Cautare

5956 de rezultate pentru "centre titularizare 2009 rezultate concurs bistritnasaud" (6.61 secunde)
Domnule Prim-Ministru, este inadmisibil faptul ca ati ignorat cu buna stiinta, pana la momentul de care vorbim, nu doar una, ci doua Decizii anterioare ale Curtii Constitutionale si anume Decizia nr.1257 din 07 octombrie 2009 si Decizia 1629 din 03 decembrie 2009, ultima suspendand efectele Ordonantei de Urgenta a Guvernului 105/2009 pana la data de 27 februarie 2010, din 28 februarie 2010, incetand de drept efectele ei, potrivit articolului art.147, alin.
Desi in programul legislativ al Guvernului exista intentia de modificare si completare a legii 217/2003 cu termen aprilie 2009, Guvernul nu a facut decat sa desfiinteze acele agentii, institutii infiintate in domeniu social, institutii create sub atenta supraveghere a UE, unele ca si criteriu de integrare, cu sume mari dislocate de la bugetele statelor membre.
Statele Unite isi vor pastra pozitia de cea mai mare economie a lumii, cu un PIB estimat la 14.334 miliarde de dolari in 2008, respectiv 14.571 miliarde de dolari in 2009, fata de 13.808 miliarde de dolari in 2007, potrivit unui studiu al Centre for Economics and Business Research (CEBR), companie britanica de consultanta si analiza macroeconomica.
Mai mult de jumatate dintre voi ati primit premii si anul trecut si ma bucur ca de opt ani de cand oferim aceste premii numarul copiilor angajatilor nostri cu rezultate deosebite a crescut de la an la an", a spus Gheorghe Baiasu, presedintele Sindicatului Liber Doljchim Craiova.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC) isi deshide astazi doua centre, unde consumatorii pot afla cum sa actioneze in justitie un agent economic. Deocamdata, primele centre sunt deschise in Constanta si Campia Turzii, iar anul urmator reteaua de centre de consultanta se va extinde.
Sindicatul Liber al Salariatilor din Invatamantul Preuniversitar Constanta intenteaza proces conducerilor unitatilor scolare care au centre de executie bugetara, acestea fiind si centre contabile, conducerilor unitatilor scolare unde se semneaza statul de plata si Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, ca reprezentant al Ministerului Educatiei si Cercetarii deoarece nu a fost respectata macheta pentru acordarea si calculul sporurilor, conform Legii 128/1997 privind Statutul Personalului Didactic.
Ion Stan, deputat PSD si secretar al Comisiei SRI, considera ca initiativa legislativa a social-democratilor privind autorizarea interceptarilor telefonice a deranjat vizibil „anumite centre de putere“, „anumite autoritati ale statului“, „unele societati de protectie si paza si unii detectivi particulari“.
Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Rene van der Linden (foto), a solicitat ieri Parlamentului Romaniei sa investigheze, in cooperare cu Consiliul si alte organisme internationale, acuzatiile legate de existenta unor centre secrete de detentie ale CIA pe teritoriul tarii noastre.
Astfel, referitor la acest subiect, premierul Calin Popescu Tariceanu, sustinut de ministrul Razvan Ungureanu, a infirmat acuzatiile si a declarat aseara ca "in Romania nu au existat centre de detentie ale CIA".
Vorbim despre sectii clinice care reprezinta centre de excelenta. ... Centrul de Hematologie si Transplant Medular este unul din cele trei centre la nivel national (alaturi de Bucuresti si Timisoara), unde se realizeaza transplant cu celule stem hematopoietice.
In cea de-a doua categorie, in care este inclusa si Romania, se numara tarile in care ar fi functionat asa-numitele centre secrete de detentie:
Printre participantii la lansare s-au numarat prefectul Danut Culetu, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al CCINA si Rodica Belteu, coordonator al Euro Info Centre Constanta si director al Departamentului Integrare Europeana din cadrul CCINA.
Acuzatiile democratilor, prezentate de vicepresedintele PD, Anca Boagiu, au primit replica ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, care a sugerat ca numarul de centre de votare va fi stabilit, de fapt, de ambasade, care au avut obligatia sa trimita pana azi la ora 10.00 listele cu centre de votare si participanti.
Gestul lui Onaca i-a luat prin surprindere pana si pe responsabilii acestor centre, care s-au trezit cu senatorul in fata portilor, carand baxuri cu apa. ... In cursul zilei de astazi, Onaca va duce apa minerala la alte doua centre din Techirghiol.
Vicepresedintele Comisiei pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic din Camera Deputatilor, social-democratul Ion Calin, subliniaza ca exista destule centre de vot pentru a se exprima toata lumea, iar pe baza solicitarilor se pot organiza mai multe centre vot atat in tara, cat si in strainatate.
Daca luam in seama multimea de comunicate si de conferinte de presa in care se anunta viitoarele constructii la nivelul intregii tari, putem spune ca in anii urmatori Romania va deveni un veritabil santier, iar cetatenii se vor bucura de centre comerciale moderne si de locuinte la standardele internationale.
Alte 120 de unitati din sectorul alimentar care proceseaza produse animale ar putea fi inchise la finele lui iunie, dupa ce in primele cinci luni autoritatile au interzis activitatea in 219 centre.
Mai mult de o treime (40%) dintre primele 25 de centre comerciale mondiale se afla in orase din Europa, iar Londra se mentine pe primul loc in topul celor mai influente metropole, arata studiul MasterCard Worldwide, care a evaluat modul in care orasele leaga pietele si comertul in lume.
Toate cele sapte centre din Dolj beneficiaza de investitii pentru "energie verde", printr-un proiect de 4,1 milioane de lei.
google-analytics.com