Cautare

5096 de rezultate pentru "cine" (2.85 secunde)
Presedintele PNL Crin Antonescu i-a indemnat vineri pe alegatori sa voteze pentru Mircea Geoana, pentru ca acesta vine cu promisiunea unei echipe, unei schimbari, si ca aceste lucruri conteaza mai mult decat "cine cu cine s-a vazut", aluzie la intalnirea dintre liderul PSD si S.O.
• Dintre liderii marcanti ai partidului, cine a mai semnat?
Pe mine ma intereseaza cine plateste. Cine plateste? ... Dupa ce a certat-o pe Elena Udrea, premierul l-a luat la rost si pe vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Cristian Darie, pe motiv ca nu sunt amplasate panouri pe care sa scrie cine a platit reabilitarea drumurilor. ... Cine plateste?
"Cine ii stie mai bine pe liberali decat eu? Cine a purtat negocierile cu liberalii pentru spargerea Aliantei DA? Cine a avut de suportat toate suisurile si coborasurile relatiei cu Tariceanu? Cine a creat majoritatea pentru suspendarea lui Basescu? Cine a creat majoritatea cu Iohannis?
Cine demite pe cine? ... Aici nu vorbim despre cine este cinstit si cine nu este cinstit. ... Aici vorbim despre cine are forta de a-l darama primul pe celalalt. ... Spre paguba cetatenilor, iata suntem siliti sa ne intrebam cine isi rupe gatul primul.
- Si cum iti dai seama cine este inteligent si cine nu? ... Cine este el? ... Cine este el? ... Cine este el? ... Stiu cine este blestematul asta de tip!
- Cine a adus-o pe Macovei, cine i-a numit pe Morar, Livia Stanciu? Cine l-a folosit pe generalul Burian de la SPP? ... Cine v-a adus MCV-ul in tara? Cine a inventat Axa Bucuresti-Londra-Washington si acum il injura pe ambasadorul american?
M-am intors si am analizat primele doua acte, sa vad cine eram atunci cu adevarat - nu cine mi-au spus parintii sau alti oameni ca sunt, sau m-au tratat ca atare. Cine eram? Cine erau parintii mei - nu ca parinti, ci ca oameni? Cine erau bunicii mei?
Manole a castigat finala show-ului ProTV Finala UITE CINE DANSEAZÄ‚! ... Marius Manole este castigatorul primului sezon UITE CINE DANSEAZA. Finala emisiunii UITE CINE DANSEAZA le-a adus telespectatorilor momente incendiare, culoare, dansuri incredibile si un spectacol extraordinar!
Luni, 15 mai 2017, la ora 16:00, a avut loc la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei lansarea albumului (dublu CD) al lui Sergiu Cioiu intitulat Pe cine numim...
Cine a gasit tineretea mea. ... Pe cine numim.. EU?, un exceptional spectacol muzical poetic, insotit de lansarea noului album Cine a gasit tineretea mea. ... spectacolul Pe cine numim.. ... spectacolul Pe cine numim EU?. ... spectacolul Pe cine numim EU?.
Pana la urma, cine a angajat acest consultant care costa milioane de dolari? Cine l-a angajat acum, in 2014? Si cine a angajat consultantul in 2009? ... Atunci de catre cine?
Ei nu uita cine ii ingrijeste, cine le da ceva bun de mancare, cine le face curat. De asemenea, nu uita cine tipa la ei, cine le face rau, cine ii tine inchisi.
Chiar daca faptele s-au verificat, nici azi nu stim cine a furnizat informatia. ... Vom astepta oare si noi 30 de ani sa aflam cine a dezvaluit afacerea Tigareta? ... Si nici pina azi nu stim cine se ascunde in spatele lor.
Chiar daca faptele s-au verificat, nici azi nu stim cine a furnizat informatia. ... Vom astepta oare si noi 30 de ani sa aflam cine a dezvaluit afacerea Tigareta? ... Si nici pina azi nu stim cine se ascunde in spatele lor.
Deci toate functioneaza normal la guvernarea asta noua, dar de platit cine plateste? Cine da banii la Directia Silvica, pentru ca se presupune ca vechiul director va executa statul?
Cine stie ce mizerii gasesc acolo, fie scrise de mine, fie scrise de altii despre mine. Cine stie cine va fi fiind in dosarul acela ca informator. Cine stie ce note de convorbiri vor fi scris ofiterii care ma anchetau la sediul din Rahova sau acasa.
Cand insa trebuie stabilit cine pe cine a tradat, chestiunea devine complicata, mai ales in situatia in care insisi politicienii se incumeta s-o faca. ... Cine pe cine, deci, a tradat in acest amalgam?
"unde mergeti?", "de la ce doctor?", "cine v-a trimis pe aici?"... ... paza si conducerea spitalului, pe cine Doamne-iarta-ma tineti in slujba? Sper sa citeasca cine trebuie acest editorial intrucat consider urmatoarele:
Ne propunem ca in randurile de mai jos sa explicam pe intelesul tuturor cum se voteaza si unde, cine poate contesta identitatea alegatorilor si care este procedura de anulare a alegerilor intr-un colegiu uninominal. Cine are drept de vot? ... Cine nu are drept de vot?
google-analytics.com