Cautare

61671 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (4.00 secunde)
AmosNews publica o stenograma cu doua personaje, Dan Voiculescu si Codrut Seres, sub titlul "Voiculescu catre Seres:
Democratii s-au aratat pentru prima data dezamagiti de prestatia ministrului liberal al Agriculturii, Gheorghe Flutur, desi acesta este unul dintre preferatii presedintelui Basescu. Ei si-au facut publica nemultumirea prin vocea unui lider radical al PD, vicepresedintele democrat Cezar Preda, sustinand ca Flutur este un demagog.
Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare. ... Nicusor Dan, seful USR si Bogdan Diaconu, seful PRU.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute ca garanteaza cu functia faptul ca Agricultura va fi un "argument de integrare", si nu unul de amanare a integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.
Peste 100 de liberali din municipiu si teritoriu s-au strins simbata la prinz la Teatrul "Mihai Eminescu ", avind convingerea ca au fost chemati pentru nominalizarea noului prefect.
Acestea sunt vechiul amplasament, restituirea in natura si restituirea la nivelul anului 1945, care vor deveni reguli ale retrocedarilor si nu exceptii, a declarat ieri ministrul de resort, Gheorghe Flutur.
O parte dintre unitatile miniere care fac parte din Compania Minvest Deva ar putea fi incluse intr-un program de privatizare, a declarat ministrul Economiei si Comertului, Ioan Codrut Seres. ... “Din aceasta perspectiva, beneficiem astazi de o perioada favorabila in ceea ce priveste pretul cuprului pe plan internationl.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008).
Senatorul PNL Gheorghe Flutur a anuntat ieri ca nu a decis inca daca va candida la Congresul PNL din ianuarie pentru functia de presedinte al partidului, dar a spus ca este pregatit sa tina piept gruparii Tariceanu.
Discutiile in privinta reintoarcerii lui Theodor Stolojan in PNL agita din ce in ce mai tare apele partidului condus de Calin Popescu Tariceanu.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Cosmarul lui Nicusor Dan e o doamna din Deva, nu PSD (Autor: Andrei Radu) USR ar putea fi scos din alegeri nu de PSD, ci de Monica Nicoleta Patrut, o jurista din Deva foarte activa in tot felul de chestiuni politico-civice, este de parere jurnalistul Liviu Avram.
Senatul a respins motiunea simpla a PSD pe tema gripei aviare, intitulata "Gripa lui Flutur", cu 64 de voturi "impotriva", 49 de voturi "pentru" si doua abtineri, in ciuda sperantelor social-democratilor care prevazusera ca vreunul dintre aliati va trada.
Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale va incuraja dezvoltarea fermelor fiind pregatit inca din trimestrul patru al acestui an sa finanteze proiecte in cadrul Programului "Fermierul ", a declarat ministrul Gheorghe Flutur.
Suceava refuza sa formeze aceeasi regiune cu Iasul In contextul regionalizarii, tot mai multi lideri politici din Suceava militeaza ca judetul lor sa formeze o regiune distincta.
Lupta pentru evitarea retrogradarii devine din ce in ce mai stansa cu patru etape inainte de finalul Ligii Nationale de handbal feminin.
Si la Deva, la cateva ore dupa ce PSD a depus la Curtea Constitutionala cererea de anulare a turului doi al alegerilor prezidentiale, lideri si membri PSD, dar si PNL, din Deva si din alte localitati ale judetului au organizat un mars de protest prin care si-au exprimat nemultumirea cu privire la "fraudarea alegerilor".
La Deva, in piata din preajma Primariei, alianta PSD-UNPR-PC a organizat un miting electoral, la care au fost prezenti mai multi candidati la alegerile europarlamentare din data de 25 mai, intre care Damian Draghici, Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb si Maria Grapini.
Consiliul Local Deva a aprobat, in sedinta de miercuri, alocarea sumei de 100.000 de euro pentru sustinerea activitatii Centrului Olimpic din localitate, unde se pregateste lotul national feminin de gimnastica.
HARTA autostrazilor din Romania. ... Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad.
google-analytics.com