Cautare

657 de rezultate pentru "clinica orthoexclusive 2c specializata in ortodontie si ortopedie dentfaciala" (3.22 secunde)
Gheorghe Burnei a efectuat, in premiera absoluta, o interventie chirurgicala de exceptie, printr-o metoda originala, care a salvat o fetita cu necroza capului femoral (Autoare:
Catalin Gadea, Director Vanzari la firma Varinak, este prezent cu un stand in cadrul Congresului National de Ortopedie si Traumatologie ce se desfasoara in perioada 21 - 23 octombrie, la Palatul Parlamentului. Firma face parte dintr-un holding cu activitatea in domeniul medical si si-a deschis operatiunea in 2009.
Fiterman Pharma este primul producator de medicamente cu capital integral privat romanesc din zona Moldovei, compania fiind infiintata la Iasi in anul 1995. In anul 2012 compania avea un portofoliu de aproape 50 de produse si peste 100 de angajati.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Am ajuns intr-un moment in care scandalurile politice si subiectele care tin capul de afis in dezbaterea publica sunt complet diferite de prioritatile si preocuparile reale ale romanilor.
Initiativa umanitara sustinuta de Sun Plaza Zeci de obrajori imbujorati stralucesc in lumina amiezii si tot atatea manute aplauda cu incantare.
Materialele necesare realizarii unei interventii chirurgicale pot ajunge la 3.000 de euro In principiu, o interventie chirurgicala realizata intr-un spital de stat este gratuita, costurile ei fiind acoperite de asigurarea sociala de sanatate.
Ilie Rosca, specialistul Bio Ortoclinic sustine ca greutatea zapezii si miscarile necesare pentru aruncarea acesteia pot acutiza problemele si pot provoca spasme musculare greu de suportat, chiar si persoanelor sanatoase.
Grija unei familii pentru copilul ce urmeaza sa se nasca porneste din momentul in care mama afla ca este insarcinata si incepe sa isi faca planuri, se gandeste la viitorul lui, vrea sa ii asigure absolut tot ce are nevoie si isi doreste sa fie sanatos si sa devina un adult responsabil.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie. ... Suficient, din pacate, ca autoturismul sa intre pe contrasens, sa paraseasca strada si sa se izbeasca intr-un copac.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie. ... Suficient, din pacate, ca autoturismul sa intre pe contrasens, sa paraseasca strada si sa se izbeasca intr-un copac.
Senatorul Ion Iliescu, internat in urma cu o zi in Spitalul de Urgenta Elias pentru un control medical general, a fost supus, in cursul zilei de luni, unor alte investigatii medicale in Spitalul Clinic Fundeni si Spitalul de Urgenta Floreasca Dupa ce, vineri, Iliescu a avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscuta, el a fost internat, duminica, in Spitalul de Urgenta Elias din Bucuresti pentru un control medical general, a declarat, intr-o conferinta de presa, Sorin Oprescu, directorul general al unitatii sanitare.
Cel care a dat pe langa minge si a provocat golul lui Ola John poarta ochelari in viata de zi cu zi, iar pe teren e nevoit sa-si puna lentile pentru a-si corecta deficienta de vedere.
Irinel Popescu, seful Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic din institut, presedinte al Academiei de stiinte Medicale.
Andreea Marin a reusit sa isi recapete silueta dupa o scurta sedere la o clinica din Turcia, unde a tinut un tratament de detoxifiere, in timpul caruia nu a baut decat sucuri.
Dupa operatia de hernie de disc, pe care a suferit-o la Viena acum doua saptamani, presedintele Basescu s-a intors in Romania in cursul zilei de miercuri, 17 mai a.c., fiind internat imediat in clinica de recuperare a Spitalului Elias din Bucuresti, pentru refacere postoperatorie.
Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti Dr. ... De-a lungul activitatii sale profesionale, a constatat ca ingrijirea dentara este parazitata de foarte multa prejudecati larg raspandite in randul pacientilor.
Neurochirurgul care s-a intors acasa, dupa 8 ani petrecuti in Anglia Dr. Horatiu Ioani este un tanar neurochirurg care a renuntat la slujba si viata din strainatate. El s-a intors in Romania pentru a pune bazele sectiei de neurochirurgie de la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
Liana Dumitrescu a avut o boala cerebrala rara, cu evolutie fulminanta sub tratament, ceea ce a facut imposibil transferul in alta clinica, a declarat, miercuri, managerul Spitalului Elias.
google-analytics.com