Cautare

2845 de rezultate pentru "cetateni de onoare pitesti" (2.91 secunde)
Ion Iliescu nu crede ca paritatea pe liste ar fi normala in alianta PSD - PNL Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca ideea de paritate pe listele electorale ale viitoarei aliante dintre social-democrati si Alianta de Centru Dreapta PNL-PC ar fi o gandire mecanica, care nu ar corespunde realitatii din teritoriu.
Ion Iliescu este de acord cu masurile decise referitoare la cazul Adrian Severin. Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat ca, personal, este de acord cu masurile decise la nivelul partidului si la nivelul grupului socialistilor din Parlamentul European referitoare la cazul europarlamentarului Adrian Severin.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca, din punctul sau de vedere, o suspendare a presedintelui Traian Basescu de catre actualul Parlament reprezinta un deziderat greu de atins, insa nu exclude posibilitatea aparitiei "unor surprize" din partea unor parlamentari din arcul puterii, fapt care poate conduce la alegeri anticipate.
Iliescu vrea sa rescrie istoria recenta prin declaratii deplasate si mincinoase Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) considera ca declaratiile recente ale presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, in legatura cu campania pentru alegerile locale din 2008, ""au fost cauzate de o voita uitare si negare a realitatii pe care domnia sa o cunoaste foarte bine"".
Scrisoare deschisa adresata domnului Presedinte Traian Basescu Am dorit ca Declaratia mea Politica sa aiba ca idee de baza solicitarea adresata Dv.
Ar fi un pas gresit" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru gandul, ca Victor Ponta ar gresi daca ar accepta functia de premier, in cazul in care motiunea de cenzura a USL este adoptata in Parlament.
Ion Iliescu prefera sistemul de vot pe liste si crede ca Victor Ponta s-a maturizat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri seara, ca prefera sistemul de vot proportional pe liste, adaugand ca initiativa liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, privind uninominalul pur are la baza referendumul presedintelui Traian Basescu.
Crin Antonescu este o LICHEA, si-a incheiat cariera politica "O lichea si un om lipsit de substanta", il descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care sustine ca si-a incheiat cariera politica din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare.
In cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local Mangalia pe anul 2006, George Cojocaru, presedintele Romexpo, a primit, din partea consilierilor, titlul de cetatean de onoare al orasului.
SERGIU CELIBIDACHE - LOGO GOOGLE la 100 de ani de la nasterea marelui dirijor roman, cetatean de onoare in Munchen SERGIU CELIBIDACHE este omagiat de Google, joi, 28 iunie, in ziua in care se implinesc 100 de ani de la nasterea cunoscutului si multi-premiatului dirijor si compozitor roman.
/ Jurnalul de Calarasi Aflam din Jurnalul de Calarasi ca in toamna anului trecut, la Fetesti, orasul de langa podul de pe Dunare, a fost inaugurat un teatru care poarta numele indragitului actor Horatiu Malaele. Spicuim dintr-un amplu reportaj facut de o televiziune locala.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Mama Magiunului de prune Topoloveni, desemnata Cetatean de onoare al judetului Arges Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata ‘Cetatean de onoare al judetului Arges‘ in cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice.
SUA, invitat de onoare la defilarea de pe Champs Elysees (Autoare: ... Statele Unite sunt invitatul de onoare la traditionala defilare de pe Champs Elysees. ... Pentru prima parada militara de 14 iulie, presedintele Frantei il va avea alaturi pe omologul sau american Donald Trump.
Teatrul ODEON a gazduit pe 15 ianuarie, cu ocazia ZILEI CULTURII NATIONALE, Gala Premiilor Municipiului Bucuresti pentru Arta si Cultura, un eveniment de prestigiu organizat de Primaria Capitalei.
Adoptand metoda strutului care-si baga capul in nisip cand ii este frica, tot asa si pesedistii, s-au dezis de liderul lor, pana mai ieri mult iubit, pentru (chipurile) a-si apara imaginea partidului. Ce imagine mai avea PSD de aparat?
Dupa ce au destructurat mai multe grupari de carderi din care faceau parte Samir Spranceana, Ion Rosianu, Dragos Tiugan sau Marius Voinea, zis Cretu, politistii doljeni au "spart" ieri o grupare in care activa si fiul adjunctului sefului Politiei Municipiului Calafat, Laurentiu Vladut.
L-am revazut cu placere si emotie pe actorul, regizorul, graficianul Horatiu Malaele, atat de iubit de oameni, in spatiul cultural Gallery de pe Strada Leonida nr. ... Cartile sale, "Rataciri" si "O poveste cu Horatiu", aparute la Editura ALLFA, se bucura de succes.
Comitetul romano-american pentru Basarabia si Biserica Ortodoxa Romana "Sfinta Cruce" au trimis o scrisoare presedintelui SUA George Bush, in care i-au supus atentiei declaratia intocmita de acest comitet, denumita "Statele Unite, Romania si Moldova", care a fost prezentata in cadrul Congresului Statelor Unite de congresmanul Jim Gibbons, care reprezinta Nevada, la data de 26 martie 2004, si inregistrata in Raportul tiparit al Congresului Statelor Unite.
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". ... "Azi, cand fraza lustruita nu ne poate insela, Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?" 'Domnule Boc, va faceti vinovat nu numai de incompetenta.
google-analytics.com