Cautare

4662 de rezultate pentru "citi mall cotroceni" (4.81 secunde)
Octavian Stireanu publica pe Amos News un articol intitulat "Quinta sparta la Cotroceni", pe care il puteti citi in continuare.
Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt:
Arad (Cinema City), Bacau (Cinema City), Braila (Cinema City), Bucuresti (Cinema City ParkLake, AFI Cotroceni, Mega Mall, Sun Plaza), Constanța (City Park Cinema City), Galati (cinema City), Caransebes (Cinema 3D Luna), Cluj Napoca (Cinema City Iulius Mall), Targu Mures (Cinema Arta si Cinema City), Oradea (Cinema Palace), Oravița (Cinema 3D-Casa de Cultura), Ploiesti (Cinema City Shopping City), Resita (Cinema Dacia), Sfantu Gheorghe (Cinema Arta, din 27 ianuarie), Suceava (Cinema City), Timisoara (Cinema City Shopping City) si Vulcan (Cinema Luceafarul).
Exceptie fac Auchan din AFI Cotroceni, Cora din AFI Ploiesti si Mega Image din Bucuresti Mall. ... Bancile au agentiile inchise in zilele de 25 si 26 decembrie, cu exceptia unor unitati din mall-uri, care vor functiona dupa programul acestora.
Deputatul PD-L Silviu Prigoana s-a decis sa depuna la Camera Deputatilor o initiativa prin care Parlamentul sa fie mutat la Biblioteca Nationala, iar Palatul sa devina un mall, dar nu cu magazine, ci cu sali de conferinte, cinematografe si alte locuri de petrecere a timpului liber.
Puteti citi in continuare postarea din 22 februarie 2011. ... Sa mute Parlamentul la Mall si Mall-ul la Parlament, n-a reusit, ca s-au opus tot felul de neispraviti.
Palatul Cotroceni are o istorie de peste 300 de ani. ... Palatul Cotroceni nu este insa un loc prielnic pentru dreapta, poate si pentru ca, atat cat a stat aici, nu s-a ingrijit sa reconstruiasca biserica daramata de Ceausescu. Palatul Cotroceni se pregateste pentru a primi un nou locatar.
Pentru prima data, presedintele Traian Basescu a primit colindatori la Palatul Cotroceni, noul sau loc de munca. In sala Unirii a Palatului Cotroceni, langa bradul impodobit, au cantat colinde de Craciun trei grupuri:
Discutiile de la Moscova dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, s-au incheiat cu o concluzie, care n-ar insemna altceva decat reactivarea “firului rosu“ dintre Cotroceni si Kremlin.
Convocarea partidelor politice la Palatul Cotroceni a fost un prilej pentru acestea sa se planga de actiunile presedintelui. ... Social-democratii i-au spus presedintelui ca solutia nu se afla la Cotroceni, ci la parlament care, conform Constitutiei, are mijloacele necesare pentru reglementarea raporturilor cu guvernul.
Presedintele interimar a prezentat ieri configuratia echipei cu care va lucra la Cotroceni si a precizat ca oamenii pe care si-i va aduce de la Senat vor lucra pe baza de delegari.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, ieri, la Cotroceni cu partidele parlamentare. ... PSD a terminat deja consultarile de la Cotroceni. ... Cei care au incheiat ziua au fost liderii Partidului Conservator care au ajuns la Cotroceni la ora 17.00.
Toti comentatorii s-au grabit sa ia in discutie doua dintre fumigenele Elenei Udrea, prima legata de succesorul lui Traian Basescu la Cotroceni si a doua despre daramarea zidului Parlamentului.
In data de 27 mai 2009, Vasile Dancu nega faptul ca Administratia Prezidentiala l-ar fi dorit la Cotroceni. " Nu stiu nimic despre mersul meu la Cotroceni!, scria Dancu pe blog. ... Deci, NU ESTE ADEVARATA STIREA PRIVIND NUMIREA MEA IN FUNCTIA DE CONSILIER LA COTROCENI!
Singura cale spre Cotroceni (Autor : Valentin Nicolau) Fiecare are motivul sau, dar aproape toata lumea il vrea plecat pe Basescu de la Cotroceni.
Basescu nu se simte bine, nu va reveni la Cotroceni, sustine Crin Antonescu Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca sansele lui Traian Basescu de a se intoarce la Cotroceni sunt infime, iar acesta nu va reveni in functie, el aratand ca decizia Curtii Constitutionale va fi pentru validarea referendumului, potrivit Mediafax.
Deci, ce proiect a trimis Zgonea - inclusiv la Cotroceni? ... Numai ca inaltii demnitari de la PSD nu doar ca nu-l ating pe impostorul de la Cotroceni nici cu o floare, ci au inceput sa devina domestici basisti.
Spuneam in urma cu cateva zile ca Basescu isi joaca ultima carte in cursa pentru Cotroceni. ... In sinea lui, Basescu traieste mult mai intens aceasta victorie ca un om care a luptat impotriva sortii, decat ca unul care voia imperativ scaunul de la Cotroceni, adica functia suprema in stat.
Declaratia fostului presedinte liberal Theodor Stolojan a€“ ca este in cautarea unor modalitati de a se implica in activitatea partidului pe care a trebuit sa-l paraseasca in momentul in care a acceptat functia de consilier prezidential la Cotroceni a€“ are darul sa ridice putin perdeaua culiselor din Alianta.
El pare sa isi aminteasca intr-o conferinta de presa, la concurenta cu congresul PNL, despre existenta pe undeva a unui biletel la Cotroceni in arhiva... ... O fi existat un bilet, nu zic nu, dar cred ca el a avut un traseu mai scurt, intre doua incaperi de la Cotroceni:
google-analytics.com