Cautare

69826 de rezultate pentru "ce" (1.72 secunde)
Petre Roman, prezent la emisiune in calitatea sa de fost premier, nu a dezmintit cele spuse de Radu Vasile, desi la vremea respectiva conducea PD si stia prea bine ce facea in Guvern principalul ministru al partidului.
In ceea ce priveste propriul program, Markó Béla a accentuat ideea descentralizarii, un concept pe care UDMR si-a propus sa-l aplice "mult mai profund decat celelalte partide".
Cererea de aprobare a procedurii de urgenta a fost respinsa cu 57 de voturi venite din partea UDMR si PRM, in timp ce 27 de senatori, in majoritate de la PSD, au votat "pentru", iar opt reprezentanti ai PNL si ai PD s-au abtinut.
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. ... In ceea ce priveste economia, George W. ... Insa acest lucru a fost facut dupa ce l-a felicitat telefonic pe marele sau rival.
un nou formular de contract de inchiriere a spatiului unde se afla sediul LNR Constanta. Nestiind ce avea sa urmeze, reprezentantii LNR Constanta incep demersurile pentru obtinerea tuturor informatiilor necesare completarii formularului.
Cica Iliescu va spori procentele partidului Dupa ce, plin de efervescenta electorala, a calcat cu pantofii sai prezidentiali pe Constitutie, Iliescu s-a grabit sa-si asigure fanii - sau adversarii - ca nu are nici o intentie de a se retrage din politica, ci dimpotriva, va constitui o prezenta marcanta in domeniu si pe viitor, veste care credem ca i-a bucurat nespus pe multi pesedisti, in frunte cu Adrian Nastase.
In ceea ce-i priveste pe senatorii care au votat impotriva, el a precizat ca acestia "nu au argumente". Cozmanca a tinut sa precizeze ca diferenta intre regimul de urgenta si cel normal de adoptare a unei legi nu este foarte mare.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Asemenea acuzatii nu au nici un suport, de vreme ce eu, asa cum de altfel toata lumea stie, am fost alaturi de comunitatea turco-tatara din Dobrogea si intreaga Romanie.
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
Gusa l-a dat in judecata pe Ion Iliescu anul trecut in octombrie, dupa ce acesta l-a calificat drept "o lichea, un veleitar si un caraghios", ca replica la afirmatiile fostului fruntas PSD, potrivit carora seful statului ar fi santajabil, fiind implicat in lovitura de stat din decembrie '89.
De altfel, candidatii Uniunii Civice Maghiare (UCM) ocupa toate locurile de pe listele Actiunii Populare la alegerile parlamentare din Harghita si Covasna, in timp ce in Mures, Satu Mare, Salaj si Maramures UCM are candidati doar la Camera Deputatilor pe listele AP.
Potrivit investigatiilor prezentate in ultimele zece zile de Alina Mungiu-Pippidi, presedintele Societatii Academice Romane, in numele CPC, Alianta PNL-PD are doi candidati ce au fost condamnati, iar PRM patru.
Hasotti nu poate fi cu adevarat liberal, de vreme ce in viata lui nu a semnat un ordin de plata catre bugetul de stat si nu a dat un loc de munca nimanui”.
Si de ce sa nu profiti daca ai un premier ca Adrian Nastase, sa presezi inchiderea negocierilor in orice conditii", a argumentat liderul PD.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, si-a prezentat la sfarsitul saptamanii programul electoral in Banat si in Ardeal. Calin Popescu Tariceanu, Mona Musca, Sorin Frunzaverde, Valeriu Tabara, Varujan Vosganian, Adriean Videanu, precum si reprezentanti ai organizatiilor locale ale PNL si PD l-au insotit pe candidatul democrato-liberal in turneu.
Intrebat de ce nu a fost invitat si PD la summit, Gutteres a raspuns ca nu toate partidele membre ale IS fac parte din comitetul IS pentru Europa de Sud-Est, iar PD poate participa, la inceputul anului viitor, la Congresul Internationalei.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
Drumul de acces care urma sa faca legatura intre parcarea subterana de la Palatul Parlamentului de noua cladire a Senatului nu se va mai realiza in acest an, desi fusesera alocate fonduri bugetare suplimentare in acest scop.
google-analytics.com