Cautare

55254 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani" (3.90 secunde)
Calangiu a pus capat totodata si zvonurilor potrivit carora si-ar fi facut implant cu silicon la sani pentru a-si imbunatati aspectul fizic.
Alis Anagnostakis) Pe Diana am cunoscut-o acum mai multi ani la un curs pe care l-am tinut pentru compania unde lucreaza si mi-a intrat in suflet, cu blandetea si zambetul ei cald.
Unii avanseaza ideea ca avem de-a face cu o lovitura de stat in derulare.Probabil ca aceasta se va confirma dupa discursul de maine al lui Iohannis, in Parlament si mai ales dupa ce DNA va ancheta penal Guvernul in dosarul politic pe care i l-a intentat pentru curajul de a fi adoptat o ordonanta care nu este pe placul procurorilor.Pana atunci, as fi inclinat sa dau dreptate profesorului Troncota, fost decan la Academia SRI, care se pricepe mai bine si la istorie, si la securitate.
Din toata desfasurarea de forte - cu mult mai modesta decit la trecutele alegeri generale - politicienii au deschis larg punga promisiunilor.
Luând în calcul acest aspect, precum si puterea scazuta de cumparare a românilor, http://imobiliare.rol.ro precizeaza ca investitiile imobiliare de amploare sunt tot mai putin atractive. Cele mai bune investitii sunt în terenuri Cu toate acestea, craiovenii pot scoate în continuare bani frumosi din investitiile în imobiliare.
L-am citit pe nerasuflate, si pentru ca este extraordinar de frumos, m-am gandit ca daca l-as distribui pe aceasta cale poate ca v-as face ziua mai frumoasa.
Biroului de Cercetari Sociale a dat ieri publicitatii un sondaj care, printre altele, contrazice prejudecata ca politicienii frumosi sunt investiti cu incredere din partea populatiei. Potrivit sondajului, romanii cred ca cel mai urat politician este chiar presedintele Traian Basescu, 14% dintre cei chestionati fiind de aceasta parere.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a lasat platoul Televiziunii Romane, pentru a cauta cei mai frumosi baieti din Bucovina. ... Iuliana Tudor si-a facut bagajele si a lasat aglomeratia Capitalei pentru a cauta flacai frumosi si harnici in Bucovina.
De pilda, aveam pretentia sa avem parte de niste politicieni mai putin certareti, mai putin bezmetici, mai putin interesati doar de partidul pe care il reprezinta si mai mult de oamenii care i-au trimis pe posturile alea. Si mai intelepti.
De ce nu s-a mai implicat presedintele Traian Basescu, care va fi scorul USL dar si impactul alegerilor locale pentru viitoarele parlamentare.
ADRIANA SAVU) Balsam pentru suflet Instrumentul pe care-l putem controla si modela cel mai usor este vorbirea. ... Este usor sa vorbim frumos, este simplu sa gandesti limpede, dar este mai greu de pus in practica.
Si-apoi, ceasul ticaie, Uniunea Europeana ne vrea frumosi, curati si uscati.
Colectionarii de arta dau in continuare bani frumosi pe obiectele preferate, desi traversam o criza financiara. ... Cele mai licitate, dar si cele mai scumpe sunt tablourile.
Mai jos le vei gasi pe cele mai importante dintre ele. ... In aceasta zi, fetele si baietii se uita in fantana, astfel incat sa fie curati si frumosi precum apa de izvor.
Si ultimul de obicei, pentru ca era greu sa te amuzi la intrebari de genul cine are cei mai mari sani de aici, pentru a nu pomeni si alte mizerii.
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Sunt din ce in ce mai multe persoane care apeleaza la acest tip de operatii (estetice) si partea nu tocmai imbucuratoare este ca regasim in acest segment multe persoane de gen feminine, destul de tinere, chiar adolescente, care aplica cu buna stiinta pe corpul lor aceste interventii doar din dorinta nebuna de a fi ...altfel (ma refer la operatiile pur estetice, gen mariri artificiale de sani sau retusari ale fetei de multe ori exagerate, ingrosari de buze, etc.).
Cand vin la Spitalul de Urgenta din Craiova, cei implicati in accidente care le-au afectat diferite suprafete ale corpului prin arsuri, taieri, zdrobiri sau care au avut ghinionul sa descopere diverse tumori isi pun toata speranta in chirurgia plastica, partial act medical, partial act de creatie, care sterge sau estompeaza urmele lasate de accidente.
Si era pentru ca de nicaieri, brusc, mi-a venit gandul ca nu o s-o mai pot face niciodata cu cea din realitate pentru ca ii jurasem ca nu o voi trisa. ... - Ce naiba, mai, in vis nu se punea, aveai voie!.
Sheryl Crow este o supravietuitoare, la cei 50 de ani ai sai. ... Cantareata a fost fotografiata la plaja, alaturi de cei doi fii ai sai. ... Iata ce alte celebritati au mai trecut prin aceasta tragedie:
google-analytics.com