Cautare

19110 de rezultate pentru "cei" (4.17 secunde)
Cu toate ca cei mai multi dintre ei nu se asteptau sa gaseasca plaje la fel de bine intretinute ca in tarile vecine, situatia litoralului romanesc i-a ingrozit pe cei cativa turisti care au indraznit sa vina la plaja.
Primii si cei mai inflacarati sustinatori ai onomantiei au fost adeptii lui Pitagora.
Berbec Exista pentru cei nascuti sub semnul astral Berbec 4 zodii cu care acestia sunt compatibili pe termen lung: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator, insa doar cei nascuti in Gemeni sunt partenerii ideali pentru Berbec.
Posibil ca nativii sa doreasca o mutare, o reamenajare a casei, iar cei dragi sa nu fie de acord, sa nu le impartaseasca elanul. ... Spre seara aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere.
Autorii repeta obsesiv cuvantul VULNERABILITATE, in ideea ca orice ar incerca partidul sa elaboreze/voteze in materie de legislatie penala este pus sub semnul intrebarii de catre cei care considera ca totul e facut pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea.
V-am insarcinat, votandu-va, sa ajungeti in dregatoriile in care va aflati ca sa lucrati pentru noi toti in mod egal, intelegand prin noi, pe noi toti romani, adica pe toti cei care locuim aici sau departe de Tara si care gandim la Tara ca la Patria Mama si in care ne-om intoarce fie si numai pentru a ne uni pentru vecie trupul cu Pamantul Tarii.
Copiii sunt cei care inveselesc cel mai usor atmosfera ca atare toate activitatile zilei vor gravita in jurul lor:
•Arges - 3 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Bacau - 2 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Braila - 1 parlamentar din cei de acum va ramane fara colegiu in judetul respectiv.
E un an interesant si in plan sentimental cu un debut interesant, si cei care sunt tineri gusta din astfel de pasiuni.
Pana la 1.00 luptam, ca la unu si ceva plecam la masa - Cu 100 de voturi pentru, nici un vot impotriva si nici o abtinere, din cei 87 prezenti, a fost adoptat proiectul de lege.
Pe de alta parte, jurnalistii din radio si televiziune invoca mai des presiunile politice decat cei din presa scrisa. ... Totodata, jurnalistii din presa locala si cei din radio spun ca sunt implicati in mai mare masura in incheierea de contracte de publicitate.
Cei care fura cel mai mult si mai "elegant " sint cei care vin cu idei financiare de tipul jocurilor piramidale. ... Altii care fura la fel de elegant sint cei care opereaza cu facturi, asa-zisii distribuitori. ... Nici cei care lucreaza direct cu clientii nu se lasa mai prejos.
Fac drumuri foarte multe si ca sa se vada cu cei dragi sunt nevoiti sa calatoreasca impreuna. De altfel, cei care castiga in acest interval adevarate averi sunt transportatorii, comerciantii si jurnalistii. ... Cei tineri se indragostesc iremediabil de Revelion.
Noi am spus ca toti cei care au candidat la alegerile parlamentare si au avut rezultate notabile, dar nu au iesit, vor fi dintre cei care vor ocupa anumite functii unde partidul poate sa promoveze niste candidaturi.
Fara a ma referi aici la legitimitatea si corectitudinea a ceea ce s-a intamplat in Piata Victoriei si in tara, o sa pornesc de la premisa clara ca cei care au organizat totul sunt oameni ai unui SRI disperat si presat.
"Cei ce fac doar rau" a raspuns S.C. ... De fapt nu era el unul dintre cei ce l-au rapit in Delta, ci doar "ii reprezinta pe cei ce au fost". ... Cei ce trec pe aici transmit informatii celor care urmeaza sa vina.
Daca pe la inceputul anilor 2000 a scazut numarul furturilor, al spargerilor de locuinte si al cersetorilor nu a fost pentru ca au fost arestati sau au devenit cinstiti si muncitori, ci pentru ca cei mai multi au plecat in strainatate.
Imi permit sa cred ca astazi se sfarseste o lume politica, evident lumea creata de divinitate nu se sfarseste aici, nici pentru mayasi, nici pentru crestini, nici pentru cei crezand in alte religii, dar o lume politica si un tip de organizare a societatii noastre trebuie sa inceteze astazi.
Pentru prima data dupa 1989, mai multi demnitari de rang inalt au putut fi anchetati, iar toti cei care au comis infractiuni au inteles ca nu mai pot ramane deasupra legii.
Noi insa, avand datorie publica inca destul de mica, inca acceptabila, avand un deficit bugetar pe care il putem corecta prin vointa si acceptarea noastra, fie ca vorbim de cei din asistenta sociala sau pensii, fie ca vorbim de cei din sectorul bugetar, avem mecanismele aici.
google-analytics.com