Europa Centrala si de Est, la care participa peste 200 de specialisti reumatologi din 14 tari, dintre care 21 de lectori de calibru international, sau, cum a spus conf.
Ultimul pacient transplantat este in continuare in spital, dar se simte foarte bine. ... Am avut unele probleme referitoare la finantarea acestor interventii, nu atat in privinta cuantumului, ci cum sunt folositi banii. In continuare, exista un decalaj intre finantare si ceea ce avem noi nevoie.
Reporterul nostru a luat un interviu de la cel mai bun specialist in urologie al Institutului Clinic de Urologie, d-na Camelia Radulescu - specialistul cu cel mai inalt indice si o abordare serioasa in domeniul tratarii disfunctiei erectile.
Amintiri si reflectii Sase decenii pe drumul lui Hipocrat Reputat specialist otorinolaringolog, profesorul Dorin Sarafoleanu desfasoara de peste sase decenii o activitate stiintifica si practica care il inscrie in elita medicinei romanesti.
Clinica unde s-a tratat Petrica Mitu Stoian, inchisa doua saptamani
In valtoarea rapirilor, a luptei anticoruptie, a starii de sanatate a Papei ori a alegerilor de primar in Bucuresti, o stire despre drama unei familii de romani a trecut aproape neobservata. Razvan Ilie Halga a plecat in Austria sa castige un ban cinstit.
Caz incredibil intr-o clinica privata din Targoviste. O femeie a murit dupa ce a folosit substanta de contrast pentru investigatii imagistice intrucat suferea de cancer la san.
google-analytics.com