Cautare

8462 de rezultate pentru "cateva" (3.67 secunde)
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S. ... In cateva clipe dupa aceasta, aratarea s-a facut nevazuta.
Seful statului s-a declarat in cateva randuri solidar cu Guvernul, mai ales din cauza crizei economice.
Acesta are cateva roluri. ... Ca femeie, fata de barbat, esti fertila doar pentru cateva zile in timpul unui ciclu menstrual. ... De aceea pentru a cunoaste aceste schimbari si ce spun ele, este nevoie de putina rabdare si cateva cicluri de verificare a mucusului, impreuna cu celelalte semne fertile.
In cateva minute, acestea ar putea sa moara. ... Episoadele dureaza cateva minute pana la cateva ore si nu provoaca lezarea imediata a creierului. ... Exista cateva indicii care pot stabili daca o persoana a suferit sau nu un accident cerebral vascular:
In cateva minute, acestea ar putea sa moara. ... Episoadele dureaza cateva minute pana la cateva ore si nu provoaca lezarea imediata a creierului. ... Exista cateva indicii care pot stabili daca o persoana a suferit sau nu un accident cerebral vascular:
FARCAS) Cu aceeasi ocazie, a incheierii desecretizarii tuturor documentelor britanice OZN, si Nick Pope, fost angajat al Ministerului Apararii din Regatul Unit, a avut cateva interventii televizate, comentand evenimentul. Rezumam mai jos si cateva opinii din declaratiile sale facute cu acest prilej.
Apoi aparitia, de parca i-ar fi localizat, le-a dat ocol de cateva ori, dupa care a coborat spre ei. ... Vizitatorii au privit spre noi, copiii, cateva clipe, dupa care ne-au salutat aplecandu-si capetele inainte, pana la brau, cam la modul in care saluta japonezii.
Ca sa poata circula, colectionarul galatean care detine minunata piesa de epoca a adaugat masinii cateva "calitati moderne".
FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, in cateva articole, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriul fostei URSS in anul 1989, asa cum au fost ele prezentate de ufologul american Albert S.
El chiar a captat cateva semnale inexplicabile, care insa nu s-au repetat. ... s-au receptionat, in decursul anilor, cateva semnale interesante, dar acestea fie nu s-au repetat, fie s-a descoperit ca au o explicatie naturala. ... In 1967 s-au receptionat, din cateva locuri ale Galaxiei, semnale radio pulsand extrem de rapid.
Incepand din anii 1960, profesorul de biologie Alexandru Sift studiase aici fenomene luminoase, magnetice si radiologice greu de explicat, adunand despre ele o arhiva de fotografii bogata, care au disparut, din pacate, la cateva zile dupa decesul sau, in 1993, se pare furate de necunoscuti si duse la maculatura.
Cateva minute mai tarziu, cand ea era deja in pijama, acasa, el a sunat-o s-o intrebe unde este. ... In cateva minute, individul a ajuns acasa.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire. ... Ne trezim devreme, facem cateva exercitii de repiratie si bem doua pahare de apa la temperatura camerei.
Desi sunt cetateni loiali ai Romaniei, alteritatea fata de romani este probabil o manifestare a frustarilor si nemultumirilor acumulate de cateva generatii incepand cu momentul imigrarii lor in Romania.
Dezbaterile de ieri din Parlament au relevat doar cateva ciocniri intre premierul Tariceanu si liderul PSD, Mircea Geoana, precum si unele replici deplasate intre liberalul Crin Antonescu si social-democratul Victor Ponta.
De cateva zile, putinele stranduri situate in "buricul" orasului sau bine ferite de ochii indiscretilor, la marginea Craiovei, sunt extrem de vizitate.
Cativa smecheri care au adunat cateva miliarde de lei le-au investit in cumpararea a sute de hectare de teren, mai ales in sudul judetului, gandind ca de la cinci milioane, cat a costat hectarul in urma cu patru-cinci ani, va ajunge azi la vanzare la 1.400 de euro/ha.
Salubritatea si REMAT au colectat doar câteva produse, care au încaput în trei camioane.Din aprilie anul acesta, Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile a iesit la rampa cu mai multe idei, dintre care, în privinta reciclarii, a ramas functionabila una singura - cea cu adunatul din strada a produselor electrice si electrocasnice.
Cateva sute de proprietati, in mare parte rezidentiale, au ajuns in posesia institutiilor finantatoare dupa esecul procesului de vanzare directa in perioada executarii silite, iar in viitor numarul caselor preluate de banci va urca la cateva mii, spun consultantii Coldwell Banker Affiliates of Romania "Estimam ca bancile vor prelua cateva mii de case si de apartamente, dupa ce au intrat deja in posesia catorva sute.
Iata cateva idei simple si delicioase: ... Ia un cartof, spala-l si inteapa-l de cateva ori cu furculita. Infasoara-l intr-un prosop de hartie si baga-l la microunde pentru cateva minute. ... Pune legumele congelate intr-un castron si lasa-le in cuptor cu microunde cateva secunde.
google-analytics.com