Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (2.80 secunde)
Mai mult, continuand linia ironica, Geoana a amintit de declaratiile lui Traian Basescu din campania prezidentiala trecuta, cand seful statului spunea ca "unul din cinci romani este homosexual". "Acum cinci ani de zile, in campania precedenta, domnul Basescu spunea ca unul din cinci romani este homosexual.
Cinci dintre cei sase ministri ai Cabinetului Croitoru vor primi astazi aviz negativ din partea comisiilor de specialitate. ... Majoritatea parlamentara PNL+PSD-PC se pregateste sa pice cinci dintre cele sase propuneri de ministri ai Cabinetului Croitoru asteptati astazi la audieri.
Ion Iliescu a postat pe blog o critica necrutatoare la adresa lui Traian Basescu in cinci puncte, pe care o puteti citi in continuare.
"Mircea Geoana a condamnat Romania la inca cinci ani cu Basescu!" Puteti citi in continuare cum Dan Mihalache il critica pe Mircea Geoana, cel caruia Basescu i-a furat functia de presedinte al Romaniei.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca, prin infrangerea din alegerile partiale din Colegiul 1, PD-L incepe un declin care va fi ireversibil, mentionand ca alegatorii nu vor mai suporta inca cinci ani regimul incompetent al administratiei Basescu-Boc-Udrea.
Geoana poate ajunge la Cotroceni pentru cinci ani daca este suspendat Basescu Varianta suspendarii pana in 2012 a presedintelui Traian Basescu ar fi cea mai probabila sa il aduca pe Mircea Geoana in functia de sef al statului pentru un mandat de cinci ani, sustine, intr-o postare pe blog, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
Pentru fiecare abatere, comerciantul primeste intre unu si cinci puncte, iar atunci cand acumuleaza cinci puncte intr-un termen de un an va fi dat afara din piata respectiva, contractul fiindu-i reziliat.
Pentru fiecare abatere, comerciantul primeste intre unu si cinci puncte, iar atunci cand acumuleaza cinci puncte intr-un termen de un an va fi dat afara din piata respectiva, contractul fiindu-i reziliat.
Pentru fiecare abatere, comerciantul primeste intre unu si cinci puncte, iar atunci cand acumuleaza cinci puncte intr-un termen de un an va fi dat afara din piata respectiva, contractul fiindu-i reziliat.
Cele cinci "principii de implementare" cerute de premierul chinez Wen Jiabao din partea Romaniei pentru demararea investitiilor chineze Premierul chinez Wen Jiabao a discutat cu premierul Emil Boc despre demararea unor investitii chineze in proiecte majore din Romania.
Lista judetelor PSD In competitia pentru stabilirea candidatilor USL pentru alegerile locale din 2012, PSD a pornit in avantaj deoarece are 16 sefi de Consiliu Judetean, in timp ce PNL are doar cinci.
Exact cum a procedat, sub bagheta lui, fara absolut nici un fel de logica si bun simt, acum cinci ani, la Camera Deputatilor, cu Adrian Nastase.
De la 1 ianuarie 2013, ne dorim impozitarea pe trei trepte si o reducere a CAS la angajator cu cinci puncte procentuale Premierul Victor Ponta a declarat, la "Dupa 20 de ani", la Pro TV, ca in renegocierile cu FMI guvernul a reusit sa obtina unda verde pentru reintregirea salariilor si restituirea banilor retinuti ilegal pensionarilor.
Un numar de 184 de incidente electorale si 53 de infractiuni au fost inregistrate numai in cinci zile, de la debutul campaniei electorale si pana la 14 mai, a anuntat, astazi, ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre.
CINCI TEME PRINCIPALE PENTRU ROMANIA, IN RELATIA CU UNIUNEA EUROPEANA Din perspectiva Guvernului, Romania are drept obiectiv pe termen scurt si mediu, in relatia cu institutiile europene, discutarea si solutionarea urmatoarelor cinci probleme majore. ... Raportul cuprinde evaluarea progreselor inregistrate de Romania in ultimii cinci ani.
"La nivel de judet, prima greseala care s-a facut a fost relatia liderilor partidului cu teritoriul si faptul ca primii patru-cinci primari din cei mai bine clasati in sondaje au plecat din partid.
Cei cinci pretendenti isi disputa vicepresedintia regiunii in conditiile in care Olguta Vasilescu (primarul Craiovei) va candida pentru o functie de vice la nivel national, iar actualul vicepresedinte al PSD, Valeriu Zgonea, nu a dat semne ca ar dori sa candideze.
Romanii consuma de cinci ori mai putina cafea, comparativ cu locuitorii din tarile Uniunii Europene. ... Cinci jucatori detin 85% din piata Primii cinci jucatori de pe piata romaneasca a cafelei sunt Elite, Kraft Foods Romania, Maspex si Tchibo/Eduscho, cu o cota de piata de 85%.
Pentru a obtine cei 57.000 euro, fiecare membru trebuia sa racoleze cite cinci persoane, care la rindul lor trebuie sa gaseasca alte cinci s.a.m.d.
Pe aversul bancnotei de un leu a fost imprimat portretul istoricului Nicolae Iorga, pe cea de cinci lei, chipul compozitorului George Enescu, pe cea de zece lei, portretul pictorului Nicolae Grigorescu, pe cea de 50 de lei - portretul inginerului Aurel Vlaicu, iar pe cea de 100 de lei chipul scriitorului Ion Luca Caragiale.
google-analytics.com