Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (3.58 secunde)
Pana ieri, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului primise cinci oferte pentru preluarea Electroputere Craiova. Pe lista celor cinci investitori sunt atat nume noi, cat si vechi.
Pentru a intra in categoria IMM-urilor, rezultatul total al acestui "bilant contabil " ar trebui sa fie mai mic de cinci milioane de euro (echivalent lei).
Modificarile care vor fi aduse legii pietei de capital ar trebui sa prevada ca un procentaj de 20% din actiunile Bursei de Valori Bucuresti (BVB), atunci cind aceasta institutie se va transforma in societate pe actiuni, sa poata fi achizitionat de cele cinci societati de investitii financiare (SIF), a declarat Viorel Munteanu, director in cadrul societatii Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia.
Aceste imobile, cinci mii la numar, reprezinta doar aproximativ cinci la suta din cele 128.000 de imobile revendicate de fostii proprietari", a afirmat Maria Teodoru, presedintele APDAS. ... Potrivit estimarilor, statul ar trebui sa restituie fostilor proprietari intre cinci si opt miliarde de euro.
In cinci luni de zile, respectiv perioada ianuarie-mai, Fiscul a solicitat instituirea procedurii de reorganizare judiciara si faliment in cazul a 916 contribuabili mari, mici si mijlocii.
Despre cele 951 de milioane de euro reprezentind investitiile straine directe in primele cinci luni ale anului, presedintele ARIS a aratat ca, in cea mai mare masura, proiectele investitionale au vizat domeniul productiei de componente auto, rulmenti, electlei noiice etc.
Cinci confederatii sindicale ameninta cu continuarea actiunilor de protest in cazul in care nu vor ajunge la o intelegere cu guvernul Fondul Monetar International (FMI) a cerut saptamina trecuta ca salariile bugetarilor, pe anul 2006, sa nu sufere nici o majorare si, in acelasi timp, ne-a recomandat un buget cu deficit zero sau excedent, conditii pe care guvernul roman le-a considerat de neacceptat.
Consiliul de Supraveghere al BCR va fi format din cinci membri numiti de banca austriaca Erste si doi ce urmeaza sa fie desemnati de cele cinci SIF-uri, atit timp cit acestea detin, cumulat, cel putin 20% din BCR.
In opinia brokerilor, in urma publicarii contractului de privatizare a BCR, probabil, investitorii au avut confirmarea ca nu exista clauze care sa defavorizeze cele cinci SIF, ca actionari minoritari.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un credit de consum cu garantie reala, care permite trageri si rambursari multiple in primii cinci ani, scadenta imprumutului intinzandu-se pana la 20 de ani, se arata intr-un comunicat al bancii, care subliniaza ca acest tip de credit este unic pe piata bancara romaneasca.
Turcia a cerut revizuirea termenilor proiectului gazoductului Nabucco, sustinand ca participarea altor state prin simpla achitare a unei taxe este incorecta pentru cele cinci tari care contribuie la realizarea infrastructurii. ... Acest lucru ar insemna ca cele cinci tari nu vor avea niciun avantaj".
Romania va recupera, intr-un interval de cinci pana la zece ani de la data aderarii la Uniunea Europeana, decalajul fata de statele vest-europene in privinta gradului de utilizare a tehnologiei informatiei si comunicatiilor, a declarat ieri presedintele Traian Basescu la deschiderea expozitiei de profil CERF 2006, editia cu numarul 15.
Cinci banci de investitii, care au consiliat grupul anglo-indian Mittal-Steel, vor avea de castigat de pe urma preluarii de catre acesta a grupului siderurgic Arcelor. Din grupul celor cinci fac parte cele mai renumite banci internationale, ca:
Bancpost numara incepand din cursul zilei de vineri inca cinci noi agentii in orasul Constanta. ... Cele cinci noi agentii sunt:
In ceea ce priveste societatile in domeniu, acestea vor fi auditate anual, iar cele care au cifre de afaceri de peste cinci milioane de euro trebuie sa faca raportari periodice.
Popularitatea in Europa a modelului 4X4 de dimensiuni mari a crescut si mai mult dupa introducerea, in cursul anului 2004, a versiunii diesel, echipata cu transmisie automata cu cinci trepte.
Una dintre conditiile de selectie a celor cinci firme care vor realiza reteaua de drumuri a Noului Rast este ca acestea sa nu fie implicate in alte lucrari de anvergura.
De fapt, anul 2006 reprezinta un moment de reinnoire pentru seria Hyundai Accent, model care a fost disponibil, pana anul acesta, in versiunile hatchback cu trei si cinci usi.
Statul vrea ca ofertantii sa faca un plan de afaceri de minimum cinci milioane de euro si sa crediteze societatea cu minimum un milion de euro pentru materii prime si plata creditorilor.
Conducerea orasului Horezu are nevoie de cinci milioane de euro ca sa finalizeze constructia Liceului "Constantin Brancoveanu" si pe cea a spitalului orasenesc.
google-analytics.com