Cautare

31103 de rezultate pentru "ce trebuie sa aiba sa fie originala" (4.51 secunde)
Ca sa nu ramana dator, presedintele Basescu a ripostat si el pe data, asigurandu-l pe Valentin Nicolau, prin intermediul unui comunicat, ca nu este preocupat de schimbarea actualului director al SRTV, despre care seful statului a sustinut chiar ca poate sa ramana in fruntea televiziunii publice pana la moarte - in exprimarea originala "pana cand o sa ajunga in formol”.
Generalul Thomas Jefferson DuBose (care era atunci adjunctul lui Ramey n.n.) mi-a spus ca a venit un apel de la Generalul Clements McMullen care era seful lui Roger Ramey cerandu-i sa ia presa de pe spatele lor.
Vor o relatie in care sa fie tot timpul in priza. ... Atunci cand trec printr-o despartire, nativii Berbec s-ar putea transforma intr-o leguma sau ar putea face opusul si anume sa te dea cu totul uitarii.
Ce cauciucuri sunt acceptate: "Sa aiba insemnele M si S. Nu trebuie neaparat sa aiba fulg de zapada" "Legislatia prevede ca anvelopele de iarna trebuie sa aiba simbolurile M si S (noroi si zapada). Nu este nevoie sa aiba si insemnul cu fulg de zapada.
Democratii ieseni au gasit o solutie originala de a “tine aproape“ de electorat. ... 14 demnitari PD au iesit in aer liber sa sustina timp de doua ore audiente pentru cetatenii municipiului.
WikiLeaks primeste in jur de 30 de documente secrete in fiecare zi, dar sunt publicate doar cele care par credibile in forma originala, needitata, alaturi de comentariile aferente. "Vreau sa inventez un nou standard:
Coarnele societatii civile din garnizoane, scoasa in strada la ordinul pe unitate (apud Alina Mungiu-Pippidi), se ascut pe zi ce trece. In lupta din arena originala, toti cei care participa la corrida se numesc toreadori, insa cel care aplica lovitura de gratie si ingenuncheaza taurul este matadorul.
lipesc pe bancomat un copiator de carduri, identic cu fanta originala prin care se introduce cardul, in timp ce o camera video minuscula, ascunsa langa bancomat, inregistreaza PIN-ul tastat de posesor. ... Dupa ce posesorul cardului pleaca, hotii confectioneaza o dublura a cardului si fura toti banii din cont.
Ce mica diferenta intre doua vorbe ce par a ne asupri in ultima vreme mai mult decat orice pe lume: ... Ce stranie apropiere (aproape contopire, as spune) intre aceste doua vorbe, in universul nostru cotidian, in care tot speram la o alta piata si la o alta viata!
La Snagov In weekendul trecut am hotarat sa petrecem o zi aproape de Bucuresti, in padurile Snagovului. ... Ceea ce ne propuseseram pentru acea zi de duminica erau cateva momente de relaxare pe malul lacului, la aer curat, intr-un loc civilizat.
Daca inainte mai existau sperante ca Phoenix va "trage" o schema Black Sabbath si se va reuni in formula originala, fanii au renuntat sa mai creada posibila o asemenea intalnire. De curand, Mircea Baniciu si-a exprimat dorinta de a vedea o reuniune Phoenix, criticandu-l pe Covaci pentru atitudinea sa.
Premiul Saturn pentru Cel mai Bun Costum, Cea mai buna Melodie Originala, si Cel mai Bun Film Fantastic. ... Reeve il joaca pe Richard Collier, un scenarist ce este fermecat de o veche fotografie a unei tinere femei, actrița Elise McKenna (jucata de Seymour).
Multe dintre cele ce tin de ea sunt mistere suparator de longevive.
Steaua procuroarei incepe sa apuna (By Radu Tudor) O reactie suprinzatoare, ferma si fara echivoc : ... In treacat fie spus, tezele acestea de doctorat ale politistilor, procurorilor, generalilor, pe teme de securitate, infractionalitate transfrontaliera etc.
El ca porumbel vrea sa fie acceptat de catre berze … ca fiind o barza.
Iarasi imi vine in minte inteleptul oriental care se ruga divinitatii sa nu-i rezerve o epoca interesanta. Si iarasi ma vad obligat sa constat ca, noua, Dumnezeu ne-a harazit o epoca prea interesanta.
Iarasi imi vine in minte inteleptul oriental care se ruga divinitatii sa nu-i rezerve o epoca interesanta. Si iarasi ma vad obligat sa constat ca, noua, Dumnezeu ne-a harazit o epoca prea interesanta.
Presedintii observa ca legitimitatea democratica a desfasurarii Semestrului European este de importanta vitala si ca parlamentele nationale ar trebui sa fie implicate in mod adecvat in modelarea si implementarea cadrului pentru reforme mai puternice ale politicii economice, bugetare si fiscale in tarile lor si in aducerea dimensiunii UE in politicile nationale.
In timp ce o tara rau gestionata a acumulat datorii, aceiasi romani, bine condusi, aceiasi romani increzatori in talentul si competenta lor, aceiasi romani au reusit sa produca in afara tarii o valoare egala si uriasa pentru ei si pentru copiii lor.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
google-analytics.com