Cautare

69826 de rezultate pentru "ce" (1.08 secunde)
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. ... Ca urmare, au fost lansate solicitari catre 17 hoteluri, pentru a afla cam la ce pret ar fi dispuse acestea sa-i cazeze pe alesi.
Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Liderul AP Constanta, Max Badin, a acuzat administratia publica locala de dezinteres vizavi de solicitarile formulate de reprezentantii formatiunii pe care o conduce, in ceea ce priveste afisajul in aceasta campanie electorala.
In ciuda neregulilor semnalate pana in prezent de Asociatia Pro Democratia (APD), care a monitorizat prima jumatate a campaniei electorale, directorul Adrian Sorescu a remarcat faptul ca politicienii romani "incep sa respecte partea formala a lucrurilor", fapt ce denota o "civilizare" a clasei politice.
Acesta a cerut indepartarea de pe toate cele 40 de panouri de afisaj a posterelor PSD+PUR "ce depasesc dimensiunile stabilite de lege" si a dispus Politiei Municipiului Galati "sa identifice persoanele vinovate".
Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a acuzat de plagiat partidul de guvernamant pentru copierea mai multor initiative liberale. El a dat ca exemplu in acest sens ultima propunere a Guvernului privind intabularea gratuita a terenurilor.
Curtea Constitutionala a respins toate contestatiile formulate impotriva candidatilor la Presedintie, astfel incat pe buletinele de vot se vor regasi toti cei 12 candidati validati de Biroul Electoral Central.
Maghiarii din Romania cred ca prin dobandirea dublei cetatenii - romana si ungara - se face un pas catre refacerea Ungariei mari.
In aceeasi situatie sunt candidatii tulceni Ion Vargau si Diana Roman, care au participat la lansarea primei lucrari de executie a alimentarii cu apa a comunei Grindu, in cadrul Proiectului de Dezvoltare Rurala, in timp ce colegul lor Vladimir Manastireanu participa la inaugurarea unei investitii cu finantare SAPARD la fabrica de mezeluri Campofrio.
Normal, dupa emotia de rigoare starnita importanta ce ni se da, ne-am intrebat si noi de ce guvernantii se pun in slujba noastra doar ultimele 4-5 luni din mandatul de patru ani incredintat, dupa ce restul de 43-44 de luni ne-au cocosat cu impozite, servicii publice de proasta calitate, indiferenta si aroganta.
Domnule primar, care au fost ultimele realizari ale dumneavoastra in ceea ce priveste administrarea orasului Techirghiol? ... In ce stadiu se mai afla acest proiect? ... Societatea este autorizata si vom lucra, in continuare, cu reprezentantii ei in aceeasi maniera in ceea ce priveste canalizarile si alimentarile cu apa.
"Domnul Verheugen e seful meu, deci el are viziunea politica de ansamblu, iar din pozitia sa stie cel mai bine ce este posibil.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie, sustine ca imaginea de "tip arogant" care i se atribuie este gresita.
"Iar acum, cand este vorba de o optiune a populatiei tarii, am si o datorie fata de tara ca sa si indemn spre ceea ce cred ca este bine", a explicat Iliescu.
Initialele denumirilor celor doua aliante participante la alegeri, prima de factura electorala, Uniunea Nationala PSD+PUR, iar cealalta politica - Alianta "Dreptate si Adevar" PNL-PD, au devenit surse de inspiratie pentru liderii acestora, care inventeaza tot felul de cuvinte batjocoritoare unii la adresa celorlalti.
O mare parte a sefilor de institutii care au participat ieri la videodonferinta au primit fluturase electorale cu sigla "PSD^PUR " si chipul premierului Adrian Nastase.
Traian Basescu, candidatul la Presedintie al Aliantei D.A., considera ca doar o confruntare intre el si Adrian Nastase este utila electoratului, dar ca acest lucru nu-i convine acestuia.
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Tudor Mohora, si-a aratat surprinderea fata de lipsa de vizibilitate a Opozitiei in discutarea bugetului de stat pentru 2005 si a bugetului asigurarilor sociale.
Referendumul programat sa se desfasoare la 5 decembrie in Ungaria in privinta acordarii dublei cetatenii etnicilor maghiari din tarile vecine starneste controverse aprinse chiar la Budapesta.
Adrian Nastase a facut de la inceputul campaniei electorale o adevarata cura de slabire. El sustine ca a slabit aproape 5 kilograme.
google-analytics.com