Cautare

618 de rezultate pentru "claudia pavel sinaia" (5.62 secunde)
- Acum canti cu numele tau, Claudia Pavel. ... - Acum sunt Claudia Pavel. ... Claudia Pavel a muncit timp de doi ani la albumul ei. ... Claudia Pavel. ... Claudia are un nou single, "Crazy", cu care spera sa-si incante fanii la fel cum a facut-o pana acum.
CUM A SLABIT CLAUDIA PAVEL 5 KG INTR-O SAPTAMANA!
CLAUDIA PAVEL a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive, locurile in care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasa si a facut si yoga.
Artista Claudia Pavel (Cream) a profitat din plin de cele cateva zile libere pe care le-a avut inaintea concertelor de sarbatori si alaturi de familie si prieteni s-a relaxat pe Valea Prahovei.
Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Traditii si obiceiuri Circa 500.000 de romani sunt aniversati, sambata, de ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (Paul, la catolici).
In cadrul exclusivist al galeriei de arta Artmark, creatoarea de moda Claudia Rawlings a lansat colectia de primavara-vara 2016, WanderLust - o invitatie inedita intr-o vacanta exotica. ... WanderLust - taramul in care i-a transpus noua colectie exuberanta, vesela si plina de culoare a creatoarei Claudia Rawlings.
M-am intalnit cu Claudia Pavel recent, la restaurantul Fibrio din Capitala. ... Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy".
Claudia Pavel a ales sa-si petreaca mini vacanta de Rusalii la hotelul Orizont din Predeal, o oaza de liniste situata relativ aproape de Bucuresti, care intruneste toate conditiile pentru o vacanta perfecta:
'Mai multi lideri ai PSD se intalnesc azi la o pensiune din Sinaia.
Atributiile primarului comunei gorjene Pestisani, Florin Pavel, arestat pentru luare de mita, vor fi preluate de viceprimarul Pantelimon Tivig. Florin Pavel a depus luni juramantul si si-a inceput cel de-al treilea mandat de primar al localitatii Pestisani.
Pavel Stratan colaboreaza pentru prima oara cu Ioana Ignat si lanseaza piesa si videoclipul Te sarut, o poveste emotionanta ce poate fi intalnita cu usurinta in viata cotidiana.
Sfantul Pavel, inainte de a se pocai, a fost un criminal. Consemnat in Noul Testament, este de notorietate faptul ca rabinul iudeu Saul (numele Sfantului Pavel inainte de convertire) a fost un aprig persecutor al primilor crestini.
Faptul ca moartea trupului poate fi biruita era o noutate coplesitoare pentru lumea antica, pagana sau politeista, infricosata si obsedata de moarte, pentru aceia pe care frica mortii ii tinea in robie toata viata, dupa cum spune Sfantul Apostol Pavel (Evrei 2, 15).
De aici a iesit un urias tambalau, care are drept punct de plecare licenta lui Marcel Pavel, care, fiind pus in situatia de a canta doar doua strofe, pentru ca nu avea la dispozitie decat 3 minute, a eliminat, din motive politice, un vers care cuprindea cuvantul Traian.
Fondator si director general al agentiei de turism J'Info Tours, Carmen Pavel are o experienta vasta in turism. Trainer in cadrul J'Info Training, Carmen Pavel coordoneaza si livreaza modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.
Si artista Claudia Pavel stie acest lucru, asa ca a apelat la terapia cu Lumina Intens Pulsata (IPL) pentru a scapa de pilozitatea nedorita.
Varianta lui Sova vorbea de tunel dublu la Sinaia, de 2,9 km fiecare, unul dublu la Busteni, de 3 km fiecare, si unul dublu la Predeal, de 3,7 km fiecare. ... Km 52 reprezinta punctul de plecare al zonei de trecere a orasului Sinaia pentru ruta autostrazii.
Weekend-ul trecut, familia Brancu - Turcu a fost plecata intr-o binemeritata vacanta la munte, la Vila Camelia din Sinaia. Proiectata in stil austriaco-german de acelasi arhitect care a creat si castelul Peles, emblema regalitatii romanesti, cladirea este situata la cativa pasi de Manastire Sinaia si de centrul statiunii.
Sinaia devine centrul elegantei si bunului gust (Autoare: ... Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani, Sinaia devine orasul faptelor bune, centrul elegantei si bunului gust, a muzicii de calitate si a spectacolelor in aer liber.
EUROPAfest Summer Edition organizat de jmEvents si Jeunesses & Dinu Lipatti, in parteneriat cu Primaria Sinaia, Castelul Peles si Hotel Mara invita publicul larg sa lase departe agitatia oraselor si sa intre in atmosfera magica creata la Sinaia.
google-analytics.com