Cautare

217 de rezultate pentru "cereal bio" (8.00 secunde)
Nu, nu inseamna sa porti uniforma verde, ci sa fii eco, sa mananci echilibrat, sa iubesti produsele BIO, sa nu iti lipseasca in nicio zi fructele, legumele ori gustarile sanatoase.
Viitorul Romaniei este bio, sustin francezii Publicatia franceza La Croix a trimis reporteri in satul Ucea de Sus din centrul Romaniei, unde au constat ca in ultimii ani s-au multiplicat exploatarile bio.
ROMAGRO CEREAL SRL. ... ROMAGRO CEREAL SRL catre doua organizatii teroriste.
Daca la finele anului trecut aveam 3.800 de operatori in sistem, acum sunt in jur de 10.000, majoritatea fiind fermieri mici, de subzistenta, care detin suprafete de teren de trei pana la 20 de hectare sau agricultori cu trei-cinci vaci, 50-100 de oi sau cu zece stupi", a declarat Marian Cioceanu, presedintele Asociatiei Operatorilor din Agricultura Ecologica - Bio-Romania.
In scurt timp a avut loc exportarea acestora, fiind utilizat drept intermediar si caraus SC Romagro Cereal SRL.
Cerealele bio constituie agricultura viitorului. ... Spre deosebire de cerealele clasice care contin urme de ingrasaminte, cerealele bio sunt naturale si determina un aliment curat in compozitie. ... Unul dintre motivele pentru care producatorii nu se inghesuite sa opteze pentru cultura bio il reprezinta costurile.
Europarlamentarul Daciana Sarbu a declarat ca sunt avute in vedere solutii legislative de creare a unor spatii speciale pentru produsele bio in marile magazine si a aratat ca promovarea agriculturii bio poate fi mai importanta pentru dezvoltarea Romaniei chiar decat intrarea in Schengen.
Pentru ca martie vine cu multe cadouri, am gasit prin magazinele online, ce vand produse bio, numeroase minunatii cu adevarat sanatoase.
Pentru al doilea an consecutiv, Carrefour Romania este prezent la targul INDAGRA cu un stand dedicat Universului Bio Carrefour, in cadrul caruia producatorii romani de produse organice sunt invitati sa devina parteneri si furnizori ai lantului de magazine.
Cardio Mix Fitness Anti Aging si Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, Antrenor Maestru Fitness Specialist, prezinta FIT BIO MIX - un complex de exercitii utile si accesibile care se pot efectua oriunde si oricand.
Laboratoarele Ropharma ne ofera o solutie inedita si eficienta pentru combaterea hipercolesterolemiei: Cholest Bio, un produs natural, obtinut din drojdie de orez rossu.
Fermierii certificati bio vor fi scutiti de aceste obligatii; ... - Pentru producatorii bio se vor aloca fonduri speciale din cele de dezvoltare rurala, daca sunt in situatia de a trece de la agricultura conventionala la cea bio sau daca mentin tipul de productie bio pentru o anumita perioada de timp;
Calarasiul a fost ales pentru o noua fabrica de produse BIO, care ar urma sa fie facuta de o companie spaniola. ... Din textul articolului aflam ca ar fi vorba despre o fabrica de produse BIO, care va exporta produsele in Germania, Polonia si alte tari est-europene.
Pentru cei care doresc sa manance sanatos, KOTANYI a lansat pe piata romaneasca o gama bio de cinci condimente:
Pentru cei care doresc sa manance sanatos, KOTANYI a lansat pe piata romaneasca o gama bio de cinci condimente:
light si bio. ... Original (7,5 % grasime per 100 ml), Light (4% grasime per 100 ml, lapte semi-degresat) si Bio (7,5 % grasime per 100 ml, lapte integral bio din agricultura ecologica).
Stiintific, din 9 regiuni bio-geografice ale Terrei, Romania detine 5, avand cea mai importanta eco-regiune la nivel global. ... Prin urmare, eu nu as promova industria alimentelor bio, ci gospodaria taraneasca traditionala. Prin ea am ajunge la bio in mod natural. Romania, tara bio!
Ciolos a participat sambata la targul de produse ecologice de la Muzeul Satului, unde a avut conferinta de prezentare si asociatia operatorilor din agricultura ecologica "Bio Romania".
Dupa o strategie care a adus multor tari o crestere spectaculoasa a numarului de turisti, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania, Bio Ortoclinic, lanseaza o oferta noua pe piata turismului medical:
Incepand din aceasta luna, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania, Bio Ortoclinic - specializata in tratamentul tuturor tipurilor de dureri de spate si a herniei de disc fara operatie, precum si in proceduri de recuperare in urma oricarei interventii chirurgicale de ortopedie - a incheiat contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), pentru recuperare medicala, fizioterapie si kinetoterapie.
google-analytics.com