Cautare

2359 de rezultate pentru "clasament divizia onoare giurgiu meciuri" (8.73 secunde)
In acest clasament, Universitatea Spiru Haret se pozitioneaza pe locul 15, fiind singura institutie de invatamant superior particular din Romania situata in aceasta zona a ierarhiei - https://www.4icu.org/ro/ .
Oltenii s-au impus, pe teren propriu, in fata formatiei BCM-U Pitesti, scor 77-64 (20-14, 12-19, 14-19, 31-12), intr-un meci contand pentru etapa a 17-a din Divizia A.
Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
In interval de o saptamana, oltencele au avut programate trei meciuri, unul in deplasare, la Bucuresti, si doua pe teren propriu.
Cred ca printre evenimentele remarcate de lumea fotbalistica in week-end-ul trecut au fost si victoriile oltenilor din Liga I, foarte importante, avand in vedere situatiile din clasament ale celor doua echipe, Universitatea si Pandurii.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest.
Deputatului liberal Cornel Popa i-a fost conferit titlul de cetatean de onoare al municipiului Marghita pentru merite deosebite in sprijinirea realizarii obiectivelor de investitii de interes local si implicarea in dezvoltarea sociala si edilitara a urbei.
ImpactNews informeaza ca presedintele Traian Basescu a fost desemnat membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR), in Adunarea Generala de joi, decizia primirii presedintelui in acest for fiind aprobata cu unanimitate de voturi, potrivit Mediafax.
Demisia de onoare. ... Sorin Rosca Stanescu) Sunt tare curios daca, in al doisprezecelea ceas, Traian Basescu va avea o tresarire de onoare. ... Dar daca Traian Basescu nu are onoare? ... In fine, si angajamentul sau de onoare a fost receptionat. ... Ca suspendatul sa aiba onoare si sa demisioneze?
Sorin Oprescu, a primit insemnele de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, cea mai inalta distinctie civila si militara franceza. ... Odata cu acordarea insemnelor de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, Secretarul de Stat, Jean-Marc Todeschini, a declarat:
Istoricii romani vorbeau despre invinsi si uitati deoarece pana in prezent subiectul participarii armatei romane alaturi de germani impotriva URSS a fost foarte putin dezbatut iar pentru memoria miilor de romani rapusi pe campul de lupta nu s-a facut ceea ce alte state au realizat de mult timp - un cimitir de onoare.
PRIMARIA ARE PROPUNERILE PENTRU ACORDAREA TITLULUI DE CETATEAN DE ONOARE la manifestarile de la Zilele Municipiului (Autoare: Ionela Stanila) Cinci calaraseni, cu activitate si rezultate remarcabile se afla pe lista celor care urmeaza sa primeasca titlul de cetatean de onoare in cadrul manifestarilor organizate in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi.
Avem doua meciuri foarte dificile, cu FC Brasov si Dinamo, acasa", a facut o retrospectiva seful pandurilor, Marin Condescu. ... Imi doresc ca echipa pe care o antrenez sa urce in clasament.
Loredana si colegele sale au pierdut ambele meciuri si s-au plasat pe un loc nefavorabil pe tabloul de eliminare directa.
gazarilor inca din perioada cand echipa se numea Gaz Metan CFR Craiova, in sezonul 2010-2011 castigand ambele meciuri: ... "Urmeaza doua meciuri grele. ... Speram sa luam cat mai multe puncte ca sa ramanem acolo, sus, in clasament.
In celelalte meciuri ale etapei s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
Fanii au votat cea mai mare realizare a Romaniei!7 meciuri sigure in 2012 care vor face National Arena neincapatoare: ... Neamt 452 voturi(4.46%) Ce meciuri se joaca in 2012 pe National Arena:
Am castigat doua meciuri care au ajutat mai mult Craiova decat pe noi. ... "Ramanem cu doua meciuri foarte disputate. ... "Din nefericire, am facut in tur o serie de meciuri foarte slabe, am avut sanse la un moment dat, sa fim realisti, play-offul e foarte departe pentru noi.
Suedezul Sven-Goran Eriksson a fost antrenorul Benficai in sezonul 1982-1983, atunci cand Universitatea, in Cupa UEFA, a disputat cele doua meciuri ale semifinalei cu echipa lusitana.
Romania are in prezent 279 de victorii, 159 egaluri si 193 esecuri in 631 de meciuri si un golaveraj de 1047-820. ... Alte 67 de meciuri au avut loc pe teren neutru, 24 incheiate cu victorii, 19 cu egaluri, iar 24 au fost infrangeri, golaveraj 99-91.
google-analytics.com