Cautare

5098 de rezultate pentru "cine" (3.68 secunde)
Bancile urca marja fixa, clientii platesc mai mult Cine a acceptat ca, prin actul aditional la contract aferent modificarilor OUG nr.
Cine, ma, tu? ... Cine astia? ... Pai ne vedem de treaba noastra, domnule presedinte, dar daca in 2006, dupa ce nu faci jocuri, se intampla astfel de lucruri, cine dracu’ mai face vreodata treaba in tara asta? ... Pe cine n-a facut treaba. ... Pe cine n-a facut treaba.
In continuarea postarii de pe blog, Stelian Tanase il descrie pe Dan Diaconescu ca pe un personaj care "debiteaza parascovenii cu nemiluita" si se intreaba cine il sustine pe patronul OTV, financiar si politic.
Sunt momente bune de a observa atent cine iti este alaturi si cine doar se preface ca te sustine. ... Conjunctia Soare-Mercur in Semnul tau zodiacal te ajuta sa iti structurezi foarte bine planurile de viitor si sa vezi clar cine iti este loial si cine mai putin.
Pe cine reprezinta un guvern de tehnocrati, cine il controleaza, democratic, asa cum scrie in Constitutie, cand nu mai stim cine si-l asuma politic, cine este puterea, cine opozitia, care ii este programul?
Cine a facut tandari in 26 de ani Romania, lasand-o fara industrie, fara armata " ca tot e ziua armatei, iar oastea e azi din profesionisti identificati pe alocuri ca mercenari?
Cine pe cine minte ? Cine e nerealist, idealist si utopic ? ... Doar ca oamenii sunt diferiti si e dreptul lor sa fie asa pentru ca indiferent cine i-a creat, i-a alcatuit de diverse culori si in diverse parti ale globului, iar incalcarea drepturilor si teritoriilor naste razboaie, razvratire si resentimente.
Daca stim cine este tinta: Romania, prin intermediul guvernului sau liber ales, sa vedem cine sunt aceia care au fost/sunt folositi de adversari impotriva tarii noastre. ... Cine sunt cei care i-au aranjat interviurile din presa occidentala? Cine le-a platit? ... Cine a gresit?
Asadar, cand e vorba de dat din casa, e bine sa scriem nu doar gandindu-ne la cine ne-am dori sa citeasca, ci si la cine ne-ar fi teama sa citeasca.
Cine mai are nevoie de vechile mestesuguri? Cine mai are nevoie de batranii care stiu sa repare orice? Cine mai da buna ziua necunoscutilor pe strada? Cine mai are bucuria vietii simple, nesofisticate , cu o pisica in geam si o vorba buna pentru trecatori grabiti si incruntati?
Vad asta dupa numarul incredibil de mare de oameni care ma intreaba cu cine sa voteze. Evident nu intreaba direct, ci intreaba ceva de genul asi cam cine crezi ca ar fi de votat? ... Raspunsul cu cine vreti nu prea tine din cite vad eu.
La fel si cand esti intrebat de politist, ca de multe ori te intreaba ca sa vada cu cine are de-a face, daca stii pentru ce ai fost oprit.
Si atunci cine vrea anticipate? ... Cine? ... Pai ei nu stiu daca si cine mai e membru de partid, iar discutiile pentru aliante, fuziuni sau Dumnezeu mai stie ce forme de asociere, au bagat toata lumea in ceata. ... cine vrea alegeri anticipate?
ßi atunci pe cine sa mai mire ca un Severin Tcaciuc, Gregorian Bivolaru, Frantisek Priplata sau ultimul intrat in lista, Omar Hayssam, au disparut de sub ochii autoritatilor?
Cine controleaza aceste fonduri isi poate alimenta cu bani multi campaniile electorale, partidele, liderii, imaginea. ... Cine administreaza lovituri mai grele, cine probeaza ca celalalt a avut mai multi informatori la varf, care reuseste sa il vare pe celalalt intr-un scandal mai mare.
In tara in care fiecare cauta sa-si traga foloase - pana si din manualele elevilor, zapacindu-i de tot, pe cine mai mira sau mai intereseaza ca fabricile taiate si vandute la fier vechi au ramas...
Cine a saracit Romania? Cine i-a adus pe batrani in situatia de a-si cersi pensiile? Cine a facut ca tara asta sa fie una plina de oameni care nu stiu ce vor pune maine pe masa?
Ma opresc sa vad cine a mai murit. Vreau sa aflu cum, daca s-a stiut ca era bolnav, cine-l plange. ... Si cum totul se rezuma la stiri, la a face o stire si a o pregati ghicind cine urmeaza sa moara.
In acest moment nu putem decat sa speram ca peste doua luni, cand se va fi terminat si turul al doilea de scrutin, nu ne vom smulge parul din cap vazand pe cine au ales cei care s-au prezentat la vot.
Fiindca, cine bate cu piciorul meleagurile tarii are ocazia sa vada in carciumile rurale, unde intra sa se racoreasca cu o bere, intruniri tovarasesti intre liderii locali ai unor partide dusmane de moarte.
google-analytics.com