Cautare

61714 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (6.50 secunde)
- Dezastrul Agriculturii“, semnata de 19 membri PRM si 21 PSD, a fost dezbatuta ieri in Senat, singura finalitate reprezentand-o ocuparea catorva ore importante din timpul sedintei de plen, care ar fi trebuit a fi dedicata, dupa dorintele Puterii, discutarii noului Regulament al Senatului.
Nemultumit de slaba sustinere a consilierilor judeteni ai PNL, adica a celor din partidul propriu, fata de sumele de bani ce ar trebui alocate municipiului Botosani, primarul Flutur Catalin a amenintat ca isi va reconsidera pozitia politica, neexcluzind chiar varianta de a deveni independent.
HARTA autostrazilor din Romania. ... Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad.
Atitudinea din Calarasi informeaza: Ciprian Pandea/PSD Calarasi: ... Din respect pentru cei ce ne-au votat (Autor:
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului.
Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente. DEVA Peste 100 de membri PSD picheteaza sediul PDL Hunedoara din Deva, afisand doua bannere negre pe care scrie, cu portocaliu, "Opriti genocidul social".
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a intarziat mai mult de o ora la intalnirea pe care a avut-o sambata, 15 aprilie, cu autoritatile si agricultorii din judetul Gorj, la Teatrul "Elvira Godeanu" din Targu Jiu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si conducerea PNL par sa aiba dificultati in desemnarea inlocuitorului lui Gheorghe Flutur in fruntea Ministerului Agriculturii.
Din echipa desemnata de premierul, Emil Boc, fac parte: ministrul de Finante, Gheorghe Pogea, ministrul Economiei, Adriean Videanu, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, vicepremierul Dan Nica, ministrul Muncii, Marian Sarbu, si ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Constantin Nita. Potrivit vicepresedintelui PD-L Gheorghe Flutur, delegatia va urmari teme precum:
Ceea ce cred ei despre cum arata plajele romanesti, puteti afla din randurile de mai jos, o demonstratie clara a ceea ce reprezinta, in acest moment litoralul romanesc: ... Din pacate, acum imi pare rau.
Firmele Macon Deva si Sipromat Hunedoara, care detin concertat participatii majoritare la Simbeton (SIOB) si Simcor (SIOR), din Oradea, vor derula in intervalul 8 octombrie-4 noiembrie, oferte publice de preluare a celor doi producatori de materiale de constructii, in valoare totala de 22,64 milioane de lei.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Primaria a decis sa ceara stramutarea dosarului parcarilor Cronos, de la Tribunalul Deva, sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii de o presupusa implicare a unui judecator in trucarea expertizelor si chiar sa-si schimbe avocatul.
AMOSNEWS -Panorama editorialelor (30 mai) Care sunt problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa? Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi...
Consiliul Concurentei a aprobat preluarea de catre producatorul de materiale de constructii Macon Deva a tapte firme membre ale grupului Simcor Oradea, apreciind ca aceasta nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe piata, care sa conduca la restrangerea, inlaturarea sau denaturarea semnificativa a concurentei, se arata intr-un comunicat al autoritatii.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va plati aproximativ 10,69 milioane euro pentru supervizarea lucrarilor la varianta de ocolire Deva-Orastie, care va avea standard de autostrada.
Se inaugureaza tronsonul de autostrada Simeria-Orastie Tronsonul de autostrada Simeria-Orastie, cu o lungime de aproape 18 kilometri si care face parte din soseaua Deva-Orastie, va fi deschis circulatiei incepand de joi.
Fermierii romani vor primi subventii la nivelul fermierilor europeni abia peste sapte ani, a declarat la sfarsitul acestei saptamani, la Galati Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii. Cei care au minimim un hectar, adica aproape 70% din proprietarii de terenuri, vor fi beneficiarii subventiilor directe.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, declara recent ca lucreaza la un proiect de act normativ prin care micii producatori de tuica traditionala de sub 400 de litri anual sa fie scutiti de la plata accizelor.
google-analytics.com