Cautare

657 de rezultate pentru "clinica orthoexclusive 2c specializata in ortodontie si ortopedie dentfaciala" (3.56 secunde)
Razvan Sandulescu si Simona Gherghe au mers la o clinica specializata in ecografii de sarcina. Razvan si Simona au venit cu masinile personale si au intrat impreuna pe usa institutiei medicale, vizibil emotionati si nerabdatori.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Gheorghe Popescu, seful sectiei de ortopedie si traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, pentru o consultatie de specialitate. Durere, edem, tumefiere Comparativ cu luxatiile si fracturile, entorsele aparent sunt mai usoare:
- Si in cel mai scurt timp, consultati medicul ortoped, chiar daca durerea nu este foarte mare. Acesta este in masura sa va recomande efectuarea unei radiografii in urma careia va stabili diagnosticul si tratamentul adecvat.
CE ESTE DEPRESIA SI CUM SE TRATEAZA Depresia e o tulburare a felului in care ne simtim, in care cel putin o data in viata am experimentat un EPISOD DEPRESIV.
Mijlocasul echipei Pandurii, Cosmin Bacila, se recupereaza la o clinica din Roma si spera sa revina pe teren la finalul lunii martie Fotbalistul pandurilor, Cosmin Bacila, incearca sa-si revina dupa accidentarea din partida cu Steaua din turul acestui sezon, cand Florin Gardos i-a provocat o dubla fractura, de tibie si peroneu.
Una din trei femei au probleme de infertilitate, iar cauzele care duc la aceasta afectiune sunt diverse si tin de regimul de viata pe care il adopta reprezentantele sexului frumos. Insa, infertilitatea nu e o problema exclusiv feminina, barbatii confruntandu-se si ei cu acest flagel.
- Sunt Eugenia Soare, cetatean roman si va cer ajutorul, doamna ministru.
Iata o metoda de tratament care face minuni in terapia de recuperare functionala a articulatiilor, dupa interventii chirurgicale, fracturi sau luxatii.
Societatea de Stomatologie Estetica din Romania finalizeaza proiectul DENT cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 "Investeste in oameni".
Corectarea malpozitiei dintilor poate ameliora si chiar preveni boli dentare grave, precum parodontoza. ... O alta problema a dintilor este si dantura inegala.
Ministerul Sanatatii investeste peste patru milioane de euro intr-o noua clinica de hematologie in Cluj. Aceasta ar putea fi salvarea pentru mii de bolnavi care sufera de leucemie si au nevoie transplant de maduva.
Realizarea unei clinici private in curtea Spitalului Judetean "Sf. Apostol Andrei" nu se mai afla in atentia consilierilor judeteni, care nu au dezbatut proiectul la ultima sedinta de Consiliul Judetean.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe site-ul Inpolitics un articol intitulat 'Premiera in lupta politica: Vadim il "da" mort pe Basescu in cateva saptamani', pe care il puteti citi in continuare.
Un tanar afacerist din Buzau, Valentin Burada, a decis sa-si incerce norocul intr-un domeniu generos, dar extrem de sensibil: ... sa deschida un centru medical de sanatate si frumusete, un loc in care femeile sa vina timide si sa plece fericite si increzatoare in ele.
Tanara de etnie roma din Iasi care a intrat in coma dupa o interventie pentru marirea sanilor a murit Femeia de etnie roma de 30 de ani care a intrat in coma dupa o interventie chirurgicala de remodelare a sanilor, la o clinica privata din Iasi, a murit in aceasta dimineata.
Magda Marincovici) Doi medici, un pediatru si un specialist in alergologie Si imunologie clinica ne ajuta sa descifram misterele artritei idiopatice juvenile (AIJ) boala care, potrivit acestor specialisti, afecteaza articulatiile, dar este prevestita de o banala inrosire a ochiului.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) La Centrul Cardio-Chirurgie din cadrul Spitatului MS Curie, in ultimii doi ani, au fost efectuate 169 de interventii chirurgicale pentru malformatii congenitale de cord, de catre medici romani si italieni, in cadrul unui program intre Ministerul Santatii si Clinica San Donato.
google-analytics.com