Cautare

4618 de rezultate pentru "ciprian dan flutur" (3.86 secunde)
AmosNews publica o stenograma cu doua personaje, Dan Voiculescu si Codrut Seres, sub titlul "Voiculescu catre Seres:
Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare. ... Nicusor Dan, seful USR si Bogdan Diaconu, seful PRU.
Democratii s-au aratat pentru prima data dezamagiti de prestatia ministrului liberal al Agriculturii, Gheorghe Flutur, desi acesta este unul dintre preferatii presedintelui Basescu. Ei si-au facut publica nemultumirea prin vocea unui lider radical al PD, vicepresedintele democrat Cezar Preda, sustinand ca Flutur este un demagog.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute ca garanteaza cu functia faptul ca Agricultura va fi un "argument de integrare", si nu unul de amanare a integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.
Acestea au fost sustinute de ministrul Agriculturii Gheorghe Flutur, desi unii liderii judeteni ai PNL anuntasera timp de jumatate de saptamina ca acesta vine la Botosani pentru desemnarea candidatilor pentru functia de prefect.
Acestea sunt vechiul amplasament, restituirea in natura si restituirea la nivelul anului 1945, care vor deveni reguli ale retrocedarilor si nu exceptii, a declarat ieri ministrul de resort, Gheorghe Flutur.
Basescu a facut de cateva ori apel la calm intre cele doua partide, totul pana la izbucnirea scandalului legat de revocarea lui Dan Nica de la Interne, care a dus la o criza politica si institutionala care s-a rezolvat dupa alegerile prezidentiale.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Un semn clar ca lucrurile se complica si ar putea conduce chiar la o rupere a partidului, asa cum nu exclude ca s-ar putea intampla deputatul liberal George Dragomir, in cursul zilei de vineri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al PNL.
Senatorul PNL Gheorghe Flutur a anuntat ieri ca nu a decis inca daca va candida la Congresul PNL din ianuarie pentru functia de presedinte al partidului, dar a spus ca este pregatit sa tina piept gruparii Tariceanu.
Senatul a respins motiunea simpla a PSD pe tema gripei aviare, intitulata "Gripa lui Flutur", cu 64 de voturi "impotriva", 49 de voturi "pentru" si doua abtineri, in ciuda sperantelor social-democratilor care prevazusera ca vreunul dintre aliati va trada.
Flutur vrea doua regiuni in Moldova Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, subliniaza ca USL trebuie sa inteleaga cǎ ... Atunci si Suceava si Iasiul ar avea un cuvant de spus", a declarat Flutur.
Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale va incuraja dezvoltarea fermelor fiind pregatit inca din trimestrul patru al acestui an sa finanteze proiecte in cadrul Programului "Fermierul ", a declarat ministrul Gheorghe Flutur.
In baza acestor argumente, PRM si PSD au solicitat demiterea ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, pentru „gestionarea necorespunzatoare“ a problemelor din domeniu.
Liberalul Cristian David, membru in BPC al PNL, sustine ca, prin declaratiile denigratoare la adresa Guvernului Tariceanu, Gheorghe Flutur dovedeste ca "sufera de amnezie", astfel ca nu-si aminteste ca ideea restructurarii guvernamentale apartine premierului.
Nemultumit de slaba sustinere a consilierilor judeteni ai PNL, adica a celor din partidul propriu, fata de sumele de bani ce ar trebui alocate municipiului Botosani, primarul Flutur Catalin a amenintat ca isi va reconsidera pozitia politica, neexcluzind chiar varianta de a deveni independent.
Ciprian Pandea/PSD Calarasi: ... PIRLOAGA MARIAN) Calaraseanul Ciprian Pandea, Secretar de Stat in Guvernul Romaniei, presedintele PSD Calarasi, transmite celor ce au ales PSD la alegerile parlamentare si locale ca are multe proiecte pentru Calarasi pe care le va onora.
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului. ... Dan Diaconescu este cercetat de procurori pentru spalare de bani si evaziune fiscala si a fost trimis in judecata pentru santaj.
Permiteti-mi sa-i spun un ,"Bun venit!" domnului senator Flutur, care veti constata ca a votat inainte de a fi in sala. ... Dan Carlan:
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si conducerea PNL par sa aiba dificultati in desemnarea inlocuitorului lui Gheorghe Flutur in fruntea Ministerului Agriculturii.
google-analytics.com