Cautare

2096 de rezultate pentru "cj galati" (3.44 secunde)
Cum la SC Pexco SA Galati s-a declansat procedura de reorganizare si faliment, actiunea in instanta a fost introdusa de administratorul judiciar, SC Gradual SRL Galati, dupa ce, se pare, partile nu au ajuns la nicio intelegere.
Dupa cum se stie, printr-o decizie a consiliului de administratie din cadrul AFDJ Galati, adoptata la data de 28 septembrie, Florin Uzumtoma a fost revocat din functia de director Cai Navigabile al institutiei si numit seful Biroului Auto.
Judetul Galati nu poate spera deocamdata sa participe la licitatie intrucat pana la aceasta data nu a fost creata Autoritatea Judeteana de Transport.
Procesul intentat Directiei de Munca de catre ArcelorMittal Galati, prin care se solicita anularea actului administrativ prin care institutia a refuzat inregistrarea actului aditional care prevedea prelungirea valabilitatii CCM de la Combinat pana la 31 decembrie 2008, va avea azi un prim termen, care se anunta a fi unul fierbinte, in conditiile in care Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) a depus saptamana trecuta, la Tribunal, cerere de interventie in proces.
Amenda de 100.000 de lei aplicata de comisarii Garzii de Mediu Galati vine dupa ce in luna decembrie a anului trecut Agentia de Protectie a Mediului Galati efectuase o verificare la hypermarketul Kaufland, punandu-le in vedere sa adopte masuri tehnologice adecvate pentru apele uzate evacuate pentru a se conforma cu legislatia de mediu in vigoare.
Una dintre prevederile incluse in autorizatia integrata de mediu a ArcelorMittal Galati, emisa anul trecut si valabila pana in anul 2014, este cea privitoare la obtinerea avizului de inchidere a haldei de zgura.
FC Otelul este o societate pe actiuni, cei 5 actionari fiind persoane cu functii de conducere in cadrul companiei ArcelorMittal Galati, care este si sponsorul principal al echipei de fotbal.
Judetul Galati se afla in prezent intr-o situatie paradoxala: fermierii au incheiat contracte cu Administratia Nationala de Imbunatatiri Funciare, filiala Galati, pentru 90.000 ha, dar in prezent se iriga doar pe 4.600 ha din cauza furturilor din reteaua de irigatii.
Aceasta este situatia mai multor intreprinzatori care au depus la Oficiul Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (OTIMMC) Galati dosarele in vederea accesarii fondurilor guvernamentale care s-au derulat in acest an.
Ministerul Agriculturii a concluzionat ca reconversia soiurilor de vita de vie in judetul Galati s-a facut cu respectarea legii, dar saptamana viitoare urmeaza testul decisiv:
Deficitul fortei de munca calificata a dat mare bataie de cap intreprinzatorilor din mediul de afaceri din Galati, aspect care de altfel a fost ilustrat si de Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii in lucrarea "Cartea Alba a IMM-urilor".
In municipiul Galati, doua din zece tranzactii se fac cu banii proveniti din credite ipotecare, motiv pentru care expertii imobiliari sustin ca dezechilibrul creat pe acest segment se datoreaza noilor conditii de acordare a imprumuturilor bancare.
Daca la Galati pietele volante s-au dovedit a fi un esec de rasunet, autoritatile locale din Bucuresti solicita saptamanal producatori din Galati pentru a-si desface produsele agricole. ... La Galati, pietele volante sunt o utopie, desi fermierii isi expun legumele si fructele la preturi de producator.
"Am dat o prima masura care trebuie indeplinita de catre cei de la BancPost, filiala Galati. ... In cazul contractelor care aveau prevazut comisionul de administrare, dar acesta a fost majorat, vom mai avea o alta intalnire, dar saptamana viitoare", ne-a spus inspectorul sef al IRPC Galati, Marioara Gatej.
Sute de fermieri galateni au depus sesizari la Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Galati, acuzand arendasii ca nu le-au dat nici produse agricole si nici bani pentru terenurile arendate.
Valul de caldura a facut noi victime â€" un barbat, in varsta de 50 de ani, a murit din cauza caniculei, la Galati. ... Acesta este al doilea deces survenit in judetul Galati care fierbe la temperaturi tropicale. Alerta s-a dat in comuna Cavadinesti, judetul Galati.
Numai ca se pare ca intre Capitala si Galati scade nu doar viteza de reactie, ci si pedeapsa.
Persoana marcanta a PSD Galati, careia Dumitru Nicolae ii datoreaza practic lansarea in competitia de edil sef al urbei, Ilie Platica-Vidovici considera ca Dumitru Nicolae s-a dovedit a fi un pariu pierdut pentru oras si galateni.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... In judetul Galati au fost delimitate noua colegii de deputat si patru de senator.
LAURENTIU CHIRVASUTA • Implicat in scandaluri de coruptie, afaceri cu statul A candidat in judetul Galati. A ocupat prima pozitie in colegiul sau, a fost vicepresedinte la PSD Galati, anterior, presedinte la Tecuci.
google-analytics.com