Cautare

21897 de rezultate pentru "cateva zeci de familii fara case" (3.35 secunde)
Acest fenomen se produce deoarece, potrivit legislatiei fiscale, persoanele fizice nu trebuie sa detina case electronice de marcat fiscale si nici sa tina evidentele contabile.
Campania derulata de Arhiepiscopia Craiovei in sprijinul persoanelor afectate de inundatiile din sudul judetului Dolj a trecut saptamana aceasta in cea de-a treia etapa, si cea mai importanta: construirea de case pentru sinistrati.
Un text normativ adoptat de guvern la sfarsitul saptamanii trecute obliga patronii caselor de amanet sa majoreze capitalul social al societatilor la 200.000 de euro. ... In asemenea conditii, cele mai multe case de amanet din Craiova sunt sortite disparitiei. Patronii sustin ca suma ceruta de guvern este exorbitanta.
Botosanenii care locuiesc la case au fost bagati "in sedinta de lucru " de noua metoda prin care vor plati deseurile menajere incepind cu 1 aprilie 2005.
Constructia locuintelor sociale si ANL, in Craiova, treneaza de mai bine de doi ani. Pentru ca nu o considera o prioritate, edilii aloca bani pentru orice altceva, ignorand numarul impresionant de cereri pentru case.
Deputatul clujean Petru Calian a initiat un proiect de lege ce prevede incurajarea si acordarea de facilitati pentru relansarea constructiei de case cu costuri minime. ... S-a construit haotic si fara autorizatii importante, iar consecinta acestui fapt se regaseste in calitatea slaba a cladirilor.
Ritmul lent de construire a caselor in regie proprie din Noul Rast l-a determinat pe prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sa-l ameninte pe primarul comunei, Iulian Silisteanu, ca va plati din propriul buzunar cimentul primit de la guvern in cazul in care acesta nu va mai putea fi utilizat la primavara.
In urma jafurilor produse in primele luni ale anului, ministrul Nica a decis intensificarea controalelor la banci, la case de schimb valutar, precum si la puncte de lucru ale acestora, fiind verificat modul de asigurare a pazei.
Fostii chiriasi au scapat de interdictia de vanzare a imobilelor cumparate pe Legea nr. 112/1995, care ii obliga sa nu instraineze fostele case nationalizate pe care le-au achizitionat la preturi de nimic.
Cateva zeci de sateni din comuna Rast care urmeaza sa beneficieze de case ridicate prin Agentia Nationala de Locuinte s-au adunat ieri in fata primariei din localitate pentru a cere socoteala autoritatilor pentru tergiversarea lucrarilor.
Judetul Bihor se confrunta, in ultima perioada, cu o situatie pe cat de ciudata, pe atat de eficienta pentru micii intreprinzatori.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
La aproape o luna si jumatate de la inceputul dezastrului produs in sudul judetului Dolj de revarsarea Dunarii, autoritatile au intrat, in sfarsit, in posesia notei de plata pentru reconstructie.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. ... Lor le-au crescut si impozitele pe proprietate, de la 1 iulie.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. ... Lor le-au crescut si impozitele pe proprietate, de la 1 iulie.
Dupa cum stim, majorarea impozitelor si a taxelor continua, ultima gaselnita a guvernantilor fiind cresterea acestora pentru locuintele si masinile de lux. Fara a defini exact ce inseamna o locuinta de lux, autoritatile au luat in calcul doar suprafata, in metri patrati.
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
Premierul Emil Boc a transmis ieri, in videoconferinta cu prefectii, ca guvernul apara cota unica si le-a solicitat sa explice mai departe ca executivul "face tot ce ii sta in putinta pentru a asigura un minim de resursa in mediul privat si pentru crearea de locuri de munca in conditiile pe care Romania le are in momentul de fata".
google-analytics.com