Cautare

657 de rezultate pentru "clinica orthoexclusive 2c specializata in ortodontie si ortopedie dentfaciala" (3.74 secunde)
Danut Deleanu Se spune despre femei ca au pielea alba ca laptele ori cu irizatii sidefii imprumutate de la scoicile tuturor marilor si oceanelor lumii, Creanga avea o vorba:
Dupa ce in 2015 s-a operat laparoscopic de hernie inghinala, recent, Ilie Nastase a ajuns din nou pe mana medicilor. De data aceasta, ficatul i-a dat batai de cap si se trateaza la o clinica din Germania. Tenismanul a renuntat la carne si alcool si a slabit 4 kilograme.
Dupa sarbatorile Pascale ne gandim la detox si la un stil de viata sanatos.
Medicul Radu Zamfir demostreaza, o data in plus, ca are un suflet mare. El a operat gratis doi pacienti in stare grava, la o clinica privata.
In publicatia online CSID am citit un articol excelent, scris de Dr.Roxana Mustata - medic specialist Radioterapie in cadrul centrului Amethyst - Radiotherapy.
Sunt trei anchete deschise in paralel in cazul mortii lui Petrica Mitu Stoian. Astazi, Ministerul Sanatatii a demarat o inspectie la clinica unde a fost internat regretatul interpret de muzica populara. Este aceeasi clinica pe care autoritatile statului au inaugurat-o acum un an.
Nereguli extrem de grave gasite de echipa Directiei de Sanatate Publica trimisa sa investigheze clinica unde a fost tratat artistul Petrica Mitu Stoian. Printre altele, personalul medical de acolo interna pacientii desi nu avea acest drept, pentru ca vorbim de o clinica ce avea autorizatie doar pentru sistem ambulatoriu.
Fiecare se relaxa si venea aici pentru rasfat. Toata lumea isi doreste masaj, piscina, inot in piscina interioara, bucataria balineza, spatiul natural si toate impreuna fac ca oaspetii nostri sa ne caute si alta data.
Ioana Petrescu, consiliera lui Victor Ponta pe combaterea evaziunii, a fost nominalizata de premierul Victor Ponta pentru functia de ministru al Finantelor in locul lui Daniel Chitoiu. In varsta de 34 de ani, Ioana Petrescu este specialista in economie cu doctorat si un masterat obtinute la Universitatea Harvard.
350 de lei (3,5 milioane de lei vechi) este pretul pe care trebuie sa-l platiti daca apelati la o firma specializata care sa va curete complet locuinta inainte de Craciun.
Din cauza faptului ca in Romania nu exista inca fabrici specializate in reciclarea produselor electronice, electrocasnice si IT, deseurile acestor produse vor fi revalorificate in Ungaria si Cehia, a declarat recent pentru NewsIn Valentin Negoita, presedintele organizatiei colective Eco Tic.
Decizia de deschidere a acestui nou Centru de Vanzari vine in urma analizarii perspectivei zonei si a ritmului sau de dezvoltare economica. Prima agentie CitiFinancial din Craiova a fost deschisa in luna mai a anului trecut.
Valoarea totala a tranzactiei, care include plata actiunilor, preluarea datoriilor, investitii si capital de lucru depaseste cu putin 120 de milioane de euro.
In cadrul sedintei Consiliului de Administratie (CA) al societatii Apa Canal care va avea loc azi se va discuta cea mai importanta problema a societatii, si anume cea a disponibilizarilor.
eficientizarea echipamentelor de productie, bazata pe extinderea si modernizarea lor, innoirea proceselor de productie si sprijinirea adoptarii standardelor internationale; sprijinirea accesului pe noi piete si a internationalizarii prind dezvoltarea serviciilor de consultanta specializate;
Romanii sunt cotati rau platnici nu doar in cazul in care trebuie sa isi plateasca creditele la banci, ci si in relatiile cu partenerii straini, fie pentru plata unor comenzi, piese, aparate sau instalatii achizitionate prin contracte, fie pentru sevicii de orice natura.
Lichidatorul falimentarei Tufon SA incearca in plina criza imobiliara sa vanda activele societatii, evaluate la 19,1 milioane de euro. O societate din Bucuresti specializata in afaceri imobiliare ar oferi 12 milioane de euro pe patrimoniu, dar suma nu este deocamdata confirmata oficial.
Constructiile de orice tip, precum si industria fabricarii betoanelor din judetul Constanta, au fost atinse de criza economico-financiara, care isi face tot mai mult simtita prezenta in tara noastra.
Cererea de credite de la companii este in crestere, iar pe retail clientii s-au adaptat la criza, spune Dominic Bruynseels, seful BCR, cea mai mare banca locala.
Analistii Saxo Bank sunt de parere ca Romania va iesi din recesiune cu o intarziere de doua sau trei trimestre fata de zona euro, se arata intr-un raport al institutiei specializata in tranzactionari si investitii.
google-analytics.com