Cautare

21901 de rezultate pentru "cateva zeci de familii fara case" (3.21 secunde)
Proprietarii de terenuri din zona fac legea la exploatarile miniere care deservesc Complexul Energetic (CE) Rovinari.
Directia Publice de Venituri din cadrul Primariei Târgu Jiu a pus sechestru pe doua case apartinând unor familii de etnie roma, care figurau cu datorii la plata impozitelor de locuinte în suma de 70, respectiv 75 de milioane de lei vechi.
Agentia Nationala pentru Locuinte denatureaza notiunea de bloc construit din banii statului. 40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament.
In discursul sau din parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
In discursul sau din Parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
Unii au devenit subiecte de stiri cotidiene.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. Caravana a dus oamenilor din comuna Glodeanu Silistea, satul Carligu Mare, medicamente, alimente si ajutor medical de specialitate.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Iubiri de poveste: ... Bianca Dragomir) Iubirea e o arta care are nevoie de muze, de inspiratie, de exemple, de dovezi care sa ateste ca ea exista in cele mai curate forme ale esteticului. ... Ceva mai diferite decat cuplurile celebre din ziua de azi:
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori. In peisajul economic romanesc exista o categorie de firme tratate cu delicatete si cu mare discretie de autoritati:
Cateva sute de proprietati, in mare parte rezidentiale, au ajuns in posesia institutiilor finantatoare dupa esecul procesului de vanzare directa in perioada executarii silite, iar in viitor numarul caselor preluate de banci va urca la cateva mii, spun consultantii Coldwell Banker Affiliates of Romania "Estimam ca bancile vor prelua cateva mii de case si de apartamente, dupa ce au intrat deja in posesia catorva sute.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. Victime colaterale sunt cele noua familii de chiriasi care se chinuiesc de ani buni sa cumpere camerele in care locuiesc.
In ultimele zile pe toate canalele media au fost prezentate informatii extrem de detaliate despre cutremurul din China, replicile acestuia si despre zecile de mii de victime care au sfarsit sub casele, magazinele sau scolile care, numai in cateva minute, s-au facut una cu pamantul.
FARCAS ) Ca peste tot in lume, observatiile OZN nu s-au limitat doar la lumini ceresti, ori nave neidentificate vazute in zbor, ci si la intalniri cu umanoizi stranii, cu sau fara prezenta unui OZN.
Foarte sugestive imaginile oferite de o televiziune cu cateva zile in urma referitoare la evenimentele petrecute in zonele inundate si inundabile.
"Avem una din cele mai mari rate de parasire a scolii inainte de incheierea invatamantului obligatoriu de 10 clase, respectiv de 18%", spunea de curand, intr-o emisiune la Antena 3, ministrul Educatiei Remus Pricopie.
Garda Financiara constanteana a devenit, fara voia ei si cu "sprijinul" neconditionat al evazionistilor de sezon, unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat din judet.
FARCAS) Am argumentat, pe aceasta pagina, posibilitatea ca in preajma noastra sa se afle hipercivilizatii, poate cu sute de milioane de ani mai avansate decat noi.
Piata muncii din constructii se confrunta cu o criza care se acutizeaza de la o zi la alta. Firmele nu pot face fata proiectelor pentru ca au deficit de personal.
google-analytics.com