Cautare

425 de rezultate pentru "christian badea" (4.27 secunde)
Ultimul bagat in colimator la emisiunea "In gura presei" a lui Mircea Badea este jurnalistul Ion Cristoiu, care pare a fi trecut cu arme si bagaje in tabara femininelor din anturajul lui Traian Basescu.
Christian Ciocan a ajuns la spital Surse medicale declara ca in urma cu ceva timp, Christian Ciocan a efectuat un consult la un spital din Capitala.
Cunoscut ca un om deosebit de sociabil, Christian nu si-a uitat prietenii - chiar virtuali - mai ales in aceste zile cand este cunoscut faptul ca semenii nostri cad in butoiul cu melancolie.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
Politistul Christian Ciocan se afla pe lista celor circa 10.000 de angajati ai Ministerului de Interne care vor fi restructurati in cel mult doua luni. ... Dar cine are interes sa restructureze postul pe care il ocupa comisarul-sef Christian Ciocan?
Romantic Dragoste Durata 115 minute Premiera in Romania 10.02.2017 In timp ce Christian (Jamie Dornan) se lupta cu demonii interiori, Anastasia (Dakota Johnson) trebuie sa se confrunte cu furia si invidia femeilor care au fost inaintea ei.
"Mircea Badea, despre afirmatiile lui Lazaroiu:
Comisarul Christian Ciocan a fost multi ani imaginea Politiei Romane, reusind sa schimbe, in calitate de purtator de cuvant, anumite stereoripuri mentale din opinia publica despre aceasta institutie.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Seful ANI spune ca n-am intrat in Schengen din cauza lui Mircea Badea Giumbix e un cuvant care nu exista in Dictionarul Explicativ al limbii romane. Dar, rostit ironic de Mircea Badea, e suficient de puternic incat sa genereze un proces civil de amploare.
Filmul a strans numeroase nominalizari la Premiile Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun actor in rol principal si cel mai bun scenariu original si are deja in palmares un Glob de Aur pentru cel mai bun actor in rol principal, castigat recent de Christian Bale.
Christian Ciocan, actualul purtator de cuvant al Politiei Capitalei a luat decizia de a parasi functia de conducere pe care o detine in cadrul sistemului de relatii publice al institutiei.
Christian Ciocan, sef al Biroului de informare a presei din Politia Romana Christian Ciocan, fost purtator de cuvant al Politiei Capitalei, este, incepand din 6 iulie, seful Biroului de informare a presei din cadrul Centrului de Informare si Relatii Publice al Politiei Romane.
La 15 iunie 2005, Christian Ciocan venea de la Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti, pentru a fi seful Biroului Informare si Relatii Publice, dar si purtator de cuvant al Politiei Capitalei.
Conflictul Moraru-Badea, un fel de Nicolae Iorga - Zelea Codreanu (Autor: ... Evident, nu putem face o paralela intre personaje, dar mecanismul implicat in 1938 poate fi luat in considerare acum, cand analizam evolutia "penala" a disputei Badea-Moraru.
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. ... Este lumea despre care vorbeste in fiecare seara Mircea Badea, in emisiunea In Gura Presei. Este lumea lui Badea.
Christian Ciocan este un om care a realizat multe lucruri la Politia Romana, avand o minte deschisa. ... Christian Ciocan si-a postat pe pagina sa de facebook cele trei carti pe care le-a publicat pana acum.
Potrivit datelor furnizate de Christian Tour â€" cea mai mare agenÈ›ie de turism din Romania, aproximativ 80% dintre vacantele achizitionate in luna martie sunt daruite cu ocazia zilei de 8 martie, si numai 20% dintre ele pentru 1 martie.
Mircea Badea a parodiat mesajul de adio al lui Traian Basescu pentru PDL Mesajul surpriza, de sambata seara, al presedintelui Traian Basescu, prin care acesta anunta despartirea de PDL si constituirea, in viitor, a unei noi formatiuni de dreapta, a devenit o sursa de inspiratie pentru o parodie, pusa in scena de Mircea Badea, realizatorul emisiunii de la Antena 3, "In gura presei".
Mircea Badea: ... Te-as huidui de dimineata pana seara "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. ... Este lumea despre care vorbeste in fiecare seara Mircea Badea, in emisiunea "In gura presei".
google-analytics.com