Cautare

1246 de rezultate pentru "cj" (5.06 secunde)
Primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, i-a adus la cunostinta reprezentantului Guvernului in teritoriu ca presedintele CJC a informat Consiliul Local al orasului pe care liberalul il administreaza ca a fost repartizata suplimentar catre bugetul local o suma de peste 500 milioane lei, din cota de 17%.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
In afara presedintelui Consiliului Judetean (CJ), a vicepresedintilor si a altor citiva consilieri, ceilalti nu s-au conformat prevederilor legale. ... In cadrul ultimei sedinte de plen a CJ acesta a cerut tuturor membrilor Consiliului care nu si-au depus declaratiile de avere, sa faca acest lucru.
Presedintele CJ Brasov, liberalul Aristotel Cancescu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca desi erau obtinute aprobarile legale pentru afisarea literelor "D.A." pe Muntele Tampa, cu exceptia avizului de mediu, Alianta PNL-PD a decis sa dea jos cele doua litere, cu conditia ca si Uniunea PSD+PUR sa ia din Piata Sfatului bannerele electorale afisate pe cladirile istorice.
Greselile facute la completarea datelor in procesele-vebale au determinat Alianta D.A. PNL-PD sa solicite anularea alegerilor. Aceasta i-a cerut Biroului Electoral Central (BEC), printr-o adresa oficiala, anularea scrutinului din 28 noiembrie si a depus, totodata, o plangere la Parchetul ICCJ si la Politie.
Scapati de grija alegerilor parlamentare, sefii Consiliului Judetean (CJ) au plecat in strainatate. ... In colaborare cu Fundatia Estuar, CJ a obtinut o finantare europeana pentru componenta de servicii sociale, vizita facind parte din proiectul initial pentru care s-au obtinut banii.
Presedintii PSD ai consiliilor judetene din tara se vor intalni astazi, la Bucuresti, pentru a stabili cai de actiune comune in perioada urmatoare in ceea ce priveste administratia locala, dar si in relatia cu noul Guvern, a anuntat ieri presedintele PSD si CJ Suceava, Gavril Marza.
Prefectura judetului Constanta a fost, in cursul zilei de ieri, martora unui numar impresionant de oameni, toti veniti dintr-un singur motiv:
Este un lucru stiut ca inainte de alegerile de anul trecut "atentiile” se duceau in visteria PSD.
isi doreste functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ). ... Reprezentantii PNL si PD ar fi contactat unul sau mai multi consilieri judeteni PSD pentru a-i convinge sa sustina o initiativa in cadrul CJ de schimbare a actualului presedinte.
Reactia vehementa a presei, a opiniei publice si ulterior mustrarea venita din partea conducerii Partidului Democrat l-au determinat pe seful CJ Buzau, Victor Mocanu, sa returneze luxoasa masina cumparata din bani publici, suma cheltuita pentru autoturismul Audi A6 fiind inapoiata institutiei de catre dealerul auto.
Corneliu Vadim Tudor a mai castigat un proces. Si nu unul oarecare, ci chiar impotriva fostului presedinte Emil Constantinescu.
Sa vedem ce o sa iasa ", afirma Constantin Contac, presedintele CJ. Acesta nu a fost invitat la sedinta mentionata si a aflat de cererile de demisii de la unii dintre directori care i s-au plins se pare de presiunile la care sint supusi.
Ieri, 25 ianuarie a.c., prefectul Constantei, Dan Culetu, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, si-au prezentat punctele de vedere cu privire la numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, respectiv alte asemenea subiecte de interes comun, dar toate acestea in conferinte de presa separate.
Consilierii liberali si democrati au incercat sa tina ieri o sedinta extraordinara de Consiliul Judetean (CJ) si sa modifice in parte bugetul propriu al judetului.
Anghel Tilvar (PSD) si Jan Vraciu (Alianta D.A.) si-au dat demisia din functia de consilier judetean din cadrul CJ Vrancea.
Presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Gheorghe Marinescu (PSD), nu era de acord cu convocarea sedintei. Consilierul judetean PD Ioan Andreica a declarat ieri ca ambii au luat aceasta decizie pentru a-si pastra functiile pe care le detin.
PNL - PD, cu conditia ca UDMR sa cedeze un post de vicepresedinte la CJ si inca un loc in Primaria Sfantu Gheorghe.
Desi sustine ca nu vrea sa porneasca razboiul impotriva presedintelui Traian Basescu pentru a-l trage la raspundere in legatura cu situatia sa locativa, liderul PSD, Adrian Nastase, si partidul sau au inceput strangerea de semnaturi in Parlament pentru infiintarea unei comisii speciale de ancheta.
google-analytics.com