Cautare

90 de rezultate pentru "chimie" (3.39 secunde)
Studentele de la trei facultati din cadrul Universitatii din Craiova, Facultatea de Educatie Fizica si Sport (FEFS), Facultatea de Chimie si Facultatea de Pedagogie a Invatamantului Primar si Prescolar (PIPP) s-au echipat miercuri in tinuta sport si s-au prezentat la Sala Sporturilor "Matei Basarab"
Municipalitatea din Banie a bagat 24 de miliarde de lei vechi intr-un canal care nu-i apartine - tronsonul neacoperit, pana anul trecut, din spatele Liceului de Chimie.
Contributia sa in cercetare a fost recompensata cu doua premii Nobel - unul pentru Fizica (1903), pe care l-a primit impreuna cu sotul ei, savantul Pierre Curie si celalat pentru Chimie (1911).
Michael GS Londesborough a absolvit Facultatea de Chimie din cadrul Universitatii din Leeds, Anglia, in 1999. Din 2002 a lucrat ca cercetator stiintific la Institutul de Chimie Anorganica al ASCR din Řež, Republica Ceha.
1), si Scoala medie Mixta Nr.2, in localul Liceului Economic de azi si la ulterioara Petrol-Chimie din Plevna, colt cu Eliade Radulescu.
Inspector de specialitate la limba engleza va fi, se pare, o profesoara din Isalnita, iar ca inspector de specialitate chimie - un cadru didactic de la Malu Mare. ... La chimie o vom avea ca inspector de specialitate pe Iuliana Marin, profesoara la Colegiul National "Stefan Velovan".
Potrivit lui Manafu, cunostintele sale in petro-chimie "au impresionat". ... chimie, iar intre timp - tot el se lauda - a castigat si procesul pe care l-a avut cu Directia Apelor Dobrogea Litoral.
Ideea de a realiza molecula olimpica, exact dupa modelul cercurilor inlantuite, ii apartine profesorului Graham Richards, seful departamentului de chimie de la Universitatea Oxford.
O lunga polemica stiintifica, o lupta de idei de ani in sir a precedat descoperirea acestei alcatuiri, iar succesul s-a cladit, treapta cu treapta, pe cunostintele anterioare de chimie, biologie si fizica, trecand prin erori, dispute, dezamagiri, pentru a ajunge, in fine, la apoteoza:
Chimie Oficial & Dj Al*bu Recent Chimie a lansat un album extrem de inspirat si patrunzator, in stilul lui caracteristic - "Strada Stramba" si alaturi de DJ Al*bu ne va lua pe sus sambata seara!
Suntem rezonabile, intre noi e o chimie puternica! ... E o chimie din asta foarte puternica, a conchis Maia. Spusele ei au fost intarite de o situatie care le-a lasat fara replica, in momentul in care au constatat ca amandoua aveau fix aceeasi preocupare, fara sa discute in prealabil.
Totul este chimie. De la painea cea de toate zilele, pana la vesela, produse de igiena, imbracaminte, jucarii, alimente preambalate.
La noi La sfarsitul anului trecut, presa din Romania si din alte tari europene anunta ca o echipa de cercetatori de la Facultatea de Chimie a Universitatii "Babes Bolyai" din Cluj Napoca, coordonata de doctorul Radu Silaghi-Dumimtrescu, au pus la punct formula prin care pot produce sange artificial.
Din juriu fac parte Sorin Rosca si Cristina Todasca din partea Societatii de Chimie din Romania si jurnalistii Cristian Roman (Stiinta si Tehnica), Cristian Lascu (National Geographic) si Corina Negrea (Radio Romania Cultural).
Trofeul Concursului de Stiinte Eroii Viitorului, organizat de BASF in parteneriat cu Societatea de Chimie din Romania si Bucharest Science Festival, a fost castigat de echipa Eco-Bolintinenii, formata din elevi ai Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti.
Va dau alt exemplu, la nivel de chimie: gandurile negative la nivel de chimie a sangelui determina in corp un viraj spre aciditate (care inseamna imbatranire, boala, degenerescenta).
Sa stiti ca am si eu un masterat in chimie, m-am facut manager de magazin pentru ca salariul de cercetator in chimie este putin peste trei milioane, iar in Bucuresti nu se poate trai cu banii acestia.
Sa stiti ca am si eu un masterat in chimie, m-am facut manager de magazin pentru ca salariul de cercetator in chimie este putin peste trei milioane, iar in Bucuresti nu se poate trai cu banii acestia.
Sa stiti ca am si eu un masterat in chimie, m-am facut manager de magazin pentru ca salariul de cercetator in chimie este putin peste trei milioane, iar in Bucuresti nu se poate trai cu banii acestia.
De asemenea, Ministerul Educatiei si Cercetarii sprijina dotarea laboratoarelor de fizica, chimie si de biologie prin alocarea a 2.040 de lei pentru dotarea laboratorului de fizica din unitatile scolare cu clasele I-VIII, 25.550 de lei pentru dotarea fiecarui laborator de fizica, de chimie si de biologie din unitatile scolare liceale.
google-analytics.com