Cautare

5096 de rezultate pentru "cine" (4.09 secunde)
O alta chestiune care sare in evidenta este autorul, am incercat sa inteleg cine a scris acest text pentru ca pare un personaj schizoid. ... cine consuma, daca nu romanii? ... Apropo, pe cine trimitea Basescu la Consiliul JAI din partea Ministerului Justitiei?
Cine a stiut, cine a simtit pulsul si cine a avut bani a început sa cumpere terenuri cu hectarul la preturi care azi nu înseamna nici macar un salariu minim pe economie.
lacatus [email protected] "Parerile unora sunt temeinice dar vreau sa stiu de ce unele firme inca lucreaza la mentenanta cine-i plateste si de ce sunt mina in mana cu conducerea,administratia.
lacatus [email protected] "Parerile unora sunt temeinice dar vreau sa stiu de ce unele firme inca lucreaza la mentenanta cine-i plateste si de ce sunt mina in mana cu conducerea,administratia.
Dar, subliniez, ca aici nu este vorba despre persoanele care faceau sluj telefonic la Vantu sau despre cine a vorbit cu cine. ... "Iata cine ne critica pe noi, iata cine sunt adversarii nostri - tovarasii de cardasie ai lui Vantu!".
Sunt curios sa stiu CINE ANUME SUSTINE O ASEMENEA ABERATIE ? ... Si cine sunt aceia care sustin un asemenea obiectiv si cu ce argumente ? ... Cine isi poate permite asa ceva ? De aceea as dori sa stiu - cine se incapataneaza sa sustina in continuare un asemenea proiect ?
Pentru ca nu se stie cine urmeaza sa le plateasca. ... Exista trei "variante" privind cine se afla in spatele lui Dan Diaconescu.
Cu o populatie imbatranita, cu o putere de cumparare in permanenta scadere, cine se duce unde si-a intarcat Dracu copiii, pentru a vedea nimic?
Romanii trebuie sa afle cine si cum a distrus un sistem pe care cu mare dificultate incercam sa il salvam! Romanii trebuie sa afle cine sunt cei care au furat bani europeni ani de-a randul!
Vrei sa afli cine te cauta pe Google? ... Un site te poate ajuta sa vezi cine te cauta pe Google si, mai ales, poate modifica rezultatele afisate demotorul de cautare, ca sa faci o impresie buna.
cine imi vede postarile?", "cine ma poate contacta?" si "cum pot bloca pe cineva sa ma contacteze?" In prima categorie, utilizatorul poate alege diferite filtre, decizand astfel cine are dreptul sa-i vada mesajele si pozele publicate:
Constantin Gheorghe a postat pe pagina sa de Facebook un text in care precizeaza cine sponsorizeaza campania de imagine pentru Julien Ciolos: ... Cine investeste atat de agresiv in imaginea lui Julien? Ie-te scart, cine?
Carmen Harra STIE CINE VA FI PRESEDINTE! ... Acum, cu o zi inainte ca romanii sa-si desemneze presedintele, prezicatoarea vedetelor de la Hollywood, dar si consiliera a lui Hillary Clinton, sustine ca stie cine va ajunge in fotoliul de la Cotroceni.
Intr-o zi, calul a scapat, iar cand vecinii au auzit ce s-a intamplat, le-a parut rau ca asupra vecinului lor se abatuse ghinionul. - Ghinion? Noroc? Cine stie? ... Cine stie? ... Cine stie? ... Cine stie? Doar Dumnezeu, a spus fermierul. Concluzia:
- Stii, tu, fiule, cine are coltii cei mai tari din lume? ... Dar stii tu cine are ghearele cele mai ascutite? ... Si acum, spune-mi, cine alearga cel mai repede? ... Cine este cel mai puternic din lume?
Cine nu are amintiri poate fi considerat sarac si trebuie sa ne construim amintiri pentru ca ele vor fi casa noastra mai tarziu.
Cine cu cine e prieten, cine pe cine iubeste? Pusi in situatii comice cum se descurca? Vrei sa-ti faci idoli dintre acesti actori tineri , frumosi si talentati?
Cine esti tu, ma, sa-ti permiti sa dai sentinte despre ce au realizat, in 30 de ani, romanii? ... Cine se indoieste, cine carteste, cine contesta abuzurile europene sau descrie spolierea economiei romanesti trebuie condamnat, scuipat, infierat, trimis la Phenian si tarat in beciul dusmanilor democratiei.
Cine s-ar bizui numai pe noroc ar comite o mare greseala. ... 'Cine priveste viata si nu recunoaste minunile lui Dumnezeu inseamna ca nu e realist'. ... cine nu le-a facut? Cine nu a sfidat destinul, luand decizii riscante sau aparent contrare logicii?
Boala nu alege si nimeni nu are dreptul sa decida cine moare si cine traieste! ... Boala nu alege si nimeni nu are dreptul sa decida cine moare si cine traieste.
google-analytics.com