Cautare

66912 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani din lume" (4.54 secunde)
Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet "La tiganci- textul care vorbeste cel mai clar si in acelasi timp cel mai ascuns despre vis.
FARCAS) As dori sa prezint cititorilor revistei Magazin un caz mai aparte, pe care l-am studiat personal.
Cel mai bun medic roman din SUA da cartile pe fata! Niciun medicament din lume nu vindeca vreo boala!
Mariustuca.ro / Medicii sunt ingrijorati in privinta starii de sanatate a cvadrupletilor adusi pe lume de o femeie in varsta de 65 de ani din Germania (Autoare:
Ceea ce incepeam prin 2006 sub numele de E-Utile si definitivat ulterior ca Arena IT, pe 6 ianuarie 2007, implineste astazi zece ani frumosi de existenta. Cu ocazia asta vrem sa discutam mai multe cu voi si, la final, o sa va spunem ca va asteapta o mare surpriza.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
- Stii, tu, fiule, cine are coltii cei mai tari din lume? ... Dar stii tu cine are ghearele cele mai ascutite? ... raspunse din nou fiul. ... Si acum, spune-mi, cine alearga cel mai repede? ... Cine este cel mai puternic din lume? ... Cel mai puternic pe pamant este omul!
(James Scot) Ziua Internationala de constientizare a autismului (World Autism Awareness Day) este marcata anual la nivel mondial pe data de 2 aprilie, cu scopul de a dinamiza eforturile mondiale de promovare a unei mai bune intelegeri a autismului si de a creste nivelul de informare a publicului larg privind nevoile speciale ale persoanelor cu autism si ale familiilor acestora.
Astept cu nerabdare sa vad efectele pe care le vor avea masurile luate de autoritatile romane pentru a-i indupleca pe muncitorii din domeniul constructiilor plecati in Occident sa revina in tara.
Sa fiti recunoscatori copiilor vostri - Se spune ca cel mai greu lucru din lume este sa pierzi un parinte. ... Cel mai ingrozitor lucru este sa pierzi un copil. Un om pe care l-ai adus pe lume si l-ai vazut crescand in fiecare zi.
Este pentru prima oara din 1994 cand un non-american ocupa fruntea clasamentului miliardarilor. Averile celor 1011 miliardari din lume insumeaza 3600 de miliarde de dolari, ceea ce reprezinta 6% din PIB-ul mondial. ... Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume.
- Acest lucru trebuie sa ne aminteasca de celebrul betiv care isi cauta portofelul nu unde l-a pierdut, ci sub felinar, pentru ca lumina este mai buna acolo, sau de medicul care dadea tuturor pacientilor sai leac pentru convulsii, deoarece era singura boala despre care stia cum se vindeca.
este cel mai discutat serial de televiziune, cel mai piratat - un singur episod, in 2012, a fost descarcat de 4.280.000 de ori cu ajutorul BitTorrent, un numar aproximativ egal cu cel al fanilor care l-au urmarit la televizor, legal.
Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Din 1993 este director general al Institutului de Patologie Victor Babes. ... Nefiind niciunul din acestea trei, nu ramane decat sa fie celule care sunt intre celelalte trei tipuri. ... Termenul a fost insa facut cunoscut mai ales de Aristotel:
Deoarece, daca e sa te iei numai dupa cine face rating in televiziunile din Romania, nu am fi aflat niciodata ca, la nici 40 de kilometri de Bucuresti, intr-o zona binecuvantata de Dumnezeu cu o Delta in care-si dau vara intalnire nenumarate stoluri de pasari calatoare, se afla un personaj, nici prea tanar, nici prea batran, nici prea bogat dar nici sarac, cu drag de istorie si de meleagul natal, care a decis ca locul copilariei sale, o mlastina fara vestigii istorice, dar cu un trecut tumultuos, merita sa devina un taram de poveste.
Jane Fonda - Al treilea act din piesa de teatru a vietii In timpul acestei generatii, speranta de viata a crescut cu 30 de ani - iar acesti ani nu reprezinta cazuri exceptionale sau patologii. La TEDxWomen, Jane Fonda se intreaba cum percepem aceasta etapa noua din viata noastra.
Si ingaduitorul timp, mirat si el de perpetuul zambet juvenil al lui Mihaita, l-a tinut, si-l mai tine si acum, pe taramul tineretii fara batranete, in ciuda faptului ca reputatul actor se indreapta spre o varsta venerabila.
Ca zanele din povesti, care traiau pe taramul Tinereții fara batranețe si al vieții fara de moarte, ea insasi tanara (dincolo de varsta biologica), cu pielea fina, stralucitoare, neteda, peste care strengarul timp al ultimelor patru decenii si ceva a trecut fara sa lase vreo urma, doctorul Olga Simionescu are ca meserie, ca scop, ca pasiune faptul de a trata tocmai afectiunile de piele, interfata, invelisu” prin care oamenii se individualizeaza in trecerea lor prin lume.
google-analytics.com