Cautare

55224 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani" (8.49 secunde)
Asociatiile de proprietari din Craiova scot bani frumosi din inchirierea spatiilor comune. ... Cele mai vanate sunt blocurile inalte, situate intr-o piata sau vizavi de un mare complex comercial.
Tango, revista femeilor care stiu sa se miste, si-a cucerit publicul de la prima editie, mai 2005, aceea care a avut-o pe Andreea Marin pe coperta, inconjurata de barbati goi, asezati la picioarele ei.
A fost o seara a oamenilor frumosi si liberi, asa cum spune si sloganul ales de proprietarul magazinului, Gideon Caspit, pentru a da tonul petrecerii: ... Anii incare timpul dedicat propriei persoane, familiei sau celor dragi era mult mai generos.
Pentru ca sunt niste natarai care abia asteapta sa le plece sefii in delegatii, de exemplu pe la Pitesti, respectivii stau cuminti, isi iau concedii, dupa care - in lipsa mai-marilor, desigur!
Pensionarii galateni au mai iesit o data in strada pentru a le cere guvernantilor sa le respecte drepturile. ... Spun asta pentru ca nu inteleg de ce cei mai multi dintre batrinii saraci nu reactioneaza atunci cind e vorba de veniturile lor.
Le promit ca nu-i voi dezamagi", a mai spus candidatul independent. ... Asta este cel mai bun sondaj. Toti sunt buni, toti sunt frumosi, toti sunt destepti si au si carisma necesara si posibilitatea de a se adresa bucurestenilor.
Se ia o cantitate de cunostinte si experienta in domeniul metalurgiei, se adauga fizicieni si ingineri cat mai bine pregatiti, totul inchegat cu o investitie de 100.000 de euro. ... Cei care au cunostinte si experienta in domeniu pornesc cu un avantaj.
Intermediarul in domeniul montarii tamplariei PVC si geamuri termopan castiga bani frumosi cu o investitie minima.
Ioana Cioroianu, event manager Farmec si scriitoarea Corina Ozon, la SmartSki Slope, locatie amplasata in Shopping City Timisoara, unde sunt asigurate cele mai prietenoase conditii pentru practicarea sporturilor de iarna.
La vremea aceea, cei ce infiau copii se mutau din cartierele sau orasele unde locuiau, ca sa nu afle copilul cand mai creste, adevarul,si ca sa nu-i cleveteasca vecinii. ... Parintii frumosi, bunicii fericiti, copilul tare norocos sa nimereasca tocmai in familia lor.
Sunt tineri, frumosi si au impreuna un copil. ... Pachetele pentru cupluri sunt extrem de apreciate pentru cei ce isi doresc o escapada romantica si mult rasfat chiar si pentru o zi.
Evident ca au fost si mii de oameni care si-au vazut de treaba si au castigat, cinstit, bani frumosi muncind, uneori din greu, dar cu folos.
Cei mai frumosi ani, Genialii, serialul La urgenta, la TVR, Petrecere cu lautari - Kanal D, plus multe filmari in emisiunile de divertisment ca actrita, in scenete, cuplete muzicale si aparitii in zona de divertisment artistic. ... - De mai bine de un an am merg frecvent la Studioul de Pilates.
Seful taranistilor mai vrea ca, in momentul in care va castiga Primaria, sa uneasca Braila cu Galatiul, sa scape pentru totdeauna de cainii maidanezi, pe care vrea sa-i faca frumosi, numai buni de comercializat in strainatate, sa termine cu caii care misuna prin tot Galatiul facand din acestia salam, dar spune ca va avea grija de multitudinea de oameni ai strazii care pur si simplu mor de foame prin subsoluri.
Obligativitatea contractelor de inchiriere a meselor din piete a eliminat posibilitatea perceperii chiriei pe ochi frumosi De la 1 ianuarie 2011, societatile comerciale care vand in pietele Craiovei sunt obligate sa incheie contracte de inchiriere cu durata de un an pentru mesele pe care le ocupa.
Daca vrei sa ai un brad usor de mutat si de ingrijit, care sa se potriveasca in orice loc si spatiu, fara sa ocupe mult din acesta, Bradul Normandian crescut in ghiveci este cel mai potrivit.
Mai mult decat atat studentii de la Colegiul Nautic din Mogosoaia (!) sunt asemeni povestilor cu Feti-Frumosi, obtinand in doar 2 ani diploma de ofiter maritim, in timp ce toti ceilalti studenti la marina din universitatile de profil au nevoie de 4 ani !
In cazul amintit, conform paguboasei expresii “merge si-asa“, cei implicati in realizarea proiectului se aflau la termenul stabilit pentru finalizare abia in faza in care din falnicul pavilion se vedea doar fundatia!
In urma unor articole, publicate saptamina trecuta, cei din conducerea Termica ne-au intrebat daca ne datoreaza ceva bani, inchipuindu-si ca au de a face cu un soi de campanie indreptata impotriva lor si nu cu relatarea unor evenimente absolut reale de la acea societate comerciala.
Udrea a aparut in satul Saucesti cu acele cutii de pantofi cu toc spunand "Am adus pantofi frumosi pentru voi", scrie The Telegraph. ... Elena Udrea nu i-a uitat nici pe cei mici, carora le-a oferit cate o ciocolata pe geamul deschis pe jumatate al gipanului.
google-analytics.com