Cautare

26572 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 009" (5.18 secunde)
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Sufletul omului este ceea ce reprezinta o fiinta omeneasca din momentul in care s-a nascut si pana a murit. ... Dar acest element volitional este un motor, un impuls continuu spre moarte, pentru a invinge materia.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Romania nu a iesit din criza, poate ca doamna Udrea a iesit din criza sau domnul Basescu Presedintele Partidului Social-Democrat, Victor Ponta, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Bucuresti, ca Romania nu a iesit din criza, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, transmite Agerpres.
Domnule Antonescu, va rog, o precizare legata de prima intrebare cu Serviciul de Informatii Externe - domnul Melescanu a inteles ca trebuie sa mearga la Comisia care ancheteaza activitatea SIE in Parlament, cei de acolo l-au trimis la dumneavoastra si la CSAT; ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu:
Amos News face cunoscuta pozitia Guvernului Romaniei cu privire la colaborarea inter-institutionala si reprezentarea Romaniei in domeniul Afacerilor Europene. Puteti citi in continuare a treia parte a materialului.
Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Traian Basescu ar fi votat de 37% dintre romani, fiind urmat de Mircea Geoana cu 24,2% si Crin Antonescu, ce ar aduna voturile a 20,7% dintre alegatori.
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: ... Partea a doua a acestui intericu o puteti citi in continuare. ... Pentru ca alminteri a fost un mare succes.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
In cursul lunii martie 2009, rezervele valutare internationale ale tarii noastre, administrate de Banca Nationala a Romaniei (BNR), s-au diminuat cu 3,07%, respectiv cu 796 milioane euro, pana la 25,121 miliarde de euro, au declarat oficialii bancii centrale, care argumenteaza ca scaderea a fost in mare parte rezultatul evolutiei euro fata de dolar si lira sterlina.
Potrivit lui Sebastian Bodu, presedintele ANAF, „structura veniturilor suplimentare atrase la buget releva ca impozitele, taxele si contributiile detin o pondere de 57,4% din totalul veniturilor, respectiv 700,99 milioane de lei (7.009,9 miliarde de lei vechi), urmate de dobanzile si penalitatile de intarziere cu o valoare de 458,2 milioane de lei (4.589,2 miliarde de lei), respectiv 37,6%, precum si de amenzile contraventionale si confiscarile de bunuri insumand 60,5 milioane de lei (605,1 miliarde de lei vechi)“.
Cine va credeti, domnule Iohannis? ... Si atunci, cine va credeti, domnule Klaus Iohannis?
Niciunul dintre liderii europeni pe care i-am contestat nu ne va ierta Referendumul a transformat Romania in "subiect de ingrijorare internationala" si "a oferit o ocazie inamicilor sau competitorilor Romaniei sa ne sanctioneze", iar liderii europeni care au fost contestati sau jigniti de politicienii romani nu vor uita asta, a sustinut sociologul Vasile Dancu (PSD), intr-un interviu acordat Ziare.com.
Compania saudita Al-Arrab a efectuat deja plata pentru pachetul majoritar de actiuni la Electroputere Craiova, în valoare de 2,34 milioane de euro, informeaza Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
De aceea, am incercat sa adunam deciziile de rectificare a bugetelor acestor institutii de stat, publicate timp de cateva luni in Monitorul Oficial, si dupa ce am pus datele cap la cap, am descoperit multe astfel de societati, unde salariul mediu lunar este de aproape 100 de milioane de lei, bugetele de publicitate se scriu in milioane de euro, dar profiturile sunt modeste, atunci cand exista, iar productivitatea muncii ramane un banc raspandit de capitalisti.
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
Taxa se calculeaza printr-o formula care include coeficienti in functie de gradul de poluare a motorului (normele Euro), de capacitatea cilindrica a propulsorului si vechimea masinii.
google-analytics.com