Cautare

657 de rezultate pentru "clinica orthoexclusive 2c specializata in ortodontie si ortopedie dentfaciala" (3.19 secunde)
Ordin pe sest in PSD: ... Social-democratii din teritoriu au aflat cu bucurie ca nu mai este nevoie sa-i inghita, cu nodurile de rigoare, pe liberali, ci este suficient sa mimeze pastrarea in viata a USL-ului.
Oprea si UNPR, doua catastrofe comice Nu imi dau inca seama care dintre cele doua entitati imi este mai simpatica, in simtul apocaliptic pe care mi-l trezesc ambele.
Fundasul echipei Lazio Stefan Radu va fi supus unei interventii artroscopice la genunchiul drept la clinica Paideia din Roma si va fi indisponibil cel putin trei saptamani, informeaza Mediafax.
Mihai Nesu s-a intors in Olanda dupa ce a petrecut mai multe luni in America, la o clinica de recuperare din California. Din pacate, semnele revenirii dupa gravul accident de acum un an si jumatate se lasa asteptate, dupa cum a declarat tatal fostului fotbalist, Mircea Nesu.
in ciuda incercarilor repetate, fosta atleta nu poate avea copii. Dupa ce in urma cu multi ani a efectuat un consult amanuntit la o clinica din Israel, fosta mare atleta a aflat ca nu va putea avea copii, dar nu se poate resemna nici astazi cu acest verdict.
O operatie de scoatere a silicoanelor, pe care si le implantase dupa ce a nascut, a avut consecinte groaznice. ... La cativa ani dupa ce a devenit mama, Eugenia Serban, una dintre cele mai frumoase actrite romance, si-a facut implant de silicoane la o clinica din Italia, scrie Click.
Pe langa aceasta, vizitatorii vor fi intampinati cu expozitia temporara de sculptura in piatra "Mari Adormite- pietre, fosile, arta". Mircea Tocaci, artist plastic, alaturi de Muzeul National de Geologie, propune o fabuloasa incursiune in depozitele marine de varsta cretacica de pe Valea Teleajenului.
In timp ce Brigitte Sfat traverseaza una dintre cele mai grele perioade din viata, sora sa, Cristina, pare complet detasata de ceea ce i se intampla.
In luna septembrie a anului trecut, Razvan Oprea, actorul Teatrului National, cunoscut publicului si datorita rolului sau din serialul Atletico Textila de la ProTV a apelat la implantul de par pentru refacerea liniei frontale prin metoda FUE.
Domnule academician, se mai face cercetare in Romania? ... E un domeniu care a avut momente de crestere si de descrestere. ... Au fost proiecte si programe lansate prin Autoritatea Nationala de Cercetare sau prin unele programe europene accesate prin competitie.
Adina Alberts isi pastreaza policlinica Curtea de Apel Bucuresti i-a dat castig de cauza celebrei doctorite esteticiana in procesul pe care il avea cu Primaria Sectorului 1. Instanta a considerat actiunea primariei ca nula in conditiile in care dr Adina Albert are toate autorizatiile necesare pentru desfasurarea activitatii.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Magda Marincovici) IMC nu arata obezitatea care-l pandeste pe copil Indicele de masa corporala (IMC) nu este relevant pentru semnalarea pericolului de obezitate in cazul copiilor, sustine un studiu efectuat la Mayo Clinic (SUA). ... De exemplu, in cazul unei femei:
Religia, paranoia si psihoza (Autor : ... Bineinteles ca este doar o fantezie asemanatoare cu cea a unui copil care-si imagineaza ca e Superman sau Spiderman. ... Precum si alti psihotici, acestia chiar cred in puterile lor si nu se considera sarlatani. ... Intr-un mod similar, sunt incurajati si cei care practica exorcismul.
Asociatia "Centrul Roman de Initiative" (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 135696 "PRESMED - Practica Europeana pentru Studentii la MEDicina".
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
De la tumori la medicamente care aduc boli, in Congresul endocrinologilor (Autoare: ... Constantin Dumitrache a inlocuit obezitatea cu globezitate, din cauza globalizarii stilului de alimentatie Intre 3 si 6 septembrie, la Sibiu, se desfasoara cel de-al 9-lea Congres al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania.
Pancreasul, tratat in centre de excelenta (Autoare: Magda Marincovici) Anual, in Romania, se fac aproximativ 2.000 de ecoendoscopii, iar in Franta, 65.000 Bolile pancreasului trebuie tratate in centre de excelenta care sa aiba specialisti cu expertiza necesara fiecare in domeniul lui, a subliniat prof.
Despre legatura dintre nebunie si talent s-a mai vorbit. ... In 1960, Hemingway a revenit din Cuba in Statele Unite. Suferea de depresie, teama si nesiguranta, aproape nu mai putea sa scrie si prin urmare, a urmat in mod voluntar un tratament la o clinica de psihiatrie.
google-analytics.com