Cautare

1286 de rezultate pentru "cetateni" (5.48 secunde)
Pana la urma, toti am fost alesi pentru a-i reprezenta pe cetateni si interesul comunitatilor in Parlament, nu pentru a ne consuma timpul in dispute sterile.
Au manifestat un comportament injurios, agresiv sau neadecvat fata de cetateni in manifestatiile publice; ... Vor evita gesturile, mesajele si orice alte actiuni care aduc atingere demnitatii umane, valorilor democratice si exercitarii in conditii de moralitate si respect fata de cetateni a activitatii politice, administrative si profesionale;
Nu e el gaozul intelepciunii sa stabileasca ce e corect si ce nu, la fel cum nu ii este permis sa eticheteze drept fanatism religios faptul ca niste cetateni, nu putini, au o parere.
Unda de soc a emotiei colective s-a declansat si si-a produs efectele abia cu cateva zile inainte de al doilea tur de scrutin, cand o uriasa masa de cetateni, care altfel nu ar fi votat, a decis ca PSD si respectiv Victor Ponta trebuiesc sanctionati.
Dumneavostra si ceilalti cetateni ai Romaniei platim despagubirile pe care statul roman le vor da acestor cetateni abuzati. Plateste cine?
Acestia vor reprezenta peste 500 de milioane de cetateni din 28 de state membre. ... 18.226.995 de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la cele 18.532 de sectii de votare sa isi exprime optiunile.
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
Pe data de 15 august, sotii Bets, cetateni belgieni, au venit sa-si petreaca vacanta in Romania. ... Cei doi au fost candva cetateni romani si, mai mult, au crescut la o casa de copii din Agigea, fiind adoptati mai tarziu in Belgia.
Ei se vor adauga celorlalti cetateni ai statelor noi membre, pentru ca intreg procesul este in dinamica. ... In Romania si Bulgaria traiesc 2,5 milioane de cetateni de etnie rroma, iar Bulgaria are si 700.000 de turci.
1990-2006" dat recent publicitatii de Fundatia pentru o Societate Deschisa releva faptul ca cei peste 2 milioane de cetateni romani care au plecat cel putin o data in strainatate pentru a lucra au procedat astfel din motive economice, respectiv pentru un salariu mai mare.
Romanii, asemenea celorlalti cetateni UE, considera ca drepturile omului, pacea si respectul pentru viata sunt valori importante pentru viata lor.
Dreptul de rezidenta se acorda pe o perioada mai mare de trei luni pentru persoanele care desfasoara activitati dependente sau independente pe teritoriul Romaniei (sunt angajati, asociati, administratori de firme ori desfasoara profesii liberale) ori fac dovada ca detin mijloace de intretinere pentru ei si familie cel putin la nivelul venitului minim garantat (aratand adeverinta de salariu, extras de cont ori talon de pensie din tara ai caror cetateni sunt) si poseda o asigurare de sanatate valabila in Romania.
"Am cerut extinderea retelei electrice pentru ca in zona 98% din cetateni sunt cultivatori de legume in solarii, pe care trebuie sa le ude si la care trebuie sa lucreze si noaptea.
În schimb, persoanele împuternicite sa o reprezinte sunt Sotirios Arnaoutis si Alkis Kalomparis, doi cetateni greci. ... Aceasta entitate are ca împuterniciti mai multi cetateni greci si pe Ioan Costinea, cetatean român.
Mai nou, inspectorii fiscali au descoperit ca cetateni romani isi deschid astfel de societati in Ungaria dupa care fac operatiuni fictive cu materiale pentru constructii sau cereale, numai pentru a incasa rambursari de TVA din tara vecina unde valoarea TVA este de 22%.
Potrivit noilor reguli de impartire a sumelor de la buget primarii care nu s-au obosit sa stranga in anii precedenti taxele si impozitele de la cetateni vor primi in acest an cele mai mici bugete.
In Dolj, muncesc doar 50 de cetateni straini, majoritatea din Turcia si Republica Moldova. In ultimii ani, numarul cetatenilor straini care muncesc in Dolj a ramas constant.
Avem nevoie de cetateni bine informati, nu de o populatie naiva, avem nevoie de informatie libera si corecta, nu de continue exercitii de imagine.
Principalele ingrijorari ale romanilor se leaga, de altfel, de situatia economica (47%, fata de 40% in UE) si de somaj, in privinta caruia 39% dintre romani se declara preocupati (fata de 48% dintre cetateni in UE).
Tema dezbatuta intens in spatiul public si de interes deosebit pentru mii de cetateni, care au contractat credite de la banci, reprezinta implementarea Directivei 2008/48/CE a Parlamentului European, ce asigura transparenta intre consumatori si creditori in calcularea dobanzilor, comisioanelor si rambursarea creditelor, eliminand, in felul acesta, clauzele abuzive ale creditorilor.
google-analytics.com