Cautare

69826 de rezultate pentru "ce" (1.78 secunde)
Fundatia Hariri, infiintata de fostul premier libanez Rafic Hariri, a donat Guvernului Romaniei trei mii de calculatoare.
Astfel, dupa ce mai multi lideri ai Uniunii Nationale PSD+PUR si insusi Iliescu au contestat autoritatea morala a Coalitiei de a da verdicte asupra moralitatii candidatilor, aceasta declara un razboi total actualei Puteri.
Astfel, liderul Corneliu Vadim Tudor a luat parte a o intalnire cu membrii si simpatizantii partidului incepandu-si discursul electoral cu critice la adresa guvernelor ce s-au perindat la conducerea tarii, dupa 1989.
Adrian Vlad Casunean, presedintele PSD Covasna, a declarat ieri ca organizatia sa va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu “Tinutul Secuiesc“, pe care vrea sa le puna UDMR.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
Acesta a declarat recent ca negocierile cu Romania ar putea fi finalizate la 24 noiembrie, ceea ce a fost perceput ca un sprijin dat PSD in campania electorala.
Aflat in vizita electorala in Prahova, presedintele Ion Iliescu a afirmat ieri, la o intalnire cu pensionarii din Campina, ca nu-l mai emotioneaza ce scrie presa despre el si ca a ajuns sa se obisnuiasca cu stilul de lucru al jurnalistilor.
La manifestarile stiintifice desfasurate ieri in Aula Academiei Romane, pentru a marca implinirea a 140 de ani de la constituirea Senatului, majoritatea liderilor politici au lipsit, desi au fost invitati sa participe la reuniune.
Cu toate ca tocmai ce au obtinut o crestere a salariilor multumitoare, liderii de sindicat spun ca functionarii din primarii, consilii locale si judetene si trezorerii adica cei implicati in diferite moduri in organizarea alegerilor vor intra in greva generala in zilele de 25 si 26 noiembrie.
Spre exemplu, familia ex-liderului PUR Constanta, Gheorghe Halet, are pareri impartite in ceea ce priveste evolutia sau involutia - depinde cum vrea fiecare s-o ia - clasei politice romanesti. In timp ce sotia inca umanistului va vota cu Alianta PNL-PD, fiul sau va opta pentru Uniunea Nationala PSD+PUR.
Dupa ce a aflat din cotidianul nostru vestea ca va fi mazilit, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Hristu Uzun, s-a gandit sa-si linga ranile la un pahar de alcool rafinat. Asta, bineinteles, dupa ce dis-de-dimineata lustruia clanta la Prefectura judetului Constanta, in asteptarea prefectului.
Gheorghe Ciuhandu (foto), candidatul PNTCD la Presedintia Romaniei, a declarat ieri la Bistrita, sigur pe el, ca partidul sau va depasi cele 5 procente necesare reintrarii in Parlament.
Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, a cerut Biroului Electoral Central (BEC) sa interzica ghidul Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC), in care figureaza candidatii compromisi ai partidelor politice.
Severin a exemplificat cu ceea ce s-a intamplat dupa alegerile locale, cand partidul de guvernamant a reusit sa-si asigure suprematia in majoritatea consiliilor judetene prin abilitatea cu care a obtinut sprijinul altor formatiuni politice.
Secretarul de stat in MApN Sorin Encutescu si-a inaintat, la inceputul acestei saptamini, cererea de eliberare din functie, care a fost aprobata atit de ministrul de resort, Ioan Mircea Pascu, cit si de primul-ministru Adrian Nastase.
Din adept inflacarat al comunismului, Ion Iliescu a ajuns fin analist al globalismului In timp ce PSD a cotit-o la timp in spinoasa problema a informarii cetatenilor - mai ales a celor din mediul rural, ramasi prada productiilor pro-guvernamentale emise zilnic de TVR si "Radio-Seuleanu”, Ion Iliescu a dat-o din nou in bara.
a€žCandidatii PRM au fost verificati de comisia de cadre a partidului si au fost eliminati de pe listele noastre toti coruptiia€œ, a declarat acesta, precizand ca la 28 noiembrie el va fi cel care va pune o cruce mare pe tot ceea ce a insemnat mafie in Romania.
Sambata, in fata Salii Sporturilor din Targoviste, la un miting electoral, presedintele PSD, care si-a facut aparitia pe ritmurile slagarului a€žEsti tot ce am eua€œ al trupei Directia 5, a fost prezentat de gazde drept a€žfiul Damboviteia€œ.
Principalul contracandidat al lui Adrian Nastase in lupta pentru Presedintia Romaniei, Traian Basescu, a lansat un atac dur impotriva liderului PSD.
Cateodata este bine sa nu mai detii o functie prin cine stie ce partid sau o oarecare institutie, ca sa poti spune ce te taie capul, fara a mai fi nevoit sa-ti masori vorbele.
google-analytics.com