Cautare

55254 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani" (5.61 secunde)
Considerand ca exista deja prea multe taxiuri, Consiliul Local (CL) Craiova a tras linie, consilierii fiind de acord ca nu este nevoie de mai multe masini de acest gen. ... Desi doritori sunt multi, mai ales ca taximetria este o activitate profitabila, numarul locurilor disponibile este zero.
I-a anuntat ca din toamna vor fi lansate patru masuri de investitii, dupa ce Comisia Europeana va aproba PNDR, dar ca banii vor veni mult mai târziu.
Daca vrei sa vinzi valuta la ghiseele bancilor, pierzi bani frumosi.
Taranistii au inteles ca sunt pe placul Partidului European Popular, (ca doar si ei sunt populari crestini!) si ca cine vrea la populari trebuie sa treaca pe la ei mai intai. Ba se mai si umfla si in pene.
Reportajul CNN despre traficul de persoane din Romania, mai exact despre minorele vandute in strainatate si exploatate sexual nu a ramas fara urmari. ... Tot ea mai spune ca britanicii ar fi luat-o cu forta si ar fi sechestrat-o tot drumul catre adapostul din Pitesti, unde urma sa fie internata.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
Asa cum era de asteptat, in ultima perioada, s-au inregistrat noi plecari ale unor pedelisti mai mult ori mai putin importanti spre Partidul Miscarea Populara (PMP).
Si ingaduitorul timp, mirat si el de perpetuul zambet juvenil al lui Mihaita, l-a tinut, si-l mai tine si acum, pe taramul tineretii fara batranete, in ciuda faptului ca reputatul actor se indreapta spre o varsta venerabila.
Cinci ani mai tarziu sustine doctoratul in Dermatologie cu tema: ... Nici premiile nu s-au lasat mult asteptate, in 2001, obtinand premiul Iuliu Hateganu al Academiei Romane pentru cea mai buna lucrare:
Desi au fost mai putine cercetari realizate asupra relatiilor umane, s-a ajuns la concluzia ca acei cativa feromoni si hormoni joaca un rol vital in atractia reciproca a oamenilor de sex opus.
Guvernul Aliantei este cel mai bun guvern pe care l-a avut Romania de la Revolutie incoace....
Printre cei care pleaca la munca prin Europa isi fac loc, din pacate si tot soiul de dezaxati sau inconstienti. ... Poate ca unii or fi privit cu compatimire pe barbatul care ardea, dar sunt convins ca foarte multi au simtit mai mult repulsie si ingrijorare pentru siguranta lor.
Ce-ar fi stricat daca proprietarul si-ar fi imprejmuit terenul, daca parintii ar fi fost mai grijulii sau daca primarul din Agigea ar fi facut din timp demersurile pentru crearea unui serviciu de ecarisaj? N-ar fi stricat nimic, cel mai probabil un copil ar mai fi fost acum in viata.
Acum afla ca cei 3 membri nu sunt suficienti ca sa candidezi. ... Acum, dincolo de glume, va spun ce am mai scris aici de atatea ori: ma tem de prostia hipstereasca mai tare decat de coruptia pesedisto-liberalo-udemerista la un loc.
Reglementarile Uniunii Europene aduc bani frumosi fermierilor romani insa, daca banii vin, fondurile creeaza si obligativitati. Potrivit directorului Dumitru Mergiani, seful Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Constanta, pe teritoriul judetului sunt inregistrate nu mai putin de 17.500 de ferme a caror proprietari asteapta subventiile europene.
Securitatea comunista pare sa aiba o viata mult mai lunga decat ne-am fi inchipuit vreodata. ... Baietii frumosi de la Consiliul National de Studiere a Arhivelor Securitatii au mult de munca in aceasta vara caniculara. ... Din aceasta perspectiva, numele institutiei nu se mai justifica.
Primaria Craiova este hotarata ca, in cel mai scurt timp, sa angajeze o firma de specialitate care sa realizeze masuratorile cadastrale pentru suprafetele revendicate din oras.
Scandalul s-a stins oarecum rapid, insa se pare ca intre cei doi nu e liniste deloc si nu din octombrie, ci din primavara, de cand Mihai a ales sa se rupa de echipa care realiza "Cronica" si sa isi faca propria emisiune, "Cusurgiii".
Organizatorii au precizat ca pentru prima data, traseul maratonului a fost extins la 33 km, iar cei 42,195 km ai cursei fiind mai frumosi decat la editiile trecute. ... A fost putin cam greu pentru mine, pentru ca nu am mai alergat cam de cinci ani un semimaraton''.
In camerele Turnului si sub zidurile sale, fantezia scriitorilor a reconstituit vremurile eroice, in care cavaleri si domnite isi traiau povestile de dragoste patimasa, banchetele de la curtile regale erau locul de intalnire pentru menestreli si comedianti si dupa lupte grele vrajmasii erau infranti inevitabil de aparatorii cetatii, cei buni, frumosi, drepti si destepti...
google-analytics.com