Cautare

66964 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani din lume" (4.54 secunde)
La 818 metri inaltime si peste 160 de etaje, Burj Dubai intrece cu peste 250 de metri turnul CN din Toronto, Canada, care a detinut titlul de cea mai inalta constructie din lume timp de 31 de ani.
Dirt Devil, unul dintre cele mai importante branduri de produse de ingrijire a podelei din lume, a intrat recent pe piata din Romania cu o gama de aparate de curatare de ultima generatie, eficiente energetic si proiectate pentru a oferi performante maxime de aspirare cu un consum redus de energie.
Speranta Farca) In joc nu mai avem varsta, scopuri sau competente. ... Invatand de la copilul taina jocului, isi mai ofera o sansa de a se ridica deasupra grijilor cotidiene prea marunte si de a se regasi unitar constient si incostient deopotriva.
O lume intreaga, facebook-ul asta! ... Cristina Topescu) Facebook - ul, o lume reala, pana la urma? Ce lume senzationala pe facebook -ul asta!
In fiecare vineri, la locul de joaca Gymboland din Mega Mall, pe langa activitatile cu care deja te-ai obisnuit, Asociatia Lume Buna sustine ateliere creative pentru copii.
Deoarece, daca e sa te iei numai dupa cine face rating in televiziunile din Romania, nu am fi aflat niciodata ca, la nici 40 de kilometri de Bucuresti, intr-o zona binecuvantata de Dumnezeu cu o Delta in care-si dau vara intalnire nenumarate stoluri de pasari calatoare, se afla un personaj, nici prea tanar, nici prea batran, nici prea bogat dar nici sarac, cu drag de istorie si de meleagul natal, care a decis ca locul copilariei sale, o mlastina fara vestigii istorice, dar cu un trecut tumultuos, merita sa devina un taram de poveste.
Si ingaduitorul timp, mirat si el de perpetuul zambet juvenil al lui Mihaita, l-a tinut, si-l mai tine si acum, pe taramul tineretii fara batranete, in ciuda faptului ca reputatul actor se indreapta spre o varsta venerabila.
Ca zanele din povesti, care traiau pe taramul Tinereții fara batranețe si al vieții fara de moarte, ea insasi tanara (dincolo de varsta biologica), cu pielea fina, stralucitoare, neteda, peste care strengarul timp al ultimelor patru decenii si ceva a trecut fara sa lase vreo urma, doctorul Olga Simionescu are ca meserie, ca scop, ca pasiune faptul de a trata tocmai afectiunile de piele, interfata, invelisu” prin care oamenii se individualizeaza in trecerea lor prin lume.
El a devenit in legendele medievale simbolul izolarii de lume.
Daca vrei sa ai un brad usor de mutat si de ingrijit, care sa se potriveasca in orice loc si spatiu, fara sa ocupe mult din acesta, Bradul Normandian crescut in ghiveci este cel mai potrivit.
PERISCOP este o publicatie trimestriala a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din Serviciul de Informatii Externe. ... Precizam ca din punct de vedere legal, in Romania stagiul militar obligatoriu nu a fost desfiintat, ci doar supendat in anul 2007.
WOW, CE FRUMOSI SUNT IMPREUNA Brad Pitt si Charlize Theron au devenit subiectul preferat al tabloidelor dupa ce s-a aflat ca cei doi formeaza un cuplu.
Mihnea-Petru Parvu) A mancat din ce-a cantat. Sau din cersetorie. ... Si sa se intoarca din nou. Lui Damian Draghici mai bine i-ai smulge inima din piept decat sa-i iei naiul de la gura.
Cei mici vor invata sa confectioneze decoratiuni de Craciun, vor intra in lumea minunata a parfumului sau vor putea participa la parada personajelor magice, intr-o serie de evenimente realizate in parteneriat cu echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina, pe cand Happy Cinema din Liberty Center va gazdui spectacole de balet, teatru si patinaj artistic, cum ar fi Spargatorul de nuci sau Intimissimi on Ice 2017 - A Legend of Beauty.
Rromii din Romania au ajuns din nou in atentia presei internationale, si nu pentru ca ar fi "comis" o isprava de toata lauda, ci pentru ca deranjeaza, determinand autoritatile italiene sa faca demersuri pentru repatrierea lor.
Mai vrei un iubit frumos? Persoanele inzestrate de natura cu trasaturi perfecte sunt invidiate de o planeta intreaga, insa nu sunt cea mai buna alegere pentru o viata in doi, sustin cele mai recente studii.
Pe de alta parte pesedistii nici ei nu sint foarte fericiti pentru ca le-am taxat mai toate chestiile facute in ultimul timp ca fiind electorale. Ce sa mai zicem de peremisti ca ei sint suparati pe toata lumea.
La un an de cand sta departe de fotoliul de edil-sef al Craiovei din cauza acuzatiilor de coruptie pe care i le aduc procurorii DNA, Antonie Solomon explica intr-un interviu acordat GdS ce planuri de viitor are pentru primarie si marturiseste ca viata lui este monotona acum.
Cu toate ca cei mai multi dintre ei nu se asteptau sa gaseasca plaje la fel de bine intretinute ca in tarile vecine, situatia litoralului romanesc i-a ingrozit pe cei cativa turisti care au indraznit sa vina la plaja.
Filozofia CAMBRA este introdusa in Romania pentru prima data de clinica OrthoExclusive si reprezinta o noua abordare pentru prevenirea si tratamentul cariilor dentare incipiente prin tratarea cauzelor  inaintea aparitiei cavitatilor carioase in  tesutul dentar.  Clinica OrthoExclusive este specilaizata in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala iar una din preocuparile noastre principale este Preventia si Profilaxia.
google-analytics.com